neděle 20. června 2010

Láska je slepá v černočerná tma restauraci


Láska je slepá - ale v tomto případě, a tak byli milenci, číšníci a všechny ostatní hosty na rande naslepo ve tmě.

Právník Dennis Cohen si mysleli, že "restaurace v Dark" dobrodružství fakturovány jako tří-chodové gurmánské jídlo podávané v černočerná tma jídelna slepí číšníci by pro fascinující výkop na romantiku.

Která se konala v hodovní síni na hotel Los Angeles, kulinářské a smyslové události nabízí naprosté nesrozumitelnosti anonymity a gurmán jídlo - ale není vhodný pro nikoho strach ze tmy.

"Dal jsem inzerát na (online sítí webových stránek), Craig to List mluví o místě a říká, by 'ne to být legrace setkat na rande naslepo a mít to být opravdu rande naslepo?" Cohen řekl Reuters.

Diners na jednou-a-týdenní názvem restaurace "neprůhledná" jsou vedeny do černočerná tma jídelna podle blind číšníky, kteří jednají jako jejich průvodce na večer.

"Ach můj bože, to je opravdu tma! Oni si legraci, to je opravdu tma!" zasmál se číšník Michael Headley, napodobování typický první reakci zákazníků.

Myšlenka jíst oběd v naprosté tmě, může narazit až podivné, ne-li přímo nepříjemné.

Ale koncepce se už ukázala populární mezi Evropany ve městech, jako je Berlín, Paříž, Hamburk a Curychu, a obecná reakce byla nadšená, řekl Ben Uphues, události Los Angeles výrobce.

"Myšlenka, že je nabídnout vidoucí osoby zkušenost, že nikdy nebude mít v jejich životě," řekl Uphues.

DARKNESS drtí NĚKTERÉ DINERS

Chichotání a nervózní titters lidí zvyklá na tmu budou postupně nahrazeny bouřlivost jak stolovníci řešení problému konzumovat jejich potraviny ve tmě - jídla jsou vybrány předem v osvětlené hale.

Headley, 42, a jiné číšníci pečlivě průvodce talíře a skleničky v rukou hosté '.

Každý jednou za čas, Headley řekl, patron unikne do koupelny a odmítají se vrátit k jejich stolu.

Bývalý komunitní centrum režisér, který ztratil zrak před dvěma lety od glaukomu, Headley prohlásil, že nemůže najít práci před Uphues kontaktoval Braille Institute.

"To je něco, co bych mohl dělat s úroveň kvalifikace jsem měl," řekl Headley, který se těší serenading štěstí hosté s písněmi jako "Happy Birthday" nebo "Když jsem se zamilovat." "To mi dal důvěru, aby začal dělat jiné věci."

Kromě večeře rolích, které vždy najdou cestu k podlaze, uviděl hosté nenechávejte jak hodně nepořádek na svých stolů, jak by se dalo očekávat, Uphues řekl.

Cohen, který se cítil zcela pohodlně ve tmě, řekl mu podařilo nalít šampaňské pro jeho data bez rozlití na ni, ale některé Diners těžko připojit vidličky a potravin.

"Vy jste se dozvědět, jak moc se spolehnout na svůj zrak na řezání potravin a ujistit se, že je něco na vidličku," řekl Russ Hemmis, realitní investor s jeho přítelkyní. "Ale aspoň můžu vybrat si nos, aniž by někdo všiml."

Cohen je datum, Avril Cunningham, "řekl tmy vyzývají vztahující se k její záhadný společník" na jiné úrovni. "

Zřejmě to své kouzlo. Dvojice - kdo spatřil na sebe poprvé již v lobby po jídle - mít plány pro druhou datum.

"Jdu dělat večeři," říká Cohen, dodává: "Řekl jsem jí, že by se zavázanýma očima jí."

Copyright  © 2006 Reuters Limited.