středa 30. června 2010

Romance Podvody na vzestupu


Jak Valentines Den přístupy, mnoho lidí bude hledat na internetu najít romantiku. Stále více budou muset prokousat skóre podvodníky najít pana nebo paní Právo.

David, v Loveland, Colorado, říká, že on padl pro romantiku podvod v prosinci 2005, když on si myslel, že pomáhá mladá žena ruského uvízlých v cizí zemi.

"Od té doby jsem byl osloven na každém seznamka jsem připojil měla ženám, které jsou uvízlé v Nigérii nebo Ghaně," řekl David ConsumerAffairs.Com. "Když jsou datování lokalit oznámeno, že jsou podvodníci, že s tím nic dělat."

David je osud, to dopadá, není nic neobvyklého. Romance podvody se staly tak časté je i aktivní Yahoo skupina uživatelů věnovaný tématu. Stránky nabízí místo pro oběti a potenciální oběti porovnat. To také říká, ty vstupují Web-based romance Jak zjistit, zda na ně bude někdo scammed.

"Zajímá vás, pokud osoba, které jste mluvil, je příliš dobré, aby to byla pravda?" stránka požádá. "Existují věci, které jste tak tvrdí, že prostě not smysl? Si osoba najít na jeden singly site a start hlásí their love pro vás v short čase? Řekli ti, že oni byli v současné době working v foreign země, především Nigérie? Jsou to ti, že jsou problémy s jejich proplacení mzdy? "

Pokud ano, je to smrtelný zámek jste hraje. Co bude dál, je obvykle "rozpačitý" Žádost o malou půjčku, jen aby jim pomohla dostat se z jam. Velice brzy, rozpaky zmizí a půjčku žádá si větší.

Pokud si nejste opatrní, zlomené srdce, a zlomený bankovní účet, může být jen kliknutím myši.


Seznamka Poradenství pro osamělé rodiče


Pro mnoho rodičů samoživitelů, datování prostě nevypadá jako možnost. Existuje jen málo dost hodin v den, aniž by najít dostatek času na první rande, a co když váš nový milenec a vaše děti nemohou vystát? Může se to zdát jednodušší prostě nebude obtěžovat.

Ale pokud si chcete najít lásku, nedávejte ho, dokud děti pěstují. My všichni si zaslouží skutečně štěstí, když romance je to, co chcete, postupujte podle datování poradenství v tomto článku a začít quest najít.

Kde hledat

Nelze popřít, že někteří lidé budou se odradit vás mít děti. Oni nejsou pro vás, tak neztrácejte čas se snaží změnit svůj názor. Zasloužíš si někoho, kdo tě zbožňuje, děti a všechny.

Jednotný rodiče se mohou těšit na lásku ve všech obvyklých místech, ale pokud nemáte čas chodit do barů nebo připojit večerní, najít data online. Vedle standardního datování lokalit, některé internetové služby, nyní se specializují na dohazování pro lidi s dětmi.

Přihlaste své děti do některých extra-aktivity. Rodiny s jedním rodičem, jsou stále běžnější v těchto dnech, takže si povídat s ostatními maminky a tatínky před a po třídách a můžete najít sami těší káva se, že zvláštní, jediný někdo.

Seznámení s další osamělé rodiče budou neocenitelné, když si na rande. Pečovatelky může být drahé, ale nové přátele se v podobné situaci budou rádi, že se střídají dávat navzájem zasloužený večer off.

Protahování předmětu

Vaše děti jsou součástí vašeho života, takže se nikdy snaží schovat. Poprvé budete mluvit s někým novým, mimochodem drop vaše děti do rozhovoru, kde je něco vtipného, které vaše dítě řekne nebo udělá. Budete příjemně překvapeni, kolik lidí se ve svých kroku.

Pokud jde o datování, někteří rodiče si vybrat, aby vše v tajnosti od svých dětí, dokud je vztah vážný. Stále častěji se však rodiče, kteří se rozhodnou být otevřen s jejich dětmi. Nevnášejí své děti, aby každým, koho potkáte, ale zvážit, co jim oznámila jdete na rande â € "více jsou si vědomi, že jste setkání s novými lidmi, tím méně hrozí, že se bude cítit, když si přinesete váš partner doma.

Nové starty

Zavést vaše děti do nového partner pomalu. Začněte s uvolněnou cestu do parku nebo večer sledování filmů dohromady, ale myslím, dříve, než požádat svého partnera, aby zůstali přes noc. To může být znepokojující pro vaše děti, aby se probudit a najít virtuální cizinec v jejich domě, takže vyčkejte, dokud se to zvyklý spíše na něj.

Promluvte si se svým partnerem o svých očekávání. V brzkých dnech by měl klást důraz na stát přátelský s dětmi, ne na stát své nové rodiče. Pokud si nemyslíte, že je vhodné pro něj, aby kázeň jim to tak říct.

Varovat je očekávat žárlivost. Vaše děti jsou zvyklé, že se vám na sebe a mít pocit, že by bylo neloajální svým druhým rodičem je příliš uvítá. Očekávejte, že malé děti, aby se stal přilnavý a teenagery, aby se docela hrubý. Postupem času a trpělivosti, bude to zlepší.

Vaše děti jsou středem svého světa, ale nikdy byste neměli cítit provinile, kteří chtějí o trochu víc. Vezměte všechny datování poradenství můžete získat, udržet prvních dnů ležérní, ale dostat ven a dostat datování znovu. Každý potřebuje lásku, pozornost a dospělé konverzaci, takže pokud byste chtěli trochu romantiky, nenechte se rodiče zastavit.

Why We're Not Getting Married


Soudce Man nemít Girlfriend na tři roky


Soudce rozhodl, že 24-rok-starý kanadský muž nesmí mít přítelkyni pro příští tři roky.

Rozhodnutí přišlo poté, co Steven Cranley přiznal v úterý na několik poplatky vyplývající z útoku na bývalou přítelkyni.

Cranley, kdo byl diagnostikován s poruchou osobnosti závislé, napadl svou přítelkyni v argument po jejich rozchodu.

Snažil se jí zabraňuje telefonování policie řezem její telefonní kabel a bili a kopali ji. Nakonec se bodl sám s řeznický nůž, kdy policie to dorazí, průraz jeho aorta.

Lékaři tvrdí, Cranley má potíže vyrovnat se s odmítnutím a provozuje vysoké riziko pro re-urážet, pokud se stane se zapojený do další intimní vztah.

Spravedlnost Rhys Morgan řekl Cranley "nemohou tvořit romantický vztah intimního charakteru se osoba ženského pohlaví.

"To je jediný způsob, jak vidím ochranu veřejnosti je na místě, až se dostanete poradenství, které potřebujete."

Cranley již sloužil 146 den v pre-Trail vazbě, která Morgan řekl, bylo dost času vězení v tomto případě.

Jeho advokát tvrdí, že žádná přítelkyně, aby je první svého druhu, že on se setkal.