pondělí 14. března 2011

10 nejhorších způsobů, jak ukončení vztahu


Smiř se s tím - není snadný způsob, jak někomu říct že jste byl roku na dva měsíce či dvou let, že je čas se rozejít. Ale tam je určitě správné a co nesprávné způsob, jak snížit vazby s vaší dalších významných, které nezahrnuje texty, e-maily nebo vyhýbání se. Ať už jsou nepříjemné konfrontace, nebo strach z jejich reakce, oddaluje nevyhnutelné bude jenom zhorší. Takže předtím, než začnete psát "Dear John" dopis nebo plánujete rozchodu v oblíbené restauraci, zvažte jiné osoby pocity, to osobně a nechal se jemně. Zde je 10 způsobů, jak nejhorší konec vztahu:

Dear John Letter

"Dear John" dopisy již dlouho používá k ukončení vztahů, které byly napjaté dálku, války a nevěra. Dnešní vztahy jsou stále roztrhaný těmito faktory, ale "Dear John" dopisy se nedostal o nic méně bolestivé nebo srdcervoucí číst. Ačkoli to může být těžké se rozejít se osobně, a zní to laskavější v dopise-formě, "Dear John" dopisy jsou mizerné věc pro příjem a je třeba se vyhnout za každou cenu.

Text zprávy

Představte si, že jednání bzzt, bzzt, bzzt z vašeho mobilního telefonu a viděl textovou zprávu, která říká, "Myslím, že bychom měli být jen přátelé. Jsem SRY, "nebo" To není u, to jsem já. "To je to, jak nízká textovou zprávu rozpady vzhled a zvuk. Bez ohledu na to, co říkáte, nebo jak se to slovo, zůstává faktem, že odeslání textové zprávy je ubohé, bezohledný způsob, jak někoho skládku. To jen paliva textové zprávy bitva střední-srdce zprávy, které vám nikde a dát dohromady váš telefonní účet. Jen nedělejte to.

Po telefonu

Dumping někdo po telefonu by vás dokáže ochránit před trapnou veřejných argumenty a

dostat facku, ale očekávají, že ucha žvýkat pryč a slyšet o tom, co jste zbabělec. Prolomit se s vaší dalších významných po telefonu nebo na jejich hlasové není vhodný způsob, jak ukončit vztah, a jen dělá vypadáš jako slaboch, protože jste to neudělal osobně.

E-mail

E-mail rozpady jsou dnešní verze "Dear John" dopisy, ale ještě horší. Bez ohledu na to, kde jste, nebo kdo jste se, že otevírají nečekané e-mail a čtení ji sem a tam v tichosti, je jeden z nejhorších pocitů. Šance jsou, budete číst e-maily, když jste v práci, ve škole nebo ve středu něco opravdu důležitého, a jen vyvracení budete mít čas, je řada zaklení. E-mail rozpady ponechávají malý prostor pro diskusi a opět vás vypadat krutý a zbabělý.

Facebook / Twitter / MySpace

Místo toho, křičí ze střechy, lidé dnes tvrdí jejich lásku na Facebook, Twitter, MySpace a dalších sociálních médií stránky, takže celý svět uvidí. Bohužel, když ten vztah se rozpadne celý svět vidí, že jste najednou jedno a jsou dumpingové prostřednictvím novinek, zeď míst a tweety. Prolomit se s někým o sociálních médií stránky jsou katastrofální, protože je vidět stovky lidí, což je nejen ponižující, ale budeš vypadat jako blbec, nebo obrovské jerkette.

Word of Mouth

Stejně jako hra na telefon, slovo-z-úst rozpady pohybovat skupinu lidí, omotá a přeformulovat a můžete skončit poslední vědět. To se obvykle stává v rámci skupiny přátel, kteří buď předpokládá, už věděl, nebo rádi klepy. Nezáleží na tom, jestli jeden komentář proměnil rumored rozchodu, nebo pokud jste měli v úmyslu na to vrátit se k němu / jí, rozchody jsou soukromá záležitost a dumpee zaslouží slyšet od vás poprvé.

Pod vlivem

Někteří lidé potřebují likvidní odvahu zlomit, co pryč s někým, ale skončil jako prohrávání jejich hrdost a pak někteří během procesu. Být pod vlivem, když ukončíte vztah nejen ukazuje, neúcta, ale můžete říct věci, co nejsou vlastně znamená a skončit ztrátou potenciálního přítele. Takže, přeskočte temperamentní a tvář mu střízlivě.

Ve veřejné

Neužívejte vás brzy-k-být ex do restaurace nebo baseball hra řekněte jim, že chcete ukončit věci. Nic ale špatné věci se bude dít během tohoto nečekané veřejné rozbít, jako křik, pláč a případně nápoje hodil do obličeje. Místo toho, pick klidné, soukromé místo, stejně jako váš dům nebo park, nechat je jemně dolů.

Zmizí a Vyhněte

Nechoďte MIA na váš přítel či přítelkyně, aby se zabránilo nevyhnutelné. Nikdo nemá rád, aby se vyhnout nebo ignorovat, zvláště když si myslet něco špatného se ti stalo, a odkládali rozchodu, dokud se objeví u vašich dveří je dole-pravý neuctivé a zbabělé. Mizí nebo se jim vyhnout uhradí pouze breakup, že mnohem těžší, tím, že pachuť v ústech a dělat to obtížný, aby zůstali přáteli.

Má někdo jiný to

Ať už to slyšet od společného přítele, nebo zpěvu telegram, které někdo jiný, sdělte to svému dalších významných, že "je po všem," je jeden z nejvíce bezcharakterní, smutný způsob, jak ukončit vztah. Nejen, že jste, že váš přítel nebo úplný cizinec v strašně nepříjemné pozici, ale říkáte, že nemusíte starat o vaše přítelkyně nebo přítel, jak na to sami. Muž či dáma-up a nemáte někdo jiný zlomit špatnou zprávou pro vás.

237 Redenen voor seks