pondělí 15. října 2012

Chytil můj manžel Online Seznamka


Ahoj Meredith,

Byl jsem se svým manželem 12 let, a oženil se s téměř 10. Já jsem 34 a máme dvě děti. Několik měsíců poté, co se narodil můj druhý, jsem se náhodou na základě seznamka zůstaly otevřené na mého manžela notebooku. On nejen vytvořil profil, ale také odpovídal s několika ženami snaží mít intimní vydovádět. Je to odměna za seznamka typ stránek.

Měli jsme několik věcí se děje v našem životě. On je dokončení jeho studií. Jsme nedávno přestěhovala do nového stavu, aby se blíže k mé rodině. Nikdy jsme měli velkou sexuální život, protože otázek na obou stranách. Je to něco, co jsme oba snažili pracovat, vypněte a zapněte. Mám pocit, že problémy jsou na jeho straně i když (fyzicky většinou). Je frustrovaný mě hrozně v začátku, ale naučil jsem se s tím žít, protože jsem myslel, že všechno ostatní bylo perfektní. Byl přemýšlivý, užitečné, vždy pamatoval výročí, a vždy něco speciálního v plánu. Jsme dobří přátelé, jsem obdivoval a respektoval ho, a já jsem mu věřila úplně.

Když jsem konfrontoval ho na webových stránkách, zjistil jsem, že on dělal to po dobu šesti měsíců (od okamžiku, kdy moje druhá dcera byla měsíc stará). On říkal, že on nikdy neměl v úmyslu se jít kamkoliv, i když se splnit jednu z žen jednou. Ale já nevím, jak moc se mu věřit. Když jsem se poprvé dozvěděl, požádal jsem ho, aby se ničeho dotknout jeho profilu, dokud jsem neměl čas o tom přemýšlet. A když jsem se konečně rozhodl pár dní později, že jsem potřeboval projít stránky a zjistit rozsah jeho zrady, jsem zjistil, že se změnil některé věci zmírnit, co udělal. To narušily mou důvěru dál, protože mu slíbil, že nic nezmění na místě. Teď už si nemyslím, že mohu věřit, co se mu říká.

Nevím, co mám dělat. On je dobrý otec. On říká, že on bude nikdy dělat to znovu. Ale moje důvěra je ztracen.

Já nevím, jestli můžu ho opustit. Nechci aby moje děti vyrůstat v rodině rozbité, a jsem si jist, nechci znovu vdát nebo mít jiné lidi v mém životě. Vždy jsem byl proti manželství a cítil, že to bylo jen proto, že můj manžel byl tak výjimečný, že to dává smysl (můj otec nás opustil, když jsme byli děti). Rozvod by také způsobit hodně trápení v obou našich rodin (jsme ze země, kde to není běžné).

Je to velký problém, nebo je to obchod jistič? Já opravdu nemám nikoho mluvit. Nechci říct své rodině, protože jsem strach, že se zastaví respektovat ho. Požádal jsem ho, aby se čistý s rodiči, protože to by se mi pocit, že je to znamení, že jsou skutečně pokání. (Nejsem věřící.) Už jsou to dva měsíce, co jsem zjistil a on to ještě neudělal. On je vidět psychiatra a říkat jí svůj životní příběh tak, že je to víc rameno kňučet a křičel, než někoho, kdo bude držet ho odpovědný za to, co udělal.

Budeme žít spolu a najít způsob, jak to snesitelné, nebo bych měl jít dál? Mám pravdu, naléhat, že on říct svým rodičům, nebo alespoň někoho, kdo se bude držet ho k odpovědnosti? Ztratil šanci, že se mnou, protože jsem už zjistil na vlastní pěst. Co bych měl udělat, aby se tato situace obyvatelný?

- Hledáte odpovědi, Massachusetts

: Nejsem přesvědčen o tom, že se věci budou mít líp když vám řekne své rodiče, LFA. Jistě, dostanete nějakou dočasnou radost ze sledování někdo jiný se na něj naštvaná, ale co potom? Nepředpokládejte, že bude učit lekci tím, že přizná. Nepředpokládejte, že jeho rodiče mohou stydět ho do bytí lepší chlap.

Chci, abyste se poraďte se svým vnitřním kruhu o všech, protože vás oba potřebují podporu. Zapomeňte na odkup a trestání věci pro trochu a zaměřit se na získání pomoci od lidí, kteří tě milují.

A prosím, ať to není předpokládat, že psychiatr je jen sedět a validaci ho. To není, jak to má jít. Řekni mu, že chcete, aby se k němu připojili na těchto zasedáních. A prosím, navštivte terapeuta na vlastní pěst. Terapie je dobrá věc.

Přál bych si říct, zda se držet to, ale já prostě nevím, dost o tom, co se děje v jeho hlavě. Vše, co mohu říci, je, že musíte najít lidi, aby opřít. Jste se přestěhovali blíže k rodině nějakého důvodu. To není čas na izolaci.

Také vím, že to: Broken rodiny jsou špatné, ale to jsou napjaté, rozčílený rodiny, kteří se ubytují společně bez lásky a důvěry. Musíte zjistit, co z vás udělá radost rodič. To je ta nejdůležitější věc. Najít pomoc a začít se ptát na otázky.

Čtenáři? Myšlenky na její vyprávění její společenství a jeho vyprávění svých rodičů? Co o svém sexuálním životě? A online dating? Může pár překonat tento druh zrady? Nápověda.

- Meredith

Need Backup aan de balie? U kunt nu Huur een Wingman