sobota 1. října 2011

No More Mr. Nice Guy


Láska je jako Monopoly herní plán. Určitá pravidla musí následovat, trochou štěstí se jedná, a někdo je vždy podvádí. A co je nejdůležitější, je to hra, a s cílem vyhrát, musíte hrát a hrát dobře.

Být milý, jsem si jist, že se cítíte trochu trapné hraní her s ženami potkáte. To není v přírodě. Máte pocit, nečestný, neuctivé, a občas, vpravo dole znamenají. Ale to jsou typy kluků kuřat kopat, a pokud plánujete někdy strávit večer v hotelu na Place Park, měla byste začít krást peníze od bankéře.

Jasně, tu a tam budete mít štěstí, hod kostkou a pozemků na parkování zdarma, ale aby byly skutečně úspěšné, je třeba vytvořit strategii. Uvedené níže, najdete 10 milí kluci chování lze zobrazit tak, aby se více apelovat na ženy, které hledají. Implementovat některé nebo všechny z těchto příznaků do svého každodenního osobnosti a sledovat ženy se hrnou do vás jako mravenci na padlé Dorito. Buďte opatrní, výsledek může být nebezpečné pro váš pružin.

1. Odvézt metody.

Jakmile se žena dostala chuť si, laskavě omluvit sám sebe. Vždy ji nechat chtít ještě víc z vás. Zde je jednoduchý malý tip. Když se poprvé setkat se s ní, předstírat, že zapomenout na její jméno. Bude umírat zanechají trvalý dojem na vás, abyste nikdy nezapomenu na její jméno.

2. Flirtovat s jinými ženami, a ujistěte se, že ona to vidí.

Ženy chtějí muže, kteří se chtěli do jiné ženy. To je fakt. Ženy jsou velmi konkurenceschopné a budou vidět jako hlavní cenu v případě, že se soutěží pro vaši lásku. Také si brzy uvědomí, že je třeba ukrást vás dříve, než to udělá někdo jiný.

Při použití jiných žen, jako se to může zdát kruté, nikdy se cítit provinile. Věřte mi, nebudete dávat to druhý myslel, když objekt své touhy je odtržení své krátké filmy.

3. Důvěra je klíčem.

To je ne přemýšlet. Pokud se budete chovat jako smolař, budete se cítit jako poražený, a pak ženy budou vidět jako loser. Nikdy se položil tímto způsobem. Budete skutečně loser.

4. Být okouzlující.

U veřejných shromáždění, a to zejména kolem sebe přátele, se stal středem pozornosti. Pokud se vidí, že ostatní lidé chtěli být kolem vás, že je pravděpodobné, že chtějí být kolem vás také. Bude chtít vidět, co vše poprask.

5. Drž hubu.

Lidé stále zajímavější chvíle, kdy v blízkosti úst. A pro ženy, polovina zábavy je výzva přijít na vás.

6. Vyhněte se rozhovory za každou cenu.

Scott Weiland říkal, že to nejlepší. Konverzace zabít. Věřte tomu nebo ne, jsou ženy, stejně jako strach z těchto rozhovorů s muži. Možná ještě víc, způsobu neočekávají muži byli ochotni mluvit o vážný vztah věci. Kromě toho, že jsou vždy správné stejně tak proč se obtěžovat?

7. Zastrašit ji.

Vždy se podívejte se jí do očí, až se dívá daleko jako první. Jedná se o stejnou techniku ​​experti cvičit psy k poslušnosti. To také změní ženy. Ale držet zpátky na prokázání její fyzické postižení. Čím déle budete z ní čekat, tím více si bude chtít.

8. Něco špatně.

Cokoliv, co si budou myslet, je vzrušující, dobrodružný, a / nebo zajímavé. Pamatujte si, James Dean? Jen si představte, kolik Poon byste získali, pokud byste byli více jako on.

9. Vyberte si své přátele na ni.

To je jeden z mých osobních favoritů. Celou dobu jste se s přáteli, ona bude s ní přítelkyně říkat jim, co jsi blbec. (Není-li, že je venku podváděl.) Ale když se nakonec přece ji vidět znovu, bude to jako den manželskou návštěvu ve věznici kraje.

10. Nikdy, nikdy myslím nikdy ji nechal, jak silně si myslíte o ni.

Je mi jedno, pokud si myslíte, že Bůh poslal jen pro vás a chcete se s ní oženit dnes, nikdy ji nechal vědět. Ve chvíli, když ví, že mají hluboké city pro ni, její problém je u konce. Ona vyhrála. Dostala jste se svým zábavy je za námi.

Porovnal bych to k rybaření. Sedíte celý den s návnadou ve vodě, a když konečně chytit rybu, co uděláte? Hodíte ji zpět do vody. Věřte mi, že ve chvíli, když jste úlovky hák, linku a olůvko, je zpátky v nápoji pro vás.