úterý 14. srpna 2012

Neptejte trik dotazy


Od Ilana Anděla

Chápu, že lidé lžou. Stává se to milionkrát, každý den tím, že miliony lidí. Lži může ublížit, ale že bolí víc nebo méně, než je pravda? Existuje velmi jasná hranice mezi říkat lži a klamání někoho, tak jsem zvědavý, jestli bych někdy zvolit lež nad pravdou.

Jsem zvedl svého syna lhát, a s výjimkou některých nedávných problémů s dobývání domácí úkol udělal, nemá lhát. Bude se v určitém okamžiku předpokládám, protože to je způsob, jak ve světě, ale doufám, že tváří v tvář pravdu než lež, vybírá si vždy říkat pravdu.

Existují různá pravidla pro různé předměty samozřejmě, ale přesto by pravda není přebít lež? Zejména ve vztahu? Pokud jste ve vztahu, zda jeho něco, co teprve začínají, nebo tak něco dlouholeté, není to v nejlepším zájmu kupředu říct pravdu?

Ashley Madison se stala multi-milión dolarů, podporou lidem lhát. Jsou přesvědčeni, že leží ve vztahu je nejen dobrá, ale může skutečně udělat váš vztah lépe. Hlásají, že pokud máte sexuální vztah mimo váš vztah, bude to dělat to silnější.

Pokud se žena ptá se muže, jestli vypadá tuku v určitém oděvu, by odpověď vždy vypadáš nádherně. Pokud se dělá tlustá v šatech, je to lež říct jí, že vypadá krásně, nebo je to jen dát jí odpovědi, že byl lov? Odpovíte-li s ní správnou odpověď, je to lež?

Můžete spát s dvěma lidmi najednou a milovat jen jednu? Je možné být v dopustil a milující vztah s jednou osobou, a mají nesmyslné, ale uspokojující sex s někým jiným? Může být opravdu skvělý sex měl bez emocionální nebo intelektuální spojení od jednoho z vás?

Proveďte změny pravidel, pokud nemluvíme o sexu? Můj syn lhal o své domácí úkoly a bolelo to mé pocity, ale je to bude poškodit náš vztah? Pokud člověk uvádí jeho výšku na JDate jako 5'11 ", ale on je 5'5", to je lež, ale je to také mnohem jistič? Když se lež stala neodpustitelné?

Nemám odpustit snadno. Tím snadno samozřejmě mám na mysli jen zřídka kdy. Já prostě odpustit. Jsem slušný člověk, a tak jsem totéž očekávám od lidí, to jsem se slušně. To je pro mě krásné, ale i hloupé, protože nastaví pro mě zklamání, protože tam jsou očekávání.

Jsem datování někdo nový a my se dělá tanec, že ​​lidé, když jsou stále se vzájemně poznat a rozvíjet pocity. Je to báječný člověk. Opravdu jsem ho zbožňují a za to, že mám rád své děti a pohrávají, jak je s mým synem. Je to všechno velmi zvláštní a vzrušující.

Zeptal jsem se můj nový kamarád gentleman otázku minulý víkend, že jsem žádný obchod ptát. Byl jsem zvědavý na jeho minulých vztahů, tak jsem se zeptal. Byla to hloupá otázka, do stejné kategorie jako vypadám tuku v tomto šaty? Absurdní otázka, kterou jsem zvolil odpověď předem.

Myslel jsem, že tam byl jen jeden způsob, jak odpovědět, ale on mi dal něco jiného. Nebylo to špatné, jen pravda. Ptal jsem se chyták a dal mi pravdu. Byl jsem ohromen na chvilku, protože to není odpověď, kterou jsem čekal, ale to bylo šokující, že on vlastně odpověděl pravdivě.

Tento muž byl více zaujatý pravdu než lhát, aby mi dal odpověď, kterou jsem chtěl. Se to ho zlý a škodlivý? Pokud věděl, pravda by mě bolelo, a rozhodl ve zlomku vteřiny, že lež by mě bolelo víc, to, že ho slušná lidská bytost?

Nechci, aby tuto otázku na velký problém, protože to není. Ptal jsem se lame otázku a odpověděl. Není to o otázce, stejně jako to bylo o odpověď. Byl jsem zraněn pravdu, protože jsem byl holka. Pokud by lhal bych pravděpodobně věřil ho stejně.

Jsem zvyšování svého syna být slušný člověk a dobrý člověk. Je to obtížný úkol, že nechcete dát svou holku otázky na něj. Nikdy bych poradit mu říct, že žena vypadá tuku v šatech, ale co stovky dalších žen trik otázky se při lovu na odpovědi?

Naučil jsem se hodně o sobě tento víkend, a ještě více o muži, jsem datování. Zjistil jsem, raději bych být poškozeni pravdy než lži. Vážím si pravdu a tak to je to, co chci. Zjistil jsem, že tento muž, který dělám vztah tanec s je slušná a milá.

Při příležitost lhát, rozhodl se pro pravdu a nekoupila mi do manipulativní otázky. Byl Mensch. Odpověděl s naší budoucnosti jako faktor, a to byl statečný. Lež může vrátit do oblíbeného vás a chtěl, aby se nestalo.

Jsem vychovávat chlapce v muže, a datování muže, který odmítá jednat jako kluk. Vztahy jsou těžké, ale já jsem požehnal muže Mám povědomí pomáhá mi objetí muže jsem datování. Jsem na cestě k lásce. To je pravda, a pravda záleží tak jsem udržet víru.