neděle 3. července 2011

Vítejte na internetu


Ann Landi

Když jsem poprvé začali chodit znovu, v polovině 1990, po rozpadu 15-leté manželství, hřiště bylo mírně odlišné. Na zadních stránkách časopisu New Yorku se tísnilo u personálie reklamy, které jsem někdy studoval tajně, i když ženatý (ne všichni?) A přemýšlel, ostýchavě o zelenější pastviny. Ale moje první opravdové zkušenosti s kluky, kteří se z inzerce byly něco jiného než na procházku do slunné louky. Jeden kolega, který tvrdil, že vypadá jako Tom Brokaw (a udělal) volal po večeři po popisovat jeho poslední rozchod. Dalším, kdo tvrdil, že vypadají jako Harrison Ford (neměl) má hlas, který nesl na vzdálené kouty restaurace, když objasnil svůj sexuální život se svou ex-manželku ("Jednou v noci se pro ni, jedna noc byla pro mě a jeden byl pro nás oba. "O několik let později, jsem ještě přemýšlel o tom.)

Po dni s druhým, který alespoň mě odvezli domů šikovný červené Porsche, jsem zavolal můj o-k-být ex-manžel a ventiloval své rozhořčení do jeho hlasové schránky: "Ze všech mizerný věci, které se stalo během Během našeho manželství, to je zdaleka nejhorší. Nemůžu uvěřit, že jsem musel projít tímto peklem godawful datování znovu. "

Přesto jsem se nakonec usadit do čtyřletý vztah s Nice dost chlap, ale v okamžiku, kdy skončila na přelomu tisíciletí, jakým způsobem romantické vyhlídky mohou inzerovat své dostupnosti prošel zásadní změnu.

Online dohazování stránky začaly množit se divokost zajíčci na jaře, a já jsem vstoupil do této báječný nový svět randění s více naivní nevinnosti, než bychom měli rozumně očekávat od ženy v ní 40s. Jsem podepsal smlouvu s Match.com, pak a pravděpodobně stále největším trhu s masem pro nadějné singly, a zaslali pár načtení fotografií se stejně jako write-až o všechny své úžasné vlastnosti.

V krátké době jsem byl odpovídající člověk na Barbadosu, který říkal, že on dělal časté návštěvy v New Yorku. Zima se rychle blíží. Dálkových románek s mužem v Karibiku znělo docela lákavá. On popisoval sebe, trochu záhadně, jako vydavatel časopisů on-line obchodu. (Nebyl jsem dost chytrý na to ještě požádat o spojení.) Podíval blond a zdravý v jeho fotografie, a on věděl, jak psát celé věty, pozorování většina, ne-li všechna pravidla gramatiky, roztomilý kvalitu spisovatel. Stali jsme se dost ukecaný - to vše na e-mail - o budoucnosti vydavatelství, tisk oproti internetu.

Měl jsem lístky na Hoffmannovy povídky v splněno jedno sobotní odpoledne na začátku prosince, a řekl Barbados Guy Bylo to jedno z mých nejoblíbenějších oper. Chtěl vědět, co jsem měl v úmyslu nosit. Připadalo mi to jako neškodné žádost, a tak jsem mu řekl: vysokém podpatku černé boty, elegantní svetr a dlouhé černé sukni, dvouřadový vlny kabát se zlatými knoflíky. Neptal se na povrchní nebo intimní detaily, jako je spodní prádlo. Výroby, s Ruth Anne Swenson a Bryn Terfel, byl vynikající. Šel jsem domů, spokojeně broukat "Elle fuit, la torturella." Jak by to bylo cool, myslela jsem si, jestli snad Barbados Guy rád operu taky. Mohli jsme nápoje, jeho bazénu a nahodit hlasitost Fleming a Domingo.

Byl jsem velmi potěšen najít email od něj ve své složce Doručená pošta, když jsem se vrátil domů. Možná, že se mi četl myšlenky. "Odpusťte mi," napsal. "Ale když jsem si od vás boty na vysokém podpatku a dlouhého černého kabátu, jsem se po celém mém počítači."

Moje první myšlenka byla, EW, hrubé. Můj druhý byl, jak by mohl udělat takovou věc bez smažení jeho klávesnice?

A tam šel všechny myšlenky na zimní dovolenou v Karibiku.

Takový byl můj úvod do seznamování přes internet, který má své vrcholy a údolí, od té doby. Naučil jsem se pár věcí, nějaké hrozné setkání, a dokonce si užil pár odměňování vztahů prostřednictvím on-line dohazování (ačkoli žádný, bohužel, zatím vyústila v druhé cestě k oltáři). Každý, kdo se odváží do postmarital oblasti středního věku z roku vždy končí na webu na nějakém místě, čelí obrovským problémům. Doufám, že moje pratfalls a tvrdě nabytých zkušeností poskytnout několik rad, nebo alespoň některé varovné zábavné příběhy.

Çiftler 7/7/07 bahis sonsuz aşk için şanslı