středa 26. ledna 2011

Seznamka a Seduction Tipy na filmu


Film "Škola pro darebáky" je o otáčení 'loser' do sebejistý, sebevědomé muže. Takže se může snadno uspět s ženami pro datování a jako svůdce.

Zejména pohled na svět používané učitelem umění datování a svádění, je jedním ze se ve vysoce konkurenčním světě, kde jsou jen 2 druhy na muže ...

Ti, kdo běží hovno
Ti, kdo jedí sračky

Jinými slovy, je datování styl učil tady je jeden z dobývání, se sídlem v typu Alpha mužské dominance.

Pokud nevíte, co je alfa samec, představte si, ti jelena vydělávání jejich parohy, které vidíte na povaze ukáže. Přesně jako to, že 'vydělávání jejich hlavy' s jinými muži určit, kdo je ovládají muže balení, je téma, co toto datování pro muže je komedie o tom.

Je to vtipný a zábavný. Některé ze zásad datování učitel ve filmu učí jsou vlastně platné způsoby, jak přilákat ženy. Pouze v části, kde bych řekl, že je svádění přístup je špatný je tam, kde leží dosahuje takový důležitý přístup k datování ženy. Zdá se, že tak dělá scénárista jako primární 'loser' získá jeho důvěru, porazí učitel (kdo je psychopatický o dominantní) a vyhraje dívka tím, že je ověřena tím, že mluví pravdu.

Existuje mnoho technik, které svádění pomocí lhaní jako metodu k přilákání a svést ženy. Myslím, že je absurdní, jak tam jsou obrovské množství dobře vypadající ženy kolem sebe. Každý, kdo má se uchýlit k takové metody, které data horké žen (nebo nějaké ženy vůbec) se zabývá velmi vážný nedostatek složité.

Jinými slovy, tam je dost žen, kolem, že pokud jste právě zachovat svůj postoj, můžete snadno najít ženu, která je pro vás to pravé. Často je žena tak nadšená najít vzrušující, jistý muž, který mnoho z jejích zábran jít létání z okna. Pokud se vám zdá potřebným, nebo podívat se na ni příliš pak je více opatrný a rezervovaný. Ale dostaneme se k tomu později ...

Nejprve bych chtěl napsat z ukazatelů, že učitel ve filmu "Škola pro darebáky" napsal na jeho tabuli, jako vodítka pro vyřešení horké ženy.

Je to s názvem "Jak se dostat ženy z baru do postele", a mohl velmi dobře číst, jak se setkat a přilákat ženy ...

1. Být nebezpečné, je to v pohodě.

2. Č. Compliments. EVER.

3. Vždy Získejte Girl Alone.

4. Ať jste kdekoliv, místo je 'Lame'

5. Vztahují k jeho / její paralelní zobrazení.

Připravované příspěvky budou jít do mého malého rozboru každého z těchto principů uvedených výše. Pokud jste již viděli film, vřele doporučuji.

Skilt Du er d�rlig i Dating