středa 21. dubna 2010

Fast track pro lásku?


Příště vám někdo signál v provozu, nemusí být uvést právo obrátit. Nebo Vás pozvat na závod. Nebo dokonce vyjádřit Road Rage.

Mohlo by to být začátek něčeho romantického.

Dálnice se stala další zastávkou na internetu datování scéně. Www stránek zdarma, Flirtingintraffic.com, debutoval před šesti měsíci jako způsob, jak propojit lidi, kteří chytit navzájem do očí, zatímco kolemjdoucí.

"Háček je, že někdo přijde na Vámi zvolené místo nikdy jsem tě viděl znovu po lehké změny," řekla Jennifer Litz, 24, San Antonio. Blogger, Litz byla vybrána minulý měsíc ze stovek kandidátů webových stránek flirtování expert.

Návštěvníci webu mohou vyplnit online životopis a upload hlavou střílel. Získají Flirtování ID, který může být vytištěn na oválu samolepku. Řidiči mohou flirt zpoza volantu nebo posunout ji dále tím zaznamenání ID a poznávání online.

Někteří lidé klání na pojem, poněvadž flirtující jako jeden jízdní rozptýlení na seznamu, který obsahuje chatování na mobilní telefon, sledování televize, používání make-up a jíst. A důstojníci vymáhání práva říkají, že to by mohlo přilákat někoho nebezpečné.

Ale Litz řekl flirtování může být subtilní - "Nezavěšujte z okna a vlny" - a relativně bezpečné, protože lidé zpočátku komunikovat na internetových stránkách, spíše než osobní e-mail. Tato lokalita byla více než 1 milion hity v červnu a vytáhl na 7500 členů na celostátní úrovni.

Námluvy zpoza volantu pomáhá lidem oddělit zrno od plev kandidátů způsoby, které mnoho webových stránek nejsou, Litz řekl.

Lidé mohou říct hned, zda se cítí "jiskra", mnozí považují za zásadní, aby vztah, řekla. Tento přístup je efektivnější a realističtější než brodili starých fotografií někteří lidé příspěvek na datování stránkách nebo se snaží udělat rozhovor v baru.

Samolepky, že flirtuje použít jako ID náklady 4,99 dolar, ale šetrné lidé mohou tisknout své vlastní v černé a bílé na samolepící etikety, řekl Ilyse Shapiro, místo publicista v Wynnewood, Pa

Na stránkách Zakladatelé uvažujete o nabízení duha samolepka pro homosexuální lidi. Mohlo by to být Dobrá rada pro lidi, jako jeden Fort Worth, Texas, žena, 24, kteří se zaregistrovali na webu hledat jiné ženy.

Někteří romance o azyl raději flirtovat v provozu, aniž by webové stránky jako prostředník.

Před měsícem, Angela Clements tištěné karty s její křestní jméno, své telefonní číslo a obrázek růže vytištěná růžově. Ona dala karty asi tucet mužů.

"Je to všechno o multitasking," řekl Clements, 35, Executive Assistant, který pracuje v oblasti telekomunikací. "I tento údaj je s využitím vašeho času."

Koneckonců je průměrný člověk v Dallas-Fort Worth uvízl v provozu cca 60 hodin ročně - v zemi je šestý-nejhorší těžkostí, podle Texas Doprava Institute.

Clements řekla, že její přímý přístup vedl k příjemné dny.

Ale někteří kluci chybně číslo, "rychlá auta, rychlou girl", když na místě ji stříbro Pontiac G6 se střešním oknem.

Někteří lidé jsou zastrašeni in-provozu předeher, mezi nimi i Matt Hurd, 31, instalatérské / topení / vzduch-conditioning specialista.

Zatímco v jeho kamionu na semafor, zahlédl ženu, se na něj podívala v boku-zrcátko.

"Viděl jsem, jak její ústa v pohybu a myslela, že nadávky v první," řekl. "Jel jsem rychle, a kolem ní, ale ona kličkoval a ven z auta dostat se ke mně. Jezdila mého nárazníku, pak se vytáhl nahoru a držet krok se mnou. Musel jsem se podívat u konce, a pak udělala telefon signál."

Vytáhl nad, a podala mu karta se zprávou "Wanna Be přátel?" a její jméno a telefonní číslo.

Hurd řekl, že dává přednost méně-agresivní ženy.

"Je to znepokojilo mne," řekl. "Myslela jsem, že chce lákat, abych svého doupěte, aby ona a její manžel by mě zabil."

Dobrý postřeh, řekl Tommy Williams, policejní šéf v Kennedale, Texas.

Flirt může být pan nebo slečna pravdu - nebo stalker nebo horší, "řekl.

Clements řekla, že trvá na setkání člověka na veřejném místě. Nemá ruku své karty po setmění. A ona prudce na brzdy, obrazně řečeno, i když 20-něco, co chtěl se s ní setkat v hotelu v 230: am

Někdy se podivují její vyhlídky.

"Jeden chlap si myslel, jsem se snažil říct mu, že defekt pneumatiky," řekla.

Ale Litz řekl, že zmatek bude jasné až za slovo dostane ven.

"Pokud se vám líbí osoby vzhled a mají stanoveno, že první oční kontakt a oni se nepokusili o road-vztek vás, možná na druhé světelné můžete udržovat oční kontakt a zjistěte, zda můžete získat nějaký druh žertování jít bez padání , "řekl Litz.

"Pokud můžete udělat, je dobrým znamením pro vaše budoucí komunikace."

Terry Lee Goodrich, McClatchy News Service

Tough Guys Get More Depressed Nach Breakup


Pět důvodů, muži by se měli snažit Online Seznamka


Muži if jste již vložil ruce se u nejméně jednoho nebo dva online dating zařízeními tehdy dnešek je dnem, že je třeba, aby se stalo. Online dating nabízí mnoho výhod oproti ostatním datování alternativy. Zde je seznam jen některé z těchto dávek.

1. Levná Cena za příležitost ... Členství v jedné z nejpopulárnějších seznamek pobíhá za stejnou cenu jako chodit do kina a večeře všichni sami, nebo večer v klubu koupi dva nebo tři nápoje.

2. Zavazadla je odhaleno brzy ... Na baru se můžete setkat se holka s ní mluvit za celou noc a nikdy dozvědět o její děti, psycho ex, a všechny ostatní zavazadla, že ona je nosit sama se sebou. Úžasně online mnoho z nich odhalí, že hned, která vám umožní eliminovat všechny ty holky, které mají nežádoucí zavazadla a další.

3. Vaše možnosti rozšířil ... V reálném světě je omezena na dívky, které jsou kolem vás. Bez ohledu na to, jak těsné hru, nebo jak moc budete cestovat s cílem splnit si musí být ve stejném místě jako vy. Online si však stačí se přihlásili na stránky, které jste na a můžete připojit více místech stejně. Nebylo by hezké odjet na služební cestu a již datum zřízeny nebo ta dívka, která žije na západní straně 10 mil daleko yet jdete ven na jižní straně? Setkání ji v žádném z vašich běžných skvrn by se nestalo, protože jste vždy na druhé straně města, i když bydlíte tak blízko. Online všechna, která nemá mater.

4. Šance předvést své silné stránky ... Na bar dívka vidí jen vnější vy nebo opilý vám v závislosti na hodinu v noci s ní "Bitch Shield" až nemluvě o jejím přátelům. Online se dostane k vám podívat znovu a pokud jste sami vytvořili kvalitní profil, postavit vás na všechny vaše silné stránky a pak poznat skutečné vás.

5. Čas si vybrat ... Na bar Půjdete-li se a vidět dvě dívky, které se vám líbí máte 3 sekundy vybrat, který z nich chcete promluvit na první a někdy, že druhá listů nebo je obsazena zbytek noci, nikdy a umožní vám šanci s ní mluvit. Online není nikdo nikam, a když dvě dívky email, který jste najednou, můžete odpovědět i svým vlastním tempem.