sobota 10. září 2011

Seduction s Dance


Už jste někdy chtěli mít mnoho žen v náručí, se jim podívat do očí, a nechat si je touha po další?

No, je to velmi jednoduché - naučit se tančit.

Nemluvím o tom nahlas disco kluby, ale společenské tance, jako je houpačka nebo jakékoliv jiné, kde si můžete vést ženy, spin ji směrem chcete, a jak se dívá hluboko do očí.

Mám jen tančí až o něco více než rok, a jaký rozdíl je v mém společenském životě. Byl jsem jedním z těch "nikdy dance šviháci", protože to prostě není v pohodě. Ale dovolte mi říct, pravda, Don Juan zná zákon o svádění. A svádění tanec je jen jedna třída, že má v kapse.

Jen v noci jsem šel ven s datem tohoto houpačka klubu. Nemohl jsem uvěřit, kolik svobodné ženy byly tam v klubu, podél zdi jen umírající se vede na tanečním parketu. A je skutečně pěkný pitomec, nechal jsem si den na chvíli a šel znovu a tančila ve třech krásných dam (ne najednou).

Muž jsem si spoustu legrace! O několik minut později jednu z dívek přistoupil k našemu stolu, kde jsem, a můj den se s pár drinků mezi tanců, a zeptala se (spíš požadoval), že jsem tančit s ní. Takže je cool blbec jsem to udělal.

Teď si mohl myslet - Co to bylo?

Je to udělal můj den si myslí, že jsem byl velký zájem. Je to zasadil semínko v mé mysli, že data, i když byl se mnou, mohl bych snadno vybrat z mnoha dalších žen, které by bylo více než šťastný, že se mnou tančit. Je také prokázáno, dominanci a důvěře, a že jsem tam byl, že má velmi dobrý čas ... s mým datem nebo s jinými ženami.

A člověk, se to někdy změní rande chování v noci. Byla ochotna udělat cokoliv, aby mi udělala radost, a věřte mi, že jsem přesně to, co jsem chtěl, aby to.

(Nebyl jsem jediný, kdo tam v klubu. Existovaly i další kluci tam jen pití a sledování!)

Takže Pointa je zde ... Naučte se tančit a dveře se otevřou na vás. To bude budovat důvěru, aby si v nejlepší formě, a ze všeho nejvíce, mají ženy zeptat vás.

Den Flørting Signs