středa 10. února 2010

Polibek smrti


Jste se setkal nejúžasnější holka. You don't really know ji, ale jsi si jistá, že ona je bohyně, poslal rovnou z nebe, v džínách.

Jste si vyměnili pohledy v chemii, měl několik krátkých rozhovorů po třídě, a dokonce i narazil do ní v obchoďáku. (Diskuse o osudu.)

Víte, že jste si ji. Není pochyb o tom. Otázkou nyní stane, "Ví want you?"

Usmívá se na tebe ... ale je to přátelské nebo koketní úsměv? Viděl jste ji opustí s jiným chlapem po třídě ... byl její přítel? Ona flirtoval s vámi minulý týden, se dotkl i svého ramene ... pak zcela ignorovala vás druhý den. Má ráda ty?

Jak můžeš říct? Co skutečně potřebujete vědět, než začnete "výkon" ne?

Snad nejčastější otázky položené na Don Juan Diskusní fórum se týká "čtení žen", a snaží se přijít na to, zda se jim to líbí, nebo ne. Plakát obvykle popisuje svou situaci, to, co udělal, co udělala, a pak se ptá: "Znamená to, že ona má ráda mě?" Nebo: "Znamená to, že nemá ráda mě?"

Rozhodně populární otázka. Rozhodně otázka potřebuje odpověď.

No, tady je rychlá odpověď na tuto otázku -> posedlé zvláštní děvče, a též tě má ráda, je Kiss Of Death!

Pokud máte starosti, zda dívka líbí, nebo ne, je pravděpodobné, ona nemá - nebo spíš, už nebude. Ona nebude, protože vaše "starosti" a své posedlosti, co si myslí, že z vás bude opravdu tlačit ji pryč.

Dovolte mi objasnit.

Když se nechat spadnout do "posedlost" pasti, můžete začít analyzovat vše, co váš sen holka dělá, každé slovo, které říká, každý pohyb jí dělá ... a snaží se všechny vztahují k vám.

Usmála se na vás - neusmála se na vás. Ona si e-mailem - neměla jste e-mail. Vrátila se na vás - nevrátila se na vás. Zmatku, frustrace, úzkost a nevyhnutelně povede.

Tato posedlost její chování a jejich význam bude paralyzovat vás zmást a sát vší důvěry jste z vašeho těla. Stanete užvaněný Blob nejistoty. A ženy obecně nejsou přitahovány k totální Blobs nejistoty.

Takže jste špatně se zmást ženy? NE! Rozhodně NE! Ženy jsou matoucí. Vždy byla a vždycky bude. To je prostě způsob, jakým jsou.

Zvlášť, když jde o romantiku, ženy se zdají zcela v rozporu v jejich chování. Jednu chvíli jste přesvědčen o tom, že jste mužem jejích snů, a vzápětí se zdá být vědoma své existence. Jednu chvíli si to flirtování, a úsměvem, a válí se proti vám, a vzápětí odešla, aniž by opustil dokonce říká "ahoj." Měli byste být frustrovaný a zmatený!

A teď, nikdo přesně neví, proč ženy vydávat takové smíšené signály a úmyslně, zdá se, snaží se nás zmást. Někteří podezření, že to ty časopisy čtou. Jiní si myslí, že má co do činění s tajnou koupelnou konference, která drží. Ještě jiní navrhují, že jejich chování je logické vzhledem k šílený hormony mají stoupající po jejich těla. Příčinou je relativně nedůležité. Jen musíš ji přijmout, a pozemek strategie boje s ním.

Takže s ohledem na rozpory ženské romantické chování, pokouší se "číst" ženy a zjistit, co si myslíš, je, přinejlepším, neuvěřitelně frustrující zkušenost. Tak to nedělejte. Ani se o to pokusit.

Stačí říct NE "čtení" ženy!

Dobře ... dobře ... Pokud nemáte opravdu snaží "číst" ženy, zda se jim to líbí, nebo ne, tak co uděláte? Jaká je vaše strategie? Koneckonců, mohou být matoucí, nelogické, a poněkud otravné, ale chcete, aby vám jeden.

Jednoduché: Pokud vás přitahuje holka, pak jen PADAJÍ ona je přitahován k vám taky. A podle toho jednat.

Předpokládejme, že ji má rád a chtěl by si vás lépe poznat. Předpokládám, že ona je fyzicky přitahuje k vám. Předpokládejme, že jste, co je třeba přilákat dáma, bez ohledu na to, jak se zdá neuvěřitelné.

Předpokládejme, že pozitivní ... vždy pozitivní. Za předpokladu, že bude negativní zabít nějaké šance, že jste s ní. (Pesimisté, kamaráde, nejsou kuřátko magnety.)

Nyní existuje mnoho zajímavých přínosů přijetí tento postoj za předpokladu, že ženy se vám líbí také jako ty ... a zacházet s nimi odpovídajícím způsobem.

Pro jednoho, pokud odmítnou posednout o všem málo "značek" ona je dává vám, ať jsou to dobré znamení nebo špatné znamení, budete cítit uvolněně, klidně a sebejistě. Nebudete se "nahoru", protože jedna minuta a usmála se na tebe, a "dolů", protože ona i další usmála se na některé další chlap.

Pokoušet se "číst" ji povede jen ke zmatku, frustrace a úzkosti. A toto vám bude více napjatá, když je v okolí, a tedy méně pravděpodobné, že bude okouzlující, charismatický Don Juan, kterou byste chtěli být.

A také nebude plýtvat časem snaží přijít na to, co si myslí ... snaží se přijít na to, co každý malý krok, že ... a kde stojíte. Budete moci věnovat své "duševní čas" na něco užitečnějšího a produktivní.

Za druhé, pokud si jen předpokládat, že se jí líbí, pak si skutečně zvyšuje pravděpodobnost, že nakonec se vám budou líbit. Toto je známé jako self-naplňuje proroctví, a je dobře zdokumentovaný jev-psychologického výzkumu.

V podstatě to, co to znamená, že pokud máte ", které má ráda mě" postoj, pak budete projekt pozitivní, optimistický chování a myšlení. Ona si vyzvednout na tyto a ... jako jste vy.

Pokud na druhé straně, máte "nemá ráda mě" postoj, budeš projekt negativní, pesimistický chování a myšlení. Bude také, navázat na tyto a podobné vám méně.

A pokud máte "nemá ráda mě" postoj, pak budete projekt čas, úzkost-sužovaných chování a myšlenky, které sníží pravděpodobnost, že její chuť vás ... nebo ji dokonce najít se kolem vás, aby se "nepříjemné" zážitek. (Není to jednodušší uvolnit kolem lidí, kteří jsou uvolněné sami?)

A za třetí, že postoj jen za předpokladu, že tě má ráda, spíše než starosti o tom, zda ona nebo ne, vám umožní udržet kontrolu nad situací ... a vy sami.

Pokud jste posedlé "znamení" a umožnit "znamení" ovládat své chování, myšlenky a emoce, pak máte v podstatě jí dal úplnou kontrolu nad situací. A úplnou kontrolu nad vámi.

Jestli je "dobré", jsi šťastný. Jestli je "špatné" pro ty, ty jsi smutný. Jestli chce podpořit, můžete ji vyhodit několik pozitivních signálů. Pokud chce odradit, můžete ji vyhodit pár negativní signály. Jsi štěstí je v podstatě pod její kontrolou ... ať ví, nebo ne.

Není stanovisko, že "Don Juan" líbí se dovnitř

Pokud však jen předpokládat, že tě má ráda, a proto k ní chovat, a odmítají být řízen všechny ty značky, zejména ty špatné), budete mít za této situace. Rozhodli jste, že jste jako ona. A rozhodli jste se, že jí má rád ... nebo se, jako jste vy, když se dozví, lépe. A vy se podle toho chovat.

Jste vyzařovat sebevědomí. Jste uvolněný. A vy jste, že projekt "auru", že každý začínající Don Juan hledá. (Chudák holka se nemá šanci se proti tomuto aura.)

Dobře, tak jste se shodují, že posedlé zvláštní dívku a zda se jí líbí vám, není ve vašem nejlepším zájmu. Bude z tebe totální Blob nejistoty, snižují pravděpodobnost, že bude jako vy, a dát jí úplnou kontrolu nad štěstí.

Takže co dělat, když tyto myšlenky začnou převzít svou mysl? Chci říct, že po tom všem, ona je bohyně, ne?

Zde je jeden malý jednoduchý trik, který duševní vám mohou pomoci.

Kdykoliv obsedantní "nemá ráda mě" myšlenky začít přebírat své mysli, i když jsou to "dobré" ty, psychicky urvat jim ruce, hodit na zem, a krok na nich. Pak si připomenout, že posedlé ní není ve vašem vlastním zájmu, že to bude vysát pryč důvěru, a dokonce snížit pravděpodobnost, že budete nakonec si ji.

V tomto bodě, který chcete zhluboka nadechnout ... úsměv ... smích ... a myslí si: "Měl bych poslat ten chlap Allen pár babek."

Online Dating Coach That's All The Rage