středa 12. ledna 2011

Základní rychlost Seznamka Tipy


Zapomeňte na všechno, co si myslíte, že víte o datování, pokud jde o rychlost datování. Máte velmi krátkou dobu udělat dobrý první dojem a flirtovat vhodně pokud možná budete mít zájem. Udržovat trvalý oční kontakt jak udržet Vaši důvěru a vytvořit nějaké rychlé vztah. Se můžete dotknout svých paží nebo rukou lehce, non-sugestivně, cítit připojen. Používat své jméno několikrát, to vytváří větší ostražitost při konverzaci. Samozřejmě, být vědomi toho, nebýt surový nebo sexuální. Cílem zde jednoduše vytvořit základní přátelské aura mezi každou rychlostí datumovka setkáte.

Jeden skvělý nápad, v přípravě na speed dating akci, je vytvořit seznam otázek, s druhem věci, které mají největší zájem o poznání a udržuje ho na ruce. Tímto způsobem se můžete dozvědět mnoho o osobě rychle a udržet konverzaci s nejméně pauzami. To je rychlost datování, takže rychlost je zásadní. Je to dobrý nápad, mít alespoň jednu nebo dvě otázky, které budou bavit, nebo překvapit své rychlosti den, něco, co nikdo jiný pravděpodobně se zeptat. To bude vás odliší od ostatních, abyste se vystupovat více.

Náležitosti datování bude vztahovat i na speed dating. Být dobře oblečený, ale ne overdressed. Nemyjte se v Kolíně nad Rýnem nebo parfém DAP může být více než dost. Udržujte své nehty čisté a svěží dech.

Vzhledem k tomu, máte jen velmi krátkou dobu upoutat pozornost opačného pohlaví, musíte vystoupit z davu kolem vás. Nezapomeňte stojí vysoký s rovnými zády. Myslíš, že dobrý pozitivní myšlenky, aby se vaše energetické hladiny a udržovat pravidelný úsměv. Tím, že pohybuje směrem ke středu místnosti kráčí uprostřed cesty si můžete vytvořit pocit, že na "centrum" sociálního prostředí.

Barva vašeho oblečení, je dalším faktorem, musíte vzít v úvahu. Barva oblečení může vás objevit přístupný, sexy nebo dokonce rezervovaný. S málo času máte na speed dating musíte udělat příjemný první dojem.

Studie podle barvy konzultanty ukázala, že ženy jako modrou barvu na muži by mohli třeba bude zajímat Blue vytváří pocit loajality, síla, spolehlivost, stejně jako pocit klidu a pohody. Uchovávejte barvu koordinaci řádné dokončení efektu.

Ženy mohou použít růžovou nebo broskvovou barvou, aby její kůži, že by zářit bez ohledu na to její pleti může být. Tyto barvy rovněž pomáhají vytvořit auru měkkosti a zranitelnosti, které macho nost v muž je přitahován k. Chcete-li vytvořit auru síly a chci, aby lidé cítit, že je pak nosí sytě červené barvy, jako švestková nebo vínové. Dejte si pozor na žluté a zelené, oni mohou často mají odpuzující účinek.

Jedna barva byste měli být vědomi, je červené. To může být silně smyslná barvu, která bude přitahovat dva typy mužů, když žena nosí. Červená přiláká především ty, kteří hledají silné ženy, nebo kteří prostě chtějí mít sex. Budete muset udělat hodně odplevelování, pokud nosíte červené, ale vztahy mohou být vášnivější.

Použijte přestávce a po speed dating zasedání moudře stejně. Můžete jít a povídat si se zajímavými lidmi jak poznat lépe, nebo vylepšit dojem, v případě, že rychlost datum nebylo tak příznivé, na vás, jak byste si přáli. Jen relaxovat a socializovat.

Jedna věc k živobytí v mysli je, že to není místo, být sporný. Iv případě, že osoba, se setkáte souhlasí s vašeho pohledu, můžete ještě zdát příliš zmítá v některé nápady a mohl přijít pryč jak nad umíněný, a dokonce i sobecké. Udržujte konverzaci lehké a snadno jít.

Je téměř samozřejmé, že musíte říci pravdu. Svět může být velmi malé místo, takže to, co říkáte, mohli dostat kolem. Přistižení při lži může být velmi nepříjemné a vytvořit špatný první dojem pro mnoho lidí, které by vás mohly setkat.

Nezapomeňte vyplnit karty získáte na konci rychlosti data. Bylo by hloupé nechat ujít setkání s někým novým a zajímavým, protože chatrný papírování.

Mějte na paměti, jste setkání cizinci. Vždy v bezpečí. Buďte opatrní, o dávání vaši domácí adresu a ujistěte se, přátelé vědí, kde jste. Nebuďte paranoidní jen vědomi toho, že musíte poznat člověka trochu dříve, než je příliš otevřený s vaší důvěry.

Nejvíc ze všeho nebuďte zklamaní, pokud nemáte spoustu dat seřazených. Rychlost datování může být rychlý způsob, jak se setkat s lidmi, ale z důvodu, že rychlost, kterou může potřebovat nějaké zkušenosti, aby byla úspěšná na to. Udělejte si čas s ním a nezapomeňte k němu přistupovat s pocitem dobrodružství, koneckonců to může být čas potkáte "jeden", nebo začátek nádherný románek. Mohlo by to být špatný zápas, který se může stát součástí vaší zkušenosti vědět, co přesně chcete.

Last.fm ?? ????? ??? ??