pátek 23. listopadu 2012

Jak se Approach Exkluzivita


Víte, že hloupý říká, "za předpokladu, že dělá prdel z tebe a já"? Nenávidím to slovo, je to otravné, ale v případě datování, to je pravda. Můžete být s omigodtheverybesttimeofyourlife seznamka tento nový a báječný stvoření. Můžete trávit každý víkend na svém místě a dělat hloupé shmoopy oči na sebe při večeři a hrát mandlí hokej v parku jako teenagery, ale to neznamená, že ho vaše boo. Alespoň ne, dokud jste o tom diskutovali a oba dohodli s podmínkami služby pro váš vztah.

Jak to vím? No, protože jsem udělal tuto chybu před. Příliš mnoho krát. Poprvé jsem to, když mi bylo 18. Šel jsem pryč v létě po mém prvním ročníku na vysoké škole, za předpokladu, že dopisy a balíky a e-maily můj chlap mě poslal znamenalo, že jsme byli ve vážném, závazný vztah. To mi udělal - ale ne k němu. Když jsem se vrátil do města na podzim - skutečně, před pádem, protože mi chyběla mu tak - náhle opustil mě pro dívku, která žila přes chodbu. Měla na sobě pruhované podkolenky a hrál na kytaru. Já bych viděl, jak přijít navštívit ji přes můj kukátkem. Bylo to hrozné. Ona později se stala slavná rocková hvězda a ho nechala. Oh, KARMA.

Měl jsem se naučil, ale já ne. Jsem se dozvěděl, že dívky, které nosí pruhované podkolenky jsou potíže, to ano, ale já pokračoval dělat předpoklady o výlučnosti až do mých 30 let, a obvykle skončil na zadku, který dostal moje pocity ublížit. Po mém 30. narozenin, jsem se rozhodl vzít opačný přístup a jít mi z cesty na dovolenou své možnosti dokořán, dokud frajer téma nadhodil exkluzivity.

V mém posledním vztahu, například, pokračoval jsem k dnešnímu dni několik chlapů až do samého den jsme měli TALK, tři měsíce do datování. Myslel jsem, že nějak, to datování spoustu lidí věci a ne spáchání sebe příliš brzy měl, abych se cítila silnější. To ne. Bylo mi, jako ještě více osla, jen jiným způsobem. Žonglování tyto lidi, třídění prostřednictvím různých odstínů péči o ně, snažit se vybudovat spojení se všemi najednou, se snaží naplánovat více dat týdně, opustila mě ležel v noci, vyčerpaný, s mým žaludkem v uzlech, znepokojující o ubližování něčí city. Když jsme se konečně stala výhradním, Myslel jsem, že tohle všechno trápení stálo za to. Ale můj exkluzivní chlap skončil dumpingu mě o několik měsíců později. Mé pocity byly ještě bolí.

Po tom všem, jsem se rozhodl pro sebe: Mohu jen datovat jednu osobu najednou. Jak již bylo řečeno, nepředpokládám, že jsem se vylučuje s tímto jednou osobou.

Nedávno, byl testován můj postoj v této věci. Byl jsem někým se mi líbí asi na měsíc. Hned jak jsme šli na naše první rande, jsem potkal jiného chlapa na svatbě jsem se zúčastnil. Vyměnili jsme si čísla, slyšel jsem od svatební Guy o několik dní později, a oznámil mi, že se se podrobila operaci a bude mimo provoz po dobu několika týdnů. V té době jsem nasbíral šest dalších data s prvním rande Guy, což mu šestý Datum Guy. Naše spojení bylo stále. Když Svatební Guy byl zdravý a zavolal mi, abych datum, zpanikařil jsem.

Bylo to příliš brzy mít výhradní promluvit s šestou Datum Guy, ale příliš daleko, abych šla na rande s někým jiným. A byla šestá Datum Guy chodit s dalšími dívkami? Co když to byl a nebyl jsem? Věděli, že říct, že jsem byl více do něj, než on byl do mě? Jsem to všechno zničit tím, že špatné rozhodnutí?

Jsem nudný vás podrobnosti o můj datování život / neuróza. Omlouvám se. Dovolte mi, abych skočit rovnou na lekci. Tady je to, co jsem přišel s: Byl jsem blíží Toto datování dilema špatným způsobem. Bylo to o výlučnosti, to bylo o subjektivitě.

Uvědomil jsem si, vždycky cítil tak nervózní před - buď za předpokladu, že exkluzivitu nebo jít z cesty, aby se non-exclusive-protože jsem nebyl výkon agenturu v mém datování života. Jsem chodila několik lidí preventivně, aby se zabránilo zranil nebo jsem za předpokladu, že exkluzivitu, dokud ten potvrdil jinak. Bod je: Čekal jsem na někoho jiného, ​​aby rozhodnutí o tom, co cítil dobře pro mě. Jak hloupé je, že?

Tentokrát jsem se rozhodl, čekal jsem na nikoho, bych, aby můj rozhodnutí na základě toho, co cítil ke mně, bez ohledu na to, co šesté Date Guy dělal. Kontaktoval jsem Wedding Guy a řekl mu pravdu: že když jsme se poznali, tak bych trávila čas s někým jiným, a cítil se špatně pro mě jít na rande. A hádejte co? Bylo to osvobozující.

Možná Šestá Datum Guy by učinily stejné rozhodnutí jako já, kdyby byl v podobné situaci. Možná, že by šel na rande. To je v pořádku. Šestá Datum Guy je po to, co považuje za správné pro něj. On může datovat jiné lidi, když to, co musí udělat. A já nemůžu Od jiných lidí, pokud je to to, co považuje za správné, aby mě.

Bod toho všeho? Neexistuje žádný správný rozhodnutí, které můžete udělat, co se týká datování jiné lidi, bude to budete cítit o nic méně zranitelní, když poznat někoho. To je pravda. Ale to mohu říci s jistotou: Být upřímný o tom, co považuje za správné, aby vás dělá to způsobem, snadnější v noci spát.

Dating som en feministisk