pátek 26. listopadu 2010

Tři kroky k Demystifikací Online Dating


Od JENNA Wortham

Online datování nemusí být tak složité jako poslední období "Lost", ale snaží se rozluštit stopy a signály digitálního nápadníka může být stejně složité.

Jak jsem zprávu v článku v sobotu, OkCupid, seznamka, bylo analyzovat návyky a vzorce z jeho členů se zjistit, co dělá, a nefunguje na svých stránkách.

Já jsem vytáhl spolu pár rad od společnosti tým statistiků, matematiků a stejně jako jiné datování odborníky a autory k pomoci tomu, aby některá tajemství z procesu.

Krok první: Profil

Buďte kreativní. Pokud jste chybí inspirace, trvat několik podnětů od svého profilu na Facebooku. Kde se vám líbí show "Arrested Development" ve svém profilu je podobný sobě Yankees čepici do baru - to pomůže zásobování zájem o prohlížeč s nějakou konverzaci krmiva.

Pak je tu Váš online rukojeť. "Udělejte si čas se svým uživatelským jménem a aby to unikátní," říká Diane Berry, datování odborník, který napsal knihy na téma. "Julie65 je nuda, Dancing Queen, není."

Vyberte si obrázek profilu moudře. Odiv své nejlepší aktiva je pravděpodobné, že vyvolá nejvíce odpovědí, ale nemusí být ty, které chcete. OkCupid zjištěno, že výběr fotografii sebe sama s domácím zvířetem, na výletě nebo dělá aktivita byla spíše povede ke skutečnému rozhovoru.

Druhý krok: Zprávy

Přeskočit standardní pozdrav. OkCupid zjistil, že zahajuje úvodní zprávu se slovy "ahoj", "ahoj" nebo "hej", vedl k nižší sazby, než odpovědět neobvyklé oslovení, jako "ahoj" nebo "ahoj".

Vyhněte Internet slang. To by mohlo fungovat přes IM a spěšně psané textové zprávy, ale zkratky jako "LOL" nebo "O rly?" Významně snižuje pravděpodobnost reakce, podle OkCupid.

Jít snadno na komplimenty. Mohlo by se zdát jako ne-nasnadě položit na kouzlo v původní zprávu, ale to mohlo vymstít. Na OkCupid, předávkovat se na slova jako "horký" nebo "nádherná" nebo "sexy" v první zpráva nebyla oslnit, ale zastrašit.

Pro lepší výsledky, zkuste více ležérní přístup, řekl Joel Simkhai, zakladatel iPhone aplikace Grindr datování.

"Když se první kontakt ing. někdo, něco říct, které upoutají jejich pozornost, "řekl. "Buďte kreativní a za odkazování na něco, co ve svém profilu. Otázka je vždy dobrý způsob, jak ukončit první přístup. Otázka usnadňuje příjemci vědět, jak reagovat. "

Krok třetí: Datum

Vyberte si někde ležérní. Rozhodněte se pro happy hour nebo kavárně - ne hrát nebo čtyři-chodech. Pokud tam není chemie, budete mít snadný výjezd.

Poctivost je nejlepší politika, ale v rozumných mezích. Možná ještě být posedlý ex na Facebook a Twitter a obavy o své bankovního účtu, ale první den není místo do ovzduší tyto obavy. Skim přes den profilu před vámi setkat a vybrat několik bodů zájmu, aby se, pokud tam je klid v klábosení.

Především, řekl Julie Spira, online dating odborník, který napsal knihu na toto téma, neříkejte, že jste si datum Googled jim, i když jste s největší pravděpodobností.

Čtenáři, váží v dole. Co fungovalo - a vybouchl - když přijde na navigaci kalném světě online datování?

?miertelno?ci i randki