čtvrtek 9. srpna 2012

Seznamka bez strachu


Před čtyřmi lety, kterého jsem viděla - JJ, moje nejlepší kamarádka na světě - spáchal sebevraždu. Spíše než aby se se ztrátou, udělal jsem, co umím nejlépe, a já okamžitě skočil do nového vztahu. Tento vztah skončil katastrofou, když jsem ho chytil mě podvádí s ne jeden, ale dva žen. Než jsem se dokonce dostal šanci vyzvat ho na to, že "rozdělil" se mnou ... zasláním mi e-mail a mění jeho vztah postavení na MySpace. Myslím, že opravdu nejsou máme být dospělí?

Za to, že jsem šel na trochu datování přestávce. Buďme upřímní: Je-li to, co je tam pro mě, který chce, aby neobtěžoval opustit dům? A tak jsem nakonec nechal jsem se vyrovnat se smrtí JJ je. Tím "smířit" Myslím, že jsem přijal oxycodone zvyk, že jsem spojený s pitnou svoji váhu v alkoholu. Asi za pět minut, než jsem byl pravděpodobně bude vyhozen ze své práce a OD na mé kuchyni, jsem si vybral sám nahoru, vrhl jsem se do léčby a dostal dohromady. A že nevíte, o pár měsíců později, jsem se setkal s Army Boy.

Když jsem zjistil, že byl vyslán do Iráku týden později, to samozřejmě vypadal jako dokonalý vztah ke mně. To dává smysl, ne? To bylo vlastně výročí úmrtí JJ, a armáda Chlapec mi přinesl snídani a strávil celý den se mnou. Je to stále jedna z nejhezčích věcí, někdo, kdy pro mě udělal, a on vlastně ukázalo být úžasný člověk. O týden později, on byl v Texas připravuje jít do války. On letěl mě na Fort Bliss (vážně, to je jméno - jak roztomilé je, že) strávit jeho minulý týden ve Spojených státech se s ním, a bylo to neuvěřitelné výlet. Já jsem vylezl na horu, dělal přítel Věřím, že budu mít na celý život, jedli v největším steakhouse kdy (tam jsou vlastně krávy venku), a ach jo, dostal Zbouchnutá. Zjistil jsem asi měsíc po levé Boy armády. Byli jsme vybírala jména a plánuje přesunout na Floridu spolu, když se vrátil z Iráku. A pak jsem ztratila dítě. A to šlo od opravdu, ale opravdu dobré, Wes Craven noční můru. Nikdy jsem netušil, že někdo, kdo vám řekl, že miloval vás mohly způsobit tolik bolet. Přísahal jsem, že z mužů navždy na tom místě.

"Navždy" trvala asi šest měsíců, což je, když jsem se setkal s velmi roztomilý vyhazovač v místním baru, který se mi smát. Co když jeho bývalá byla těhotná se svým dítětem? (Jste na lov, že nemám nejlepší rozhodnutí, i když jde o můj milostný život?) To nebude nic vážného pro mě tak jako tak, jen způsob, jak se dostat zpět do hry. Dokud jsem pak potkal velmi sexy barmana, který náhodou pracují ve stejném baru jako vyhazovač. Složité, ale ne nemožné. Nakonec jsem si vybral trochu sexy barmana, který, i když má skvělou srdce a bylo to stojí za sex (který věděl, že jsem mohl stále daří dělat to v autě na 28 let?), Se ukázalo být obrovské plýtvání svého času. A vyhazovač? Nyní má velmi krásnou malou holčičku, kterou pošle mi fotografie každou chvíli. A on je zpět se svým dítětem na mámu. Je zřejmé.

Když jsem byl ještě otevřený celý datování zkušenosti jsem se vzdal naděje na tomto místě, že je stále "hodný chlapec" tam venku. A pak jsem potkala Doc. Byl hezký, vtipný, milý a ... lékař. Příliš dobré, aby to byla pravda, ne? Takže poté, co hrál drahoty několik týdnů, nakonec jsem souhlasil, že jde s ním, a bylo to docela hodně INSTA vztah. Nemohl jsem mu říct o všech zavazadel z mé minulosti - přiznejme si to, jsem přijít s velkým - a sotva sebou trhla. Byl prostě skvělý člověk, a opravdu jsem myslel, že to bude trvat navždy. Dokud se tak nestalo.

Podívejte se, co je, je to opravdu všechno o načasování s vztahů. Moje rodina bude ztrácet čas připomene mi, že jsem ve svých 30. letech a ne jak některý mladší. Jak jsem dokonce podaří dostat se z postele ráno, je záhadou, že jo? No, nikdy jsem myslel, že chci děti, až se téměř stalo, a pak se stalo všechno, co jsem mohl myslet. Přísahám, myslím, že jsem krok od laktaci, když slyším někoho jiného dětský pláč. Je to odporné. Ale doktor je čtyři roky mladší než já a není připraven tyto kroky dosud. Nemůžu vinit ho, opravdu. Když jsem byl v jeho věku, žila jsem ve Fort Lauderdale, tančí na barech a hákování s bubeníkem v kapele. Pokud se někdo snažil dostat, abych se s nimi žít a vyskočí děti, tak bych si připojil WITSEC. A tak, ještě jeden trochu prachu.

V době, kdy jsem si myslel bych již vydal knihu, si vzal muž mých snů a obletěl svět, můj život by nemohl být dále od - ale to mohlo být horší. Vlastně jsem dával do světa on-line datování. Koneckonců, jak by to mnohem horší dostat? I když je to ještě brzy, já jsem teď ve vztahu s někým, kdo se mi šťastnější, než jsem si je ve velmi dlouhou dobu. Zda nebo ne tam je něco jako osud, nebo spřízněné duše, nejsem si jistý, kdy budu vědět. Ale na konci dne, jsem se nevzdala naděje. Možná, že mě strach, možná to je pro mě blázna. Ale to je to, co mě dostane z postele každé ráno. To a Lattes skořice dolce.

Od Kaylee Scottaline