čtvrtek 25. března 2010

Seznamka Tipy pro nakládání s Bad Termíny


Strávit celou noc s někým nemůžete snést se se můžete cítit jako věčnost a je jedním z nejhorších způsobů, jak strávit den. Špatných dat může dojít chodit s někým, protože osoba je špatné pro vás, nebo datum činnost sama o sobě není zábavné. Některé termíny kazit kvůli vnějším okolnostem, jako je špatné počasí nebo dopravní zácpy, ale tato data mohou stát "společné zážitky", což může vést k lepení, která pochází ze sdílené utrpení. Tak špatné vnějších podmínek může být ignorována, protože špatný den, protože se situace nelze vyhnout, a pokud není spojeno s osobou střet.

Jedním z hlavních problémů, se špatnými daty je to, že jste částečně zodpovědný. Proč? Jednoduše proto, že jste souhlasil, že jít na tento den začít. Dalo by se dohodly, že toto datum jako laskavost přítele nebo člena rodiny, ale jste řekl, že ano, když jste možná, že ne. Samozřejmě, že jakmile jste byli na špatný den, budete mnohem opatrnější, který dává špatné dny strmé zaučení. Takže příště bude mít jistotu, zeptejte se o této osobě, nebo jen říci ne, pokud není možné získat mnoho informací. To ušetří vám z neuvízly s workoholik, který může mluvit jen o práci, nebo někdo, kdo jen mluví o sobě, nebo dokonce i osoby, která uchovává přestat dělat budete divit, proč chtějí začít den. Pokud jste věděl, že tato osoba, než chodit, pak ukazuje, že opravdu neví, nebo že ke dni změny této osobě určitým způsobem tak, že budeš dávat větší pozor o přijetí datum, od někoho v podobné situaci v budoucnu.

Pokud se vám líbí osoby, kterou dne ale začal nudit se samotným datem, měli byste zvážit, jaký druh návrhy, které se sami pro tento den. Líbilo se dohodly na této konkrétní termíny konání, nebo jste dokonce požádal o váš názor. Pokud vaše data ani se vás zeptat, jak jste to cítil o termínech činnost pak musíte uvážit, zda právě tato osoba ignoroval svůj názor, nebo jen neví, si velmi dobře. Pokud je váš názor byl ignorován pak musíte uvážit, zda tato osoba není tou správnou osobou pro Vás k dnešnímu dni v této době, nebo byli prostě nervózní vám líbí a měli byste jim dát ještě jednu šanci. Mějte na paměti, že každý má své vlastní likes a odpory, takže pokud máte vzít do data konání, že jste měl špatné zkušenosti, takže se nemůžete bavit na takovém místě, pak je to něco, co vaše data nemohla známa.

Někdy je lepší, když mluvit o jaký den byste chtěli jít dál. Poté, co mluvit, pokud vaše data stále nemá ptát na vaše názory můžete bezpečně vyhnout se jim, jak chodit s nimi bude s největší pravděpodobností povede ke špatné dny.

Chcete-li mít špatné datum na minimum ujistěte se, že poskytne zpětnou vazbu o tom, co data míst Vás zajímá Poraďte se se svým data o druhu, co chtějí dělat a návrh o datu konání vás oba asi líbilo.

Pokud se nemůžete stát někdo moc a nejsou jisti, zda si můžete vychutnat dlouhou den pak vyberte si legraci datum konání, takže vaše data není tak důležité, aby Váš požitek z data, jako říci, intimní večeři bude . Pokud jste opatrní, kdo budete chodit a kam se budete chodit pak můžete mít špatné dny na minimum.