neděle 14. srpna 2011

Stav roku na Wall Street


Až do nedávné doby, někteří bankéři snažili obchodování na lukrativní povolání přilákat příslušníky opačného pohlaví. A jak s mnoho z nejisté transakce, které vedou až k finanční krizi, strategie používá k práci.

"V minulosti by se nejprve řekl:" Ahoj, mé jméno je Michael a Josh a já spustit hedgeových fondů, "říká Samantha Daniels, dohazovač se sídlem v New Yorku a Los Angeles, který poplatky více než 25.000 dolarů za její služby . "Teď si myslí, že lidé pochybují, zda se to."

I přes (nebo možná právě proto), radikální změnu, Daniels "business - Samantha stolu - je na vzestupu: Ona říká, že příjmy až o 30% v tomto roce. Daniels si myslí, že hospodářská krize podnítil mnoho finančníků hledat stabilitu v jejich osobním životě. Mluvila s Fortune, o kterých Wall Streetu hledají lásku - a jak se mohou najít.

Ne každý si může dovolit zaplatit 25.000 dolarů za dohazování. Jaký typ klientů jste vidět v těchto dnech?

I nadále hodně zákazníků v oblasti financí. Ale v rámci financí, došlo k posunu na správu aktiv, private equity a venture kapitálu, než hedge fondy a velké banky. Já jsem ještě stále Goldman Sachs (GS, Fortune 500) kluci. Co se změnilo, je to, kdo přijde, ale to, co lidé požadují.

Takže ženy nemají zájem o schůzku bankéři už?

Ne, oni ještě jsou. Ale tam, kde se používají, aby okamžitě říct, to na mě s někým v oblasti financí, jsou nyní vrací k tradiční profesi stejně. Ptají se na právníky, lékaři a podnikatelů - typ kluků své babičky, aby jim říct, aby hledat.

00:00 / 01:31 Je láska recese-důkaz?

Jak je to s muži - to, co chtějí?

Vysoce výkonné muži vždy požádali o ženy, které vypadají jako modelky, ale Harvard vzdělání. Každý člověk stráví nejméně 20 minut, mluvit se mnou o tom, co si myslí, že je sexy, muži jsou velmi vizuální.

Ale teď v tom, že jedním dechem, lidé říkají, že chtějí někoho, kdo je podporují. Když se jejich přátelé propuštěni, viděli ženy, které byly podporovat, a ženy, které nebyly. Viděli obchodními partnery mají problémy se ženami v pohotovosti je.

Teď, když "Jsem živý plot, sponzor" už to trik, jak byste poradit bankéři na trhu se romanticky?

Když potkáte ženu, měli byste se vrátit k základům toho, kdo jste jako člověk - jak žijete svůj život, své zájmy. Ale je to také dobré dát někomu vědět, že děláte dobře a mají stabilní práci v tomto prostředí. Číslo jedna věc, kterou jsou ženy přitahuje, je důvěra.

Jak se vám zprostředkovat finanční stabilitu, aniž by předání daňová přiznání?

Pokud máte skvělou práci a vydělat peníze, bude to přijít. Například typický první den konverzace je cestování. Řekněme, že máte dům v Hamptons. Začněte tím, že žádá ji, jak se trávíte léto? Věděli jste pryč? Patrně zase kolem, pak si můžete přinést to. V pasivní, konverzační způsobem, je zřejmé, že děláte dobře.

Moji klienti mají spoustu hraček a vlastní mnoho domů. Ale když řeknete někomu, že jste ve vlastním letadlem na prvním rande, to zní, jako byste nadměrným za něco.

Co byste měli vyhnout se mluví?

Musíte být opatrní, když budete hovořit o ekonomice ao tom, jak dobře jste, nebo neděláte. To nutí lidi nepříjemné, pokud děláte dobře a lidé kolem vás nejsou. Tam je trend skromnosti.

Také, pokud pracujete v oblasti financí a jste na rande, ne aby vaše obavy a úzkost z práce na data. Pokud jste měli špatný den, jste na tom lépe zrušení.

Mohou muži a ženy v oblasti financí opřít o sobě pro podporu?

Zjistil jsem, že lidé, kteří pracují v oblasti financí obvykle nechtějí datum sebe.

Randki online dla frajerów