sobota 5. února 2011

Emma Watson mluví Seznamka


HOLLYWOOD, Kalifornie - Emma Watson se nebojí opřít o ní Harry Potter-co hvězdy, když to přijde k porozumění druhému pohlaví.

"Když jsem byl na place s Danielem [Radcliffe] a Rupert [Grint], to bylo obvykle já, kdo šel na lidi s dotazy ohledně kluci, protože nemám předstírat, že k pochopení mužské pohlaví," říká herečka v současné době jeden Parade časopis.

A dodává: "já jsem jen rád, 'Co se to tady děje? Co bych měl dělat? Nerozumím tomu. ' Tak jsem mi pomohl trochu a byl jako můj ochranný velcí bratři. "

V reálném životě, Harry Potter a Relikvie smrti, část I hvězda má některé stejné vlastnosti jako její charakter Hermionu Grangerovou.

"Jsem loajální," 20-rok-stará hvězda říká. "Opravdu jsem se vcítit do lidí, a nemůžu si pomoct, ale pečovat o ně a chránit je, někdy v jakémsi nezdravým způsobem. Já jsem rozhodně domovník. Musím se opravdu vytáhnout zpátky na sebe otěže a říkat, 'Vžijte první. Milovat sami sebe jako první. ' "

Watson má emocionální při natáčení zabalené na film série, která zahájila svou kariéru v věku 9. Při pohledu zpět, ona připustí, že to nebylo snadné vyrůstat na velké obrazovce.

"Je to divný. Je to něco jako vaše dítě obrázky jsou vyvěšena po celém světě na 20-noha obrazovku, "vysvětluje. "To je v pohodě a to způsobem, ale také druh trochu trapné."

"To je pro mě trochu kroutit, abych byl upřímný," dodává Watson. "Je to legrační, ohlédl, jak rozdílné jsme všichni byli. Měl jsem huňaté vlasy, chipmunk obličej, velké zuby a jít dál, což nebyl žádný velký podívejte se na mě. "

7 Nagy Online Dating Biztons�gi tippek