pondělí 5. září 2011

Jednoduchosti v klubu


Zjistil jsem, ze své minulosti klubových zážitků, které tak dlouho, jak se oblékáte cool, voní, tanec docela dobře, a ukázat, střev do blížící se ženami, budete mít více dívek než dost, stál chlap, který stojí v rohu sledování lidí dance.

Většina dívek v klubu nehledají "Pan Dokonalý". Jsou to jen hledají zábavu a možná i "uskutečnitelný" chlap. Pamatujte si, že ženy jsou tu pro zábavu a to je příliš stresující a ne moc zábavné jít a hledat pro pana perfektní.

Jak se vám zobrazují se jako "uskutečnitelný" chlap?

Cílem není být nejlepší chlápek, nebo nejlepší macker nebo nejlepšího tanečníka. Je to prostě vypadat v pořádku, mluvit v pořádku, a tanec v pořádku, protože většina dívek není namyšlená, že na tanečním parketu. Tak dlouho, jak jste ty jednoduché věci, ty jsou "uskutečnitelný" chlap.

Nesnažte se příliš tvrdé - to, že budete vypadat jako cílevědomý, sex zoufalý blázen. Vždy být v pohodě, klidný a sebejistý.

V podstatě je moje hra založená na neutrální a jednoduché. Tak dlouho, dokud si nejste příliš ohavné hledat nemusíte tančit opravdu divné, nebo mluvit jako zlobr, budete pravděpodobně přijat 75% mláďat se budete blížit. Ty, které odmítají jste pravděpodobně příliš snobský stejně ... proto, že jste docela dobrý úlovek.

Máte-li jednoduchý herní plán, nedávejte příliš velký tlak na sebe, a zaměřit se na FUN, budete úspěšnější, než když jste nervózní, stále se snaží vymyslet něco chytrého říct, nebo se vydávají za něco nebo někdo, že nejste.

Ano, je to hra čísel v klubu, takže se nemusíte se zamiloval jen jednu dívku. A s jistotou přetrvávající v přístupech.

Zde je můj herní plán pro ty, kteří potřebují některé příklady:

1. Při zasažení očí.

2. Úsměv.

3. Pokud se usměje zpátky, říkám: "Ahoj, Jak se jmenujete?"

4. Nechci jí mé jméno jako první, chci vidět, jestli je opravdu zajímá mě.

5. Poté, co jsem si její jméno, jsem se usmívat a říkat "nechal nás tančit." Jestli se mi odmítá jít dál.

6. Po nárazy a broušení s ní (když se jí dotýkat jemně) Ptám se, jestli chce jít někam, abychom mohli mluvit. Jestli se to nemohu přejít na jinou dívku.

7. Jakmile se dostanete ji na odlehlé místo, můžete ji svedl s úsměvem, lehké a vtipné convo a kino (dotykem). Bude svádět zpět, protože ona je také zájem o vás. Pamatujte si, svádění je dva-hra hráče. Nemusíte dělat všechnu práci. Reagovat na její jemné svádění, místo toho se snaží dělat všechno.

8. Pak se budete pohybovat v pro polibek. To bude konečným testem zájmu. Polibky obvykle rozbít veškeré zbývající překážky, které by mohla mít až.

9. To, co jsem chtěl udělat, je být jemné a škádlení se mé rty. Snažím se používat žádné jazyka na prvním místě. To umožní, aby jí chtělo jazyk ještě více, a nakonec si vezmu z ní.

10. Poté, co ji políbil, prostě to blízko, že si myslíte, je správné. Možná, že chcete udělat jednu noc stát v blízkosti, nebo jen telefonní číslo blízko, takže můžete jít pracovat jiné holky.

Jednoduché!


Mějte na paměti, že jednoduchost je také velmi efektivní, když hledáte na dlouhodobé vztahy. Pokud jste předem a upřímně si motiv, budete pravděpodobně najít dívku, která to cítí stejně.