pondělí 6. června 2011

Páry sázení 7/7/07 je štěstí pro věčnou lásku


Bude mít za následek štěstí sedmičky oddáni blaženosti pro štěstí v lásce?

Svatební plánovači říkají, 7.července â € "nebo 7/7/07 â €" jako den se objeví v tisku, se stal nejoblíbenější den v letech, aby se oženil.

Od chlubíme Napa Valley vinařství na výhledy podél Lake Tahoe, Kalifornie páry si rezervovali až tisíce kostelů a přijímacích místech doufat, že se začne snoubí blaženosti na štěstí den.

"Je to nejpopulárnější datum â €" stále, "řekla Tonya Simmons, svatební specialista Boomtown Casino Hotel na okraji Reno, kde čekají, až sedmičky více často znamená vítězství slot-stroj jackpot.

Richard Markel, hlava 800-člen Asociace pro svatební profesionály International, řekl členové skupiny nejprve začal všímat extra zájem o novinky datu v loňském roce.

Sacramento populární svatební místo, Arden Hills Resort Club & Spa, se třemi otvory pro svatby v € den ", všechny byly zaúčtovány, řekl obchodní ředitel Rick Francis.

"Myslím, že více lidí se dostává do numerologie," Markel a dodal, že 7.července nebude mít štěstí na smlouvat myslivci. Zvýšená poptávka povede k růstu nákladů na stravování na vše od květin, "řekl.

Arlene Hixson a její snoubenec, Tony Goligowski, rezervované datum Boomtown téměř dva roky dopředu. První sobotu v červenci, Hixson postavy, má další výhodu pro její snoubenec.

"Myslel jsem, že tak, nemůže zapomenout na to," řekla.

Copyright © 2007 The Associated Press.