sobota 26. června 2010

Je speed dating práci?


V teorii, speed dating smysl. Jednotný lidí navštěvuje speed dating akci - což je formalizovaný datování systém, který se obvykle koná v bar - kde všichni účastníci jsou náhodně pozic až na několik minut se rozhodnout, jestli existuje nějaký chemie. Speed dating eliminuje potřebu pro nevidomé data, která jsou velké časové závazky.

Nicméně, speed dating není pro každého. Někteří cítí, že je těžké získat dobré čtení na někoho po pouhých pár minut povídat.

Co si myslíte? Je speed dating stojí jedna osoba energie, nebo je to ztráta času? Zvuk-off, Milwaukee, o své myšlenky na speed dating.

Speed dating funguje. Myslím, že speed dating je skvělý způsob, jak poznat nové lidi a zjistit hned, pokud jsou přitahovány k osobě, nebo ne. Nemůžete pokročit na den bez fyzické přitažlivosti, takže speed dating pomáhá určit, první zásadní aspekt datování. Vím, že lidé, kteří mají plnit své partnery v průběhu speed dating, která je důkazem, se mi, že to opravdu funguje.

Speed dating je vtip. Existuje vždy více kluci než holky na těchto akcích a oni nepracují tak jako tak. Nikdy jsem neslyšel o nikom zasedání přítele nebo přítelkyně na speed dating akci. To by mohlo být zábavné dělat jen pro pár směje, ale není to událost brát vážně.

Tough Guys Get More Depressed After Breakup