sobota 31. července 2010

Pravda-in-dating webu odděluje fakta od phonies


Mandy Moreno myšlenka našla chlapa, při pohledu na jeho online datování profilu. Zvláště ta část, kde řekl, že chce "najít tu správnou holku."

A tak se domluvili na splnění.

"Viděl jsem ho přichází přes ulici," řekl Moreno. "A já jsem šel, 'Hej!' Já nevím, jestli on byl v popření nebo jestliže on byl jen zženštilý. Ale nebyl to, co jsem hledal. Â € | Myslel jsem, že bychom měli jít Guy-lov spolu. "

Moreno, a jiní, kteří se dotkly zavádějící profily Web, hledal na webu, který pomáhá oddělit online fakta od fikce.

Lidé mohou post hodnocení svých dat na TrueDater.com (www.truedater.com) a také připojte předpokládaném datu, jestli někdo napsal komentář k osobě.

Je to také o pravdě v datování reklamě, není na zhoubné lidi, řekl Jamie Diamond, mluvčí pro Los Angeles-založená společnost.

"Ty Zkontrolujte datum nebo recenzi recenze na vaše data. Není to Bible ani Korán, ale je to něco, aby vám pomohl ven," řekl.

Mezi datování lokalit, které mohou být přístupné prostřednictvím TrueDater jsou: Američan Singles, BlackSingles.com, eHarmony, HotorNot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com a Yahoo Seznámení.

Vše, co potřebujete, je osoba profil identifikaci nebo název abychom zjistili, jestli už byly přezkoumány na webu seznamka.

Více než půl-milionu lidí používá TrueDater od místa zahájena v loňském roce. "Recenzenti" se vyzývají, aby se držet faktů ohledně datumovka skutečné výšky, hmotnosti, věku a pohlaví. Je zde prostor pro komentáře, ale místo zaměstnanci monitor poznámky.

"Jsme striktní o tom, co jde do hodnocení," řekl Diamond. "Není to otevřené fórum k útoku či očernit někoho. Udělali jsme spoustu výzkumu, který má určit, jak můžeme respektovat každého osobní údaje a osobní prostor."

Přijmutí NUTNOST

Označit Brooks, nezávislý analytik a konzultant pro online OSOBNÍ průmyslu, řekl, že neviděl nic jiného, jako TrueDater.

"Myslím, že odpověď je nezbytně v online datování trhu," řekl Brooks, který je rovněž redaktorem Personalswatch.com (průmysl stránky pro online OSOBNÍ) a spolupracovala s datování webů Cupid.com, Friendster a Friendfinder.

Brooks řekl Friendster umožňuje lidem psát posudky o datum, ale osobu, přezkoumá ho musí schválit, "tak nic negativního dostane dovnitř"

Řekl, že plánované webové stránky, "honestyonline," pokusil něco podobného se TrueDater ale zřejmě zašlo příliš daleko odkrývat pravdu. "Poslali někdo k vám domů, aby fotografie, zkontrolujte hmotnost a doslova prolévat krev (pro lékařské profilu). Poklesly byt."

Brooks řekl TrueDater je typ stránek, které činí lidi více přemýšlet o jejich pověsti, což je nový problém v online datování. Říká, že problém v průmyslu je, že lidé mají tendenci přehánět, pokud nemají přímo lež.

"Jsou to pár kilo těžší (v reálném životě), nebo mají obraz s jejich vlasy plnější," řekl.

Marcus Frind, zakladatel plentyoffish.com, volný datování webové stránky, řekl, jak muži a ženy jsou stejně vinni, pokud jde o překrucování profilů. "U žen, to je hmotnost, pro muže, je to výška. Třetích stran (což posouzení) je nejjednodušší způsob, jak jít."

HLEDÁME Poctivost

Kubánský-rozený Celcilia Alegria z Avenutra na Floridě, byl na skóre internetu data, protože její manžel zemřel před třemi lety â € "jak najít někoho na den a dělat výzkum pro knihu o online datování. 47-rok-starý také radí párům na španělském sítě jazykových televizních Telemundo.

Alegria se cítil nucen udělat revizi TrueDater o chlápkovi z Tampy. Myslela si, že vyhrál jackpot, když uviděla jeho obrázek online.

Ale pak jí navrhl, aby se vídat přes webovou kameru před zasedáním. Zpočátku měl omluvit za výmluvu, proč souhlasil. Alegria nakonec mu řekla, aby se dostali na webové kamery nebo zapomenout na setkání ji.

"On říkal, 'OK, ale já budu vypadat jinak, protože jsem si zuby, a moje tvář je větší.' Když jsem zapnul Webcam, on byl tak obézní â € "Možná, že 50 liber těžší než jeho obraz," řekl Alegria. "Ptal jsem se, co se stalo." On se omluvil a řekl, že fotografie byla přijata před 10 lety, a ona mu řekla, že by měl aktualizovat.

"Řekl mi, 'Jste bolí důstojnost a vše, co hledáte, je dobrý vzhled,' a já mu řekl, 'Ne, já hledám upřímnost.' "

Jindy, Alegria našel tři různé muže pomocí fotografie stejného časopisu model jako jejich vlastní. "Další místa by měla požádat o přezkum," řekla.

Většina Daters bude přijímat konstruktivní kritiku, Diamond řekl. "Pokud tvrdí, že jejich obrazy jsou 100 liber lety a 10 lety, většina lidí se 'Páni, vyloupne' postoj a uvědomit si, že by bylo přesnější v jejich profilu."

Eric Straus, prezident Cupid.com, říká TrueDater je "dobrý malý výklenek," ale nebyl si jistý, kolik přezkoumání stránky by mohly změnit online datování průmyslu.

"Nemyslím si, že to dodává, všechno moc k procesu," řekl. "Lidé mají tendenci přehánět, a myslím si, že je povaha zvířete."

http://www.twincities.com