pátek 25. března 2011

Online Dating Pomáhá ovdovělé jednotlivců v truchlící proces


Podle odborníků je romantické online datování hraje důležitou roli v procesu truchlení. Nová kronika, jak ovdovělý online daters používat své profily jako místo k smysl minulosti při formulování vize budoucího života. Univerzitní profesoři komunikace Delaware Dannagal Mladý a Scott Caplan shromáždila více než 500 online datování profily z rozvedených a ovdovělých osob obou pohlaví ve věku mezi 18 a 40 let.

Zkoumání profilů pro důkaz zdravé přístupy ke ztrátě a popisovat zpět příběh rozvodu nebo úmrtí manžela, pokus o smysl zkušenosti z dřívější doby je zákon nazývá "kognitivní přehodnocení." Oni pak zjistili, že ovdovělý daters je pravděpodobnější, že se zmíní o jejich příběhy v pozadí on-line ve srovnání s rozvedenými zkusit dělat smysl pro hledání smyslu v něm a artikulovat vizi svého budoucího partnerství.

Říká se, že ti z nich, kteří zmínili své záda příběhu jsou výrazněji pravděpodobně popsat, jak zážitek změnil jejich život k lepšímu.

Caplan řekl: "Mnozí pozůstalí manželé poukazují na posun v prioritách a nové porozumění pro křehkost života po jejich manžel zemře." Ona tak říkal, že jeden by měl myslet na to, jak po-ztráta osvícení.

Mladý však uvedl, že "Online dating se jeví jako způsob, jak přinést tyto zdravé chování dohromady."