čtvrtek 4. srpna 2011

Seznamka Švédská muži: Přineste si vlastní pivo


Seznamka ve Švédsku: Když Isabel března přijel do Švédska z Ameriky, se vydala najít sama blond šokující. Ale roku v americkém stylu opustil ji špatně připravena na jednání s silný, tichý typy našla ve Skandinávii.

Mnoho lidí, kteří se stěhují do Švédska â € ", zejména ty, se přesunul do malé vesničky v Lappland â €" je očarovaný silný, tichý typ severských nebo jeden z členů švédského Bikini Team. Ale i přes hordy lásky přistěhovalců, kteří byli chyceni do sítě blond bomba, často se zdá jednodušší splnit Švéd na Mallorce nebo v Londýně, než je ve Stockholmu.

Pro ty z nás, kteří se zde na vlastní bez Sven Svensson a Inga připraveni nastavit domu, jak se vám jít o nalezení Viking volat svůj vlastní?

Ita € ™ s ne jako thereâ € ™ sa nedostatek dvouhry â € "Švédský statistický úřad uvádí, že tam bylo více než dva miliony jedné domácnosti v roce 2005 v zemi s populací devíti milionů. Skutečným problémem je zjištění, že jeden z milionu.

První rok jsem tu byl, jsem trawled kampus Stockholmské univerzity hledat osvícení. Mezi mými kolegy výměny studentů, byla tam spousta Francouzi, Australané a Skotů s diakritikou zemřít, ale švédský muž zůstal téměř stejně vzácné jako první ruky nájemní smlouvy.

Barové scény přinesly podobné výsledky, ale možná IA € ™ m příliš vybíravý. Vezměte Magnus a Jonas: Ačkoli zpočátku zajímavé, jejich přitažlivost se rychle vyprchal, když se rozhodl švédský byl tajný jazyk pro diskusi o mého přítele právo Annaâ € ™ s "atributy" před námi. (Abychom byli spravedliví, jsem didnâ € ™ t přesně jedinou informaci, že mluvím plynně švédsky, ale ita € ™ s vlastní vinou pro výrobu předpokladů o jazykové zdatnosti, nebo jeho nedostatek, Američanů).

Problém se silným, tichým severské typ není, že ohře € ™ s silný nebo dokonce, že ohře € ™ s severské â € "ita € ™ s tichý celou věc. Jediný způsob, jak uvolnit své rty, je s několika â € œstora stark.â € Jinými slovy, to trvá několik â € œbig silné beersâ € dostat â € œstrong tichý onesâ € chatování. (Thatâ € ™ s alespoň Pokud jste si důraz na konverzaci â € ", pokud se chcete dostat přímo k jádru věci, může být lepší strategií přeskočit na rty uvolnění dohromady a dostat přímo do rtu zamykání).

Ale silné a tiché, s výjimkou, kdy opilý, doesnâ € ™ t opravdu to pro mě. I jako člověk, který může držet jeho vlastní v kole vtipného škádlení bez pomoci pivo-cum-security-deku. Vezměte si příklad z Calle. V noci jsem se s ním setkal, byl vynikající vyprávěč. Dohoda jističe bylo, že druhý den ráno se couldnâ € ™ t si vzpomenout, co bylo řečeno v předchozím večer.

Opilý antics stranou, kořen můj problém byl, že Švédsko nemá kultury roku, alespoň tak, jak jsem to pochopil. Například Švédové dona € ™ t dokonce mají své vlastní slovo pro data. Jste € œdejtaâ € nebo â € ročně œgà ¥ ¥ dejt.â €, ale základní koncept toho, co máte dělat, když vám pa ga ¥ ¥ datum je poněkud ztratil v překladu.

Americký koncept pochází z roku na střední škole â € "kompletní s ples, a aby se na zadním sedadle auta. Ve Švédsku, ve srovnání, děti cana € ™ t si své řidičské průkazy do 18 let, ale rodiče sankce koedukační sleepovers.

Americká pravidla datování hry jsou velmi jednoduchá: Guy žádá dívka na den, dívka říká ano, pokud to doesnâ € ™ t najít Guya € ™ s boty problematický, chlap vezme dívku na večeři, dívka chlap rozhovory o svém zaměstnání a budoucích příjmů vyhlídky, chlap zaplatí za večeři, chlap chodí dívka dveřím, dívka pozve chlápek v případě, úspěšně složil zkoušky.

Všechny výše uvedené jde z okna, když ita € ™ čas začít roku ve Švédsku. Ita € ™ s ne zcela jasné, kdo má převzít iniciativu, která má platit a co se má dít na konci. Obvykle se vzdát snaží zjistit odpovědi na tyto otázky a nechat alkoholu, aby všechna rozhodnutí.

Tam je, samozřejmě, neslavný € œfika, â € což má káva s někým, ale to mohlo být také datum v přestrojení. Dvojznačný charakter záležitost znamená, že i když víte, ita € ™ sa datum, youâ € ™ re není tak jistý, že ví, ita € ™ sa data. Po třech takových příležitostech Fika, zastavila jsem viděl jednoho člověka, jak se didnâ € ™ t zřejmě zajímá (a my jsme se vyčerpali, co o tom mluvit po projednání s bydlením Stockholm trhu k smrti).

Zůstali jsme přátelé, a já jsem zjistil měsíců později, že on měl rád mě â € ", ale jen hadnâ € ™ t dělat vůbec nic. Zatímco tam jsou výhody odstranění tradičních genderových rolí v datování, jako je dělat to více společensky přijatelné pro dívky, aby převzala iniciativu, se stává problematickým, když ani jedna strana není jistý, kdo by měl udělat první krok.

IA € ™ m strach, IA € ™ jsem namaloval poněkud bezútěšné obraz z roku ve Švédsku. Ale žádné strachy, IA € ™ jsem slyšel zvěsti, že Romance bez piva brýle skutečně došlo někdy v polovině 20. století.

Jednou ze strategií pro nalezení lásky ve Švédsku je přijmout všechny dostupné technologie. Celé vztahy jsou řízeny pomocí SMS. Stejně jako si může podat své daně z příjmu a získat úvěr s mobilním telefonem, můžete nyní prakticky vdát a rozvedl přes SMS.

Internet je další účinný způsob, jak se spojit s Švéd svých snů. Online datování je naprosto společensky přijatelné, ale je Dávejte si pozor na každého, kdo si říká € œSwedishCowboy4Uâ € a nabízí vám ukázat své kapitoly. A nezapomeňte, že pokročilé vyhledávání umožňuje odfiltrovat, kdo je hloupý, popisovat sebe jako plešatý muž středního věku se dvěma ex-manželky, šest dětí a 11 nohou.

A poprvé â € ročně œgà ¥ ¥ Dejta € s někým, kdo doesnâ € ™ t chuť se k severské John Wayne, jděte vyzbrojený šest balení velkých silných â € "vše v naději, že velké silný vlastní.

A pokud jde o mě? No, možná jsem se být nejlepší osoba požádat o radu, jak se hádají a hogtie nepolapitelný švédský muž. Po třech letech prowling Stockholm à € € œdejtingâ scéně, jsem se setkal s americkou, 3000 kilometrů od domova.

Isabel března