neděle 20. června 2010

Pomaturitní studium - mluví Man poprvé


Poznávám nové lidi online může být vzrušující a zábavná, ale nakonec se chcete setkat osobně. Vaše první telefonát s online zápas může rozhodnout, zda vztah pohybuje vpřed nebo končí. Take času na přípravu na úspěšný první telefonní hovor. Získat telefonní karty je dobrá možnost, že skončíte komunikaci s muži, které jsou mimo místní volání oblasti. Místní mýtného hovory mohou být dost drahé. Cesta kolem toho dosáhnout, je dostat vizitka. Costco má karty pro volání na 2,9 centů za minutu, pro místní a dálkové hovory. To je srovnatelné s 10 + centů za minutu z vašeho místní telefonní společnost. Zeptejte se na jeho telefonní číslo v zájmu zachování vašeho soukromí, nedávají se vaše telefonní číslo na vašeho online zápasy. Když jste připraveni hovořit po telefonu s vaší zápas, ať vím, na e-mail. Řekněme, že se vám to? T rozdávat své číslo, ale jestliže on věří si s jeho telefonní číslo, bude se vám s ním mluvit po telefonu. Pokud se člověk absolutně trvá na tom, který vás volá, uzavřít zápas. On nerespektuje vaše potřeba cítit se v bezpečí.
Přečtěte si více


Láska je slepá v černočerná tma restauraci


Láska je slepá - ale v tomto případě, a tak byli milenci, číšníci a všechny ostatní hosty na rande naslepo ve tmě.

Právník Dennis Cohen si mysleli, že "restaurace v Dark" dobrodružství fakturovány jako tří-chodové gurmánské jídlo podávané v černočerná tma jídelna slepí číšníci by pro fascinující výkop na romantiku.

Která se konala v hodovní síni na hotel Los Angeles, kulinářské a smyslové události nabízí naprosté nesrozumitelnosti anonymity a gurmán jídlo - ale není vhodný pro nikoho strach ze tmy.

"Dal jsem inzerát na (online sítí webových stránek), Craig to List mluví o místě a říká, by 'ne to být legrace setkat na rande naslepo a mít to být opravdu rande naslepo?" Cohen řekl Reuters.

Diners na jednou-a-týdenní názvem restaurace "neprůhledná" jsou vedeny do černočerná tma jídelna podle blind číšníky, kteří jednají jako jejich průvodce na večer.

"Ach můj bože, to je opravdu tma! Oni si legraci, to je opravdu tma!" zasmál se číšník Michael Headley, napodobování typický první reakci zákazníků.

Myšlenka jíst oběd v naprosté tmě, může narazit až podivné, ne-li přímo nepříjemné.

Ale koncepce se už ukázala populární mezi Evropany ve městech, jako je Berlín, Paříž, Hamburk a Curychu, a obecná reakce byla nadšená, řekl Ben Uphues, události Los Angeles výrobce.

"Myšlenka, že je nabídnout vidoucí osoby zkušenost, že nikdy nebude mít v jejich životě," řekl Uphues.

DARKNESS drtí NĚKTERÉ DINERS

Chichotání a nervózní titters lidí zvyklá na tmu budou postupně nahrazeny bouřlivost jak stolovníci řešení problému konzumovat jejich potraviny ve tmě - jídla jsou vybrány předem v osvětlené hale.

Headley, 42, a jiné číšníci pečlivě průvodce talíře a skleničky v rukou hosté '.

Každý jednou za čas, Headley řekl, patron unikne do koupelny a odmítají se vrátit k jejich stolu.

Bývalý komunitní centrum režisér, který ztratil zrak před dvěma lety od glaukomu, Headley prohlásil, že nemůže najít práci před Uphues kontaktoval Braille Institute.

"To je něco, co bych mohl dělat s úroveň kvalifikace jsem měl," řekl Headley, který se těší serenading štěstí hosté s písněmi jako "Happy Birthday" nebo "Když jsem se zamilovat." "To mi dal důvěru, aby začal dělat jiné věci."

Kromě večeře rolích, které vždy najdou cestu k podlaze, uviděl hosté nenechávejte jak hodně nepořádek na svých stolů, jak by se dalo očekávat, Uphues řekl.

Cohen, který se cítil zcela pohodlně ve tmě, řekl mu podařilo nalít šampaňské pro jeho data bez rozlití na ni, ale některé Diners těžko připojit vidličky a potravin.

"Vy jste se dozvědět, jak moc se spolehnout na svůj zrak na řezání potravin a ujistit se, že je něco na vidličku," řekl Russ Hemmis, realitní investor s jeho přítelkyní. "Ale aspoň můžu vybrat si nos, aniž by někdo všiml."

Cohen je datum, Avril Cunningham, "řekl tmy vyzývají vztahující se k její záhadný společník" na jiné úrovni. "

Zřejmě to své kouzlo. Dvojice - kdo spatřil na sebe poprvé již v lobby po jídle - mít plány pro druhou datum.

"Jdu dělat večeři," říká Cohen, dodává: "Řekl jsem jí, že by se zavázanýma očima jí."

Copyright  © 2006 Reuters Limited.


Jak se Sensation Mezi ženami


Není to vždy o tom jak se ten chlap ženy touha spíše za něco, co vám vyhovuje. Staré konvenční datování tipy a triky jsou dnes už zastaralou technologií a více inovativní a kreativní způsoby, jak je třeba rozvíjet. Přečtěte si některé z nových krok za krokem inovativní a kreativní techniky k absolutní senzací mezi ženami.

Přístup k zapůsobit - První dojmy jsou poslední dojmy jako obvykle a špatný přístup může mozků své sny, jak se data ještě předtím, než ji znáte. Proto je váš přístup musí být něco neobvyklého a odlišné od ostatních. Nepřibližovat se ženy s běžnými vyzvednout řádky raději udělat dlouhodobý dojem tím, že je kreativní.

Konverzace předkrmy-Po blížící se nechcete spadnout do nudné tichý režim, který se stane pro mnoho lidí, kteří jdou prázdné, když přemýšlel o tom, co tématech mluvit. Nejlepší navázat hovor je dostat se do studené argument s ní nechová příliš vážné. Musíte být opatrní a neudělat to příliš závažné, spíše chladné a legrační, ale netlačí příliš. Můžete jednoduše začít argument tím, že žádá ji, jaký druh lidí dává přednost a proč tak.

Take olovo - Nepoužívejte jen dostat se rozpínají do situace, spíše naučit přijímat vedení. Nikdy nenechávejte žena vládnout vás na první pohled. Nikdy jí dojem, že můžete být řízeno spíš chlubit vaší dominance a ukázal skutečný lev instinkty uvnitř vás. Buďte první, zahájit nebo přijmout jakoukoli iniciativu, když kolem ní.

Ovládat své emoce - někteří lidé prostě nemohou ovládat své emoce a když vidí ženu, které spadají do jejich pasti mají tendenci se dostat nadšeni a velmi emocionální, který ukazuje na jejich řeč těla a nakonec dostat zamítnuty. Poté, co jste si vzali vedení Dalším důležitým krokem je udržet, které vedou, a ne se dostat nasáván do situace. Většina mužů těsně nad poklonu ženě, které jsou s a mají tendenci se jako každá malá věc o ní. Je to trochu lepší, kompliment jí příliš mnoho, ale střídmě.

Odejít jako hrdina - Největší tajemství, že jsou úspěšné a senzací mezi ženu, je dostat ji mluvit a přemýšlet víc o vás, které lze provést pouze když uděláte včas výstupu. Vy prostě nechcete, aby se nad zůstal. Ženy jsou více lákat na muže, kteří se není snadné se dostat, než ten, kteří jen držet kolem jako zápach.

podle Pushpa Pal Singh

??? ?? ?? ?? ??? ???