sobota 16. června 2012

Seznamka a které se týkají


Věci se dějí velmi rychle v současné generaci. Ať chceme přiznat nebo ne, existuje dobrý důvod, proč špičkoví šéfkuchaři nepřipravujeme elegantní jídel v mikrovlnné troubě. Je zřejmé, jeden z našich problémů na akademické půdě je někdy zběsilé tempo, s nimiž jsme se budovat vztahy. Není nikdo vinu za úmrtí v datování rituálu na této akademické půdě. To je to, co to je. V mé zvědavosti pochopit, proč muži a ženy se vzdal vlastnictví této společenské normě, jsem se věnoval deset studentů v 5 žen, 5 mužů), v jedno pohlaví rozhovorů o své názory kolem tohoto problému. I když nemohu extrapolovat tyto připomínky všech mužů a žen na akademické půdě, to je to, co jsem zjistil.

Ženy jsem mluvil, byli jednotní ve svém přesvědčení, že Notre Dame prostředí plného tlaku. Popsali tlak podívat se určitým způsobem (udělat vlasy, make-up na, nikdy nosit pocení) a chovat se určitým způsobem. "Vždycky musí vypadat tak dobře, jak je to možné. Muži mluví o uvedení na jejich 'ND brýle. " Znám spoustu krásných dívek na akademické půdě, takže nechápu, jak tady lidé mohou myslet, že všichni z nás jsou ošklivé. "

Tam je víra, že se tak vytváří prostředí, kde jsou ženy ochotné přijmout jakoukoliv pozornost, kterou mohou dostat od mužů, hák-up nebo jinak. Ty soutěží s Notre Dame žen ze třídy a Notre Dame mužů ve třídě. "A nemůžeme zapomenout na tlak větší přítomností studentů Panny Marie. Bojujete tak už, že tlak opravdu dostane k vám. "Některé z žen uvedlo, že se cítil zasekl a přemýšlel, jestli přichází do Notre Dame byla chyba. Jiní se rozhodli umístit vztah formaci v pořadí, počkat, až odejdou Notre Dame vykonávat tuto část života.

Ženy se také hovořil výslovně o jídelně jako zdroj stresu a soudu. Ať už jsou to muži, kteří "bučení" na ty, kteří si sem tam-jo, nebo jiné ženy, které pečlivě sledují, jaké jsou vaše deska vypadá, že jídelen přispěly k negativní atmosféře, kde ženy nemají pocit, oceňují.

Mnohé z těchto frustrací muži hovořili o točily kolem celoroční vydání parietals. Je však třeba poznamenat, že ne každý člověk interview mělo negativní pohled na tuto tradici Notre Dame. Rovněž poznamenal, že rozdílné očekávání o vysokoškolské praxe je součástí problému. Věří, že mnohé ženy přicházejí do Notre Dame hledá zavázaných vztahách a jiní doufají, že dosažení kýžené "prsten na jaře." Muži používal termín "American Pie" popsat, co člověk očekává typické vysoké školy.

Všichni kluci jsem mluvil s souhlasil s názorem, že ženy mají určitý tlak, aby vždy dobré / perfektní. Oni věří však, že hodně z tohoto tlaku je buď samostatně, nebo indukované uložena žen jinými ženami. Rovněž poznamenal, že když žena obdrží negativní komentář o její oděv, může si mají tendenci nafukovat význam tohoto komentáře. Na konci se přiznal, že jak žena šaty dělá dopad na jejich dojem z ní, ale dodal, že totéž je asi pravda, z druhé strany.

Někteří z mužů souhlasí s představou, že by možná bylo lepší počkat až po vysoké školy soustředit na vztahy. Jeden říkal, že dělá to teď dělá "holky a kluci panice frustrovaný." Jeden mladý muž řekl výmluvně, že "dělá vztah správnou cestou není snadné. To vyžaduje hodně úsilí a já bych raději zaměřit svou pozornost na to, aby se mé akademiků jsou v pořádku. Pokud se můžete zapojit a udělat to správná cesta, jít na to. Ale obvykle jednou dva lidé zapojit, je to jen pak, že si uvědomuje, jak zúčastnění proces. "Pokud jde o čekání na romantika, jeden mladý muž poznamenal, že" dobré věci přicházejí na pacienta lidí. "Další časté frustrace kluci zkušenosti Areál patří ženám, které jsou "dres alkoholické nápoje," být uvězněné v pásmu přítele a skutečnost, že pokud určitý typ sportovce, ukáže se na party hra je u konce.

Z toho, co mohu domnívat, že zde prezentované problémy, zatímco v závažné míře, nejsou nepřekonatelné. Bude to jen tak autentický a upřímný komunikaci. Za tímto účelem jsem pozval deset jednotlivců, kteří nabízejí své názory na tomto úvodníku se mnou na setkání mysli a nějaké skvělé jídlo. Tato rozšířená rozhovor bude první z mnoha a téma budoucí sloupce. Do té doby mluvit se svými kamarády o tom, co jste si přečetli a rozhodnout, zda tyto připomínky pravdivá pro vás. Těším se na setkání s Vámi na programu dnes večer v katedrále Notre Seznamka 7 hodin v legendách.

The Secret Science of Love at First Byte