sobota 30. července 2011

Datování jediný otec


Přehled

Datování jediný otec může být problém pro vás, pokud nemáte děti vlastní, nebo pokud jste nikdy ze jeden z rodičů. Možná se budete muset naučit trpělivosti a umožňují flexibilitu při zapojení s jedním táta. Jeho potřeby dítěte jsou jeho priority, takže musí být ochoten akceptovat, že nebude vždy na vrcholu jeho seznamu. Kromě toho může být jeden táta musel zápas s frustrace nebo účast ex, který byl oceněn Navštívení práva.

Krok 1

Respektovat jeho potřeby, nebo plánu. Vyhněte se soutěží o jeho přízeň a náklonnost, že si za zlé, že jste dělat jej vybrat a nakonec ztratíte. Pokud se budete udržovat vztah, musíte pochopit jeho omezení. Jako jeden z rodičů, musí se "... zákon takovým způsobem, aby byla zajištěna dítěte možného vývoje, a to by mělo být cílem výchovy plánů zaměřených na nejlepší zájmy dítěte," říká vývojový psycholog Jean Mercer.

Krok 2

Pokuste se pochopit jeho pocity. Single rodičovství je výzva sama o sobě, ale mohou mít větší potíže, pokud mu ex ještě zapojit. Může se snadno podrážděnou nebo frustrovaní, a tak se snaží zjistit, kdy on unavený a ohromený z bytí jednoho tátu a oddělit ho od jeho interakci s vámi. Nepoužívejte ho vyslýchali ohledně jeho kontaktu s ex - je to pro blaho dětí, říká, že jediné rodičovství expert Jodi Seidler.

Krok 3

Dejte mu šanci, aby se myšlenky se mu dítě. Nesnažte se spěchat proces jednoho tátu. Respektovat skutečnost, že musí být selektivní, o lidi, které přináší do jeho života dítěte. Seidler naznačuje, že si postupně a náhodně trávit čas s dítětem a zůstane "přítele" na jeden táta - pozor na ukazovat náklonnost k sobě před dítětem.

Krok 4

Snažte se porozumět svému dítěti reakci na vás. Nenechte se uraženi, pokud je dítě nepřístupný. Děti mohou být velmi přivlastňovací rodiče, který přináší někdo do obrazu. Buďte citliví na jejich potřeby. Lidský rozvoj regionální specialista na University of Missouri Arthur J. Schneider říká, že děti mohou být rozčílený k nové ženě svého otce v životě, než nový člověk ve svém životě matky.

Krok 5

Pamatujte, že váš vztah je s ním. Vyhněte se snaží matku svých dětí. Netlačte se na své děti, protože může vyvolat konflikt ve vašem vztahu. Nechte si člověk trávit čas se svými dětmi mimo váš vztah. Dát dětem čas, aby si zvykli na přechod na přijetí vás jako součást svého otce života, potřebují vidět, že nejste hrozbou, Seidler říká.

Texting e Amizade


9 tajné signály vaše řeč těla, vysílá muže


Dokonce ani nemusí uvědomit všechny zprávy, vaše řeč těla, vysílá do kluka - ještě předtím, než mluvit s ním. Přečtěte si náš stručný průvodce na signály řeči těla, a příště si na místě roztomilý kluk, budete přesně vědět, jak to říct "Ahoj, je" bez vyslovení jediného slova.

1. Usmívající se stydlivě

"Pokud se jemně usmál - bez zobrazení zuby - když se vaše oči jsou mírně zúžily, říkáte chlap, který chcete ho poznat lépe," řekl James. Tento signál je nejvhodnější, když poprvé s někým setkat.

2. Chytání jeho oko, a drží ji za pár vteřin

Jedná se o nejsilnější zbraň v těle-jazyk-flirtování Arsenal, říká Judi James, autor knihy "Pravidla Body Language:. Savvy průvodce k porozumění Kdo je flirtování, Kdo je Filmovat a kdo má opravdu zájem", "Když budete držet jeho pohled jen půl vteřiny déle, než je obvyklé ve zlomku sekundy pohled, a pak se podíváte i na něj, to říká ten, že jste se za ním a to, co vidíte, "řekl James. Vyzkoušejte tento pohyb v přeplněném baru nebo na party.

3. Upevňovací vlasy nebo oblečení

Děláme to, když jsme si vědomi, že jsme je sledovali a chceme se ujistit, že vzhled našich silách, řekl James. Péče gesta, jako jsou tyto, ať vím, že jste si všimli, že má zkontrolovat vás.

4. Kartáčováním ruku

Jedná se o testování hranice touch. "Lidé vnímají jako první gesto fyzické intimnosti," řekl James. "Vy jste vyzval ho, aby oplatit a dotknout podobným způsobem."

5. Interakce s jinými lidmi

Hra s přítelem vlasy nebo se dotýká přítele ruku, když mluvíte s ním jedná jako znázornění toho, jak se dotknete. "Tato gesta říct člověk, který buď může být příjemcem svého dotýkají nebo by mohl být ten dotýkat si tímto způsobem," řekl James.

6. Odvrátil, jak si polibek, objetí, nebo ho pozdravil

Podíváte-li se po místnosti, u dveří, nebo i na jiné, když člověk pozdravit člověka, se mu řekne, že jste se, že do něj, říká James. "Ty mohou být dokonce na pozoru pro někoho jiného," dodává.

7. Napodobování jeho pohybů

"Making jemné vylepšení, aby odrážely jeho pohyby ukáže mu, že vy dva jste na stejné stránce," říká James. Zrcadlení jeho pohybů může zdát nevhodné, nebo příliš zřejmé, ale něco tak jemné, jak držíte nápoj ve stejné výšce jako jeho, je vše, co má.

8. Skládací ruce

"Klasicky, lidé vidí to je překážkou gesto, které odpuzuje lidi," řekl James. Existují dvě různé verze, z nichž každý má svůj vlastní význam. "Pokud máte ruce složené v rámci samostatné objetí, tak, aby vaše ruce dotknout hrudníku, může znamenat, že se cítíte nejistí, nebo nudí," říká. "Je-li vaše ruce jsou složeny tak, že ruce jsou na biceps, říkáte mu, že nemáte zájem mluvit."

9. Tvorba stabilní očí, když mluví

"Dát ho 100-procent očí, když mluví, a zároveň ukázat, že kývl, co posloucháte, řekne mu, že si ceníte toho, co má říct," řekl James. Ale měli byste se podívat dál krátce, když mluvíte. "Příliš mnoho delší oční kontakt, když budete mluvit může vypadat hrozivě, nebo dokonce podvod."