pátek 11. prosince 2009

Hospodyně odsouzen na smažení Manžel

Brazilský domácnosti byl shledán vinným a odsouzen na 19 let do vězení pátek zabil jejího manžela, sekání jeho tělo na malé kousky a smažení to. Rosanita Nery dos Santos, 52, omámen její manžel ve spánku, pak pobodal ho k smrti před dvěma lety v Salvador, asi 900 kilometrů severovýchodně od Sao Paulo, řekl policejní mluvčí Idmar Bonfim.

Ona pak pronikl José Raimundo Soares dos Santos 'body do více než 100 kusů, což jí vařené a smažené předtím skrýval v igelitových sáčcích pod schodištěm v domě, Bonfim řekl. Řekl, že policie objevila těla poté, co obdrží anonymní telefonát.

Bonfim řekl, zabíjení je buď součástí černé magie rituální nebo pokus žena vybírat životní pojištění v hodnotě kolem 34.000 dolarů.

Cituje svědectví z ženské příbuzné, když řekla, že mohou mít také dopustil trestného činu "pomstít dlouholeté ponižování od svého manžela." Neměl poskytnout další podrobnosti.

Santos popřel zabil jejího manžela, ale řekla, pořezané do jeho těla, Bonfim řekl.

"Tvrdí maskovaní útočníci do ní domu, zabil jejího manžela a poté ji donutila snížit do těla a osmažíme, protože by zabránilo zápach rozkládající se tělo od varování sousedů," řekl.

Copyright 2007 The Associated Press.