sobota 20. března 2010

Do You Make Tyto Classic Seznamka Chyby?


Někdy může jinak příjemný den jako by se porouchalo bez zjevného důvodu. Zde jsou menší skluz-upů a chyby, které by mohly být drží zpátky od roku úspěch.

Při pohledu přes vaše data přes rameno

Je fascinující, že něco se děje hned za vaše data? Možná číšník dramaticky uklouzl na banánové-kůže, nebo George Clooney sedí naproti Cameron Diaz a oba jsou na sobě komplikovaný klobouky. Nech to být. Při pohledu přes vaše datum rameno bude působit jako hrubý, a člověk, kterého roku se bude cítit uražen a myslíte, že jste se o ně zájem.

Hovoříme-li o ex

Představte si, že přestěhovat do nového domu a zjistíte, že je stále plný předchozí pobývajícího věci - trochu zklamání a spoustu tvrdé práce před námi se snaží vypořádat se vším, staré zavazadla. Je to podobný pocit osoba dostane při datování někoho, kdo je ještě zaujati myšlenkami na svého ex. Diskuse o EXE by měla být mezi přátele, dating partner opravdu nemusí vědět.

Špinavé nehty

Když někoho nového roku, je důležité být čisté bez poskvrny. Špinavé nehty by nevadilo, tak mezi přáteli či v dlouhodobém horizontu-vztah, ale na první rande jsou off-uvedení, neboť představuje obecně špatnou hygienou a nejsou hezké se podívat na večeři. Jako u většiny z roku tipy, souvislosti je důležité - pokud vaše první den se stane, až se odpoledne jahodníku-picking, bude špinavé nehty jsou menší problém!

Neposlouchám

Seznamka lze nervy-drásající, a to často zdá, že nejdůležitější je udržet konverzaci, a vyhnout se trapné ticho, bez ohledu na cenu. Ale snaží se přijít s něčím novým a brilantní říci, zatímco vaše data, kdy hovoří, je velká chyba. Na jejich straně, si uvědomit, že osoba, jsou datovány již není opravdu poslouchal slovo, které jsem řekl, je frustrující. Místo toho, pozorně naslouchat, co říká vaše data a za odpovědi.

Šmelení

Opět společnou reakci na nervozitu, bude neustále hrabat nebo posunutí o své místo ve vás objeví soustředění a neklidní, což není dobře vypadat, když datování. To může být užitečné, aby vaše ruce v klíně nebo zavírání je společně snížit nutkání housle, takže vaše data se soustředit na důležitější věci, jako to, co říkáte.

Hovoříme-li o práci

Je to vždycky zajímavé vědět, co někdo dělá pro bydlení. Nicméně, většina pracovních míst naplní průmysl-specifické žargonu a informace, které je tak úzce specializovaných, že to nic neznamená pro někoho mimo konkrétní oblasti činnosti. Možná jste strávili celý den sestavení "WENUS" (Týdenní Odhadovaná Net Usage Systems), ale váš partner bude datovat pravděpodobně nikdy neslyšel něco takového a celý předmět budou ztraceny na nich. Buďte velice opatrní asi mluvit příliš o svou práci, a pokusit se udržet diskusi na oblasti, oba máte zkušenosti palců