neděle 12. srpna 2012

Tři způsoby Ženy poruše na Dating


Na nedávné epizodě týdenního pořadu poradenství datování Planet lásky rozhlasu, autor a lásky stylista Tristan Coopersmith zkoumány tři z nejčastějších chyb svobodné ženy dělají v jejich milostných životů. Coopersmith vysvětlil, že datování ženy se dostanou do pasti, jsou: být nereálné, sdílení příliš mnoho informací příliš brzy, a "rychle vpřed" datování.

Nastavení vysoký, nereálné cíle, má některé jednotlivé ženy datování cit frustrace. "Myslím, že největší chybu, že ženy se v datování ... a já vinu Walt Disney za to, hledá pohádky, hledal krásný princ," říká Coopersmith. Dodává, že existuje seznam chce a potřebuje, je skvělé, ale projektovat budoucnost, která hraje jako film vyvíjí větší tlak na vztahu, který ještě ani nezačala. "Hledání dokonalosti, je to jen to nestane. Buďte realističtí, "říká ona.

Zaměstnávání svých dlouholetých zkušeností, Coopersmith našel výrazný přístup k lásce. Pracovat jako "lásky" stylista, že je ani dohazovač, ani křídla dívka; více učitel a průvodce. Zaměřuje se na vlastní silné stránky svých klientů, se soustředit na získání jim pustit zavazadla a naučit pozitivní seznamovací techniky, které jim umožní najít štěstí a lásku. Její celkový přístup pomáhá zmaten singly vidět své vztahy na základě jasných očí. Ona běží úspěšný blog a přidal autor svým pověřením s její knihy "Menu Seznamka:. Chuť Zkouška Vaše cesta k hlavní chod"

"Rychle vpřed" datování může být další chyba nějakého jednotlivce. "Například žena má být na prvním rande s klukem a je to druhý chod ... a ona už výpočtu" Mohl by být skvělý táta? " "Zajímalo by mě, jestli bude chtít jít do mého bratrance svatbu příští rok?" I když všechno, co člověk myslí, je, "ona pila dost Poď se mnou domů?" Věřím, že chlap je mnohem realističtější v té chvíli, protože ani nevím, každý jiný, "říká ona.

Coopersmith dále tvrdí, že projekce tohoto "rychle vpřed" fantazie může vést k datování rozčarování. "Fast-forwarding Proto se domnívám, ženy se tak zklamání - že už si vzala chlapa," řekla uzavírá.

Sdílení nadměrné množství osobních údajů je další chyba Coopersmith cítí osamělé ženy dělají. Zatímco ona se domnívá, že je důležité, aby milostný zájem poznat skutečné já v čase, sdílení příliš mnoho na začátku vztahu mohou sabotovat jeho počáteční růst.

"Ženy mohou přijít pryč jako blázen," vysvětluje. "Vy nechcete sdílet, že jdete s terapeutem každý týden. Terapie je skvělé, jsem studoval, je to úžasné, ale není nutné, aby tam, že na prvním rande. "

Navrhuje, že by daters mluvit o filmy, hudbu, nebo v místech, které mohly zaujmout k cestování - věci, které si každý může ztotožnit. "Vždycky chcete přijít pryč jako příjemný a lehký, nikdo nechce druhý den s někým se spoustou zavazadel," ona skončí.