čtvrtek 23. června 2011

Ženy mají rády Seznamka Muži s více věcí


Zde je vaše licence flirt více. Ohromující nové studie z University of Texas, Austin bylo zjištěno, že ženy mají zvláštní zálibu pro muže s více pokusy s jinými ženami, spíše než mít homosexuální vztah.

Ve stejné době, muži jsou dvakrát vyšší pravděpodobnost, odpustit ženy podvádějí partnery, kteří je pro lesbické partnera spíše než podvádění je pro jiného muže.

Podle závěrů studie, publikovaná v časopise "Osobnost a individuální rozdíly," muži jsou v pořádku s jejich partnerka v nevěře, dokud je to pro jinou dívku. U žen je však méně pravděpodobné, že odpustit a zapomenout, jejich přátelé, kteří do běžného komunálního odpadu pro další chlap.

Studie poskytuje nový pohled na psychologickou adaptaci za muže a touha žen po sexuálním partnerem. Zatímco muži touží po různých partnerů, ženy touží po hluboké odhodlání ve vztazích.

"Robustní žárlivost mechanismus se aktivuje u mužů a žen různých typů podnětů těch, které ohrožují otcovství u mužů, a ty, které ohrožují opuštění u žen," říká Jaime konfe, vedoucí autor studie a doktorand v evoluční psychologii.

Studie údaje

Za účelem dosažení závěrů studie, zakládají se spolu s otcem, Marka Cloud, profesor psychologie na zámku Haven University v Pensylvánii, studii.

Pro tento účel jsou posuzovány 700 Collegians a požádal je, aby si představit, pokud by byly v spáchal sexuální a romantický vztah s někým, kdo za tři měsíce. Účastníci byli dotazováni, jak budou reagovat na nevěru svého partnera.

Zatímco někteří účastníci bylo řečeno, že jejich partneři byli nevěrní s jiným mužem, jiné řečeno, že jejich partneři jim podváděl kvůli jiné ženě. Podobně, někteří řekli, že jejich partner měl jednu záležitost, jiní byli řečeno, že se více věcí.

Výsledky studie

Bez ohledu na počet partnerů nebo číslo hodí, bylo zjištěno, že muži jsou o 50 procent vyšší pravděpodobnost pokračování datování ženy podílejí na homosexuální vztah, a 22 procent větší pravděpodobnost datum ženě, která ho dumpingové jiného muže.

Naopak, ženy ukázal 28 procent pravděpodobnost Seznamka Muži, kteří měli heterosexuální vztahy, a 21 procent pravděpodobnost, že zůstane u mužů, kteří měli homosexuální vztah.

Paní konfe dodal: "Tyto výsledky jsou ještě pozoruhodnější, že průzkumy ukazují, homosexualita postoj muži mají více negativních postojů vůči homosexualitě a méně podporuje občanská práva pro stejný-páry sexu než ženy."

"Nicméně, je to obecný trend mužů ukazují nižší tolerance k homosexualitě, než ženy, obrácené na jedné fitness zvyšující situationfemale homosexuality."

Vědci vysvětlují, že takové chování by mohl existovat, protože muži pohled ženy, kteří jsou schopni obstarávat jiné ženy potřeb, více sexuálně žádoucí.

"Taková věc může být viděno jako známka nespokojenosti se současným vztahem a předehra k případné opuštění." Účastníci byli také požádáni výsledků reálných zkušeností nevěru.

"Výsledky odráží ty nevěry představit scénáře s muži výrazně častěji než ženy skončily jejich skutečný vztah po partnerské heterosexuální vztah," dodala.

Dating ein wählerischer Esser Ain't Easy