sobota 28. listopadu 2009

Použití této taktiky Vytvoření Aura Of Mystery Around You

Když jste datování je to skvělý nápad, aby se více poslouchat než mluvit. Samozřejmě byste neměli klást tolik otázek, že vaše data cítí jako on / ona je vyslýchali, ale vy chcete zachovat pozornost zaměřila na vaše data. Získat Vaše data to talk vám řekne, zda chcete pokračovat v datování a to bude vaše data pocit zvláštního a vytvářet dojem, že jste ohleduplní a pozorní osobu.

Soustředění se na poslech vaší data také plošší vaše data, jak si budou zdát zajímavější, prostě proto, ze pozornost dáváte jim. Kromě toho budete také vytvořit auru tajemna kolem sebe jako velmi málo informací o dostanete předal během konverzace. Později, když vaše datum uvažovat o datování zkušenosti s vámi, budou pamatovat mluví o sobě, ale pamatujte velmi málo o vás. Takže hned chodit s vámi na další den se zvýší na vrcholu své mysli, protože se chtějí dozvědět více o sobě. Pomocí této 'poslech taktika' vytvoří ovzduší 'tajemství' kolem vás.

Další výhodou dělá poslouchat než mluvit, je, že dostanete se rozhodnout, zda váš den stojí za to vidět znovu. Pokud se rozhodnete, že byste raději jít ven, pak jako datum ví velmi málo o vás a nemůže sledovat vás, nebo se v žádném případě potíží, protože se ví velmi málo o vás. Pro zvýšení své auře tajemnosti dávají neurčité odpovědi na otázky a přepnout zpět do data, takže pozornost pobyty zaměřené na nich. Tímto způsobem se pořád mluvit a pořád se o nich dozvědět více.

Pamatujte si, že jen proto, že jste na rande neznamená, že musíte odhalit tun osobních údajů. Samozřejmě, dát dost neurčité odpovědi vypadat a společenský zájem, aniž by zdánlivě záhadné. Pokud se vám zdá, že tajemné pak člověk, kterého roku bude myslet, že máte co skrývat a pravděpodobně nebudou chtít jít s vámi znovu. Toto je porážka celé účel datování když budete strašit vaše data pryč. Prostě dát trochu informací o sobě, a tím by, a mít dobrý čas. Vytvoření této vzduchu udrží tajemství 'míč ve vašem soudu', takže se můžete rozhodnout, zda tato osoba je vhodné datovat znovu, nebo ne. Ze všeho nejvíc vychutnat atmosféru tajemství, které vytvoříte a bavte se s vaší datování.

Que a procurar Quando Avalia��o Online Dating Services