pátek 12. srpna 2011

Jak uzavřít prodej 95% času


Dnes budu s vámi podělit o nejúspěšnější a účinnou metodu jsem našel pro "uzavření prodej" a jak se to nádherná dívka jít s vámi.

Co se budu s vámi podělit, je "jak", a to nejen filozofii za tím. Nedělám si legraci, co budu s vámi podělit, je tak silná, že to neudělal jen mě dvakrát za posledních 6 let.

Nejprve však, tady je pravdivý příběh, jak jsem objevil toto tajemství ...

Všichni v mém životě, jsem byl zapojen do prodeje a marketingu, a soudě podle výsledků, že jsem dobrá v tom, co dělám.

Tehdy, když mi bylo 18 let, jsem byl v práci to, co jsem normálně ... pracovat a snažit se, aby se prodej. Tehdy jsem si velmi jistý, ale neuvěřitelně naivní. (Vlastně jsem šel na rande, a dívka se třela nohy a stehna, celé mé, zatímco jíst večeři, a mě napadlo, jestli to svědilo ... neuvěřitelné.)

Mimochodem, byl to 28-letý, drop-mrtvých nádherná holka, která normálně pracuje v jiném městě, a který pracoval pro ten den s námi. Všichni kluci bzučely kolem ní jako mouchy kolem blbost, a když na to přijde, tak jako já

Večer se blížil a já jsem byl hlad. Usoudil jsem, že musí mít hlad také, protože ani jeden z nás měl co jíst nějakou dobu. Tak jak jsem mluvil s ní, já jí řekl: "Mám hlad, a myslím to jste. Chcete jít na večeři, nebo byste rád, abych si nám něco k jídlu."

Protože jsem byla tak naivní, jsem opravdu myslela, že jsem ji požádat, aby jedli, ani žádat ji na rande.

Nicméně, ona si to znamenat, že jsem požádal ji (což jsem sakra jistě neměl v úmyslu se s ní hádat o). Pak se obrátila ke mně a řekl: "Víte, já rád zeptal, jak jste mě. Nemyslím si, že někdo, kdy se mě zeptal, tak dříve. Místo dotazem, zda chci jíst s vámi, budete automaticky Předpokládá se, že bych se a dali jste mi na výběr, jak bych chtěl dělat. "

Pak jsem se na ni podíval a řekl: "Hele, to je pravda!" Od té doby se podílel na prodeji déle, než jsem si, že automaticky všimla, že jsem využil číslo jedna pravidlo, že žádný prodej nebo marketing osoby za svou váhu v soli ví. A to je ...

PŘEBÍRÁ prodej

Jedna z prvních věcí, které vás naučí v prodeji (a který mnoho lidí zapomíná, a velmi málo se vztahují na ptát holek), je to, že byste nikdy neměli požádat potenciální zákazník, pokud chce koupit widget, ale pokud chce modré widget nebo červený widget, 4 "widget nebo 6" widget, atd.

V podstatě, jak dlouho budete Neptejte se ho, jestli chce koupit widget, nebo ne, on nemůže odmítnout koupit - nikdy mu tuto možnost.

Každopádně, jsem se s tou dívkou, a měl nádherný čas. Ale nejdůležitější věc, kterou jsem dostal od toho, byla lekce v síle "Za předpokladu, že prodeje."

Tak jak se vám platit, že do roku života?

Simple.

Nejprve si najít dívku, která dává vám signalizuje, že by mohli mít zájem. Jdete k ní a začít mluvit o cokoli chcete. Nechci se dostat do toho, jak přistupovat k dívku, protože to by bylo nad rámec tohoto tipu, a tam je spousta rad na místě na toto téma.

Nyní je nejdůležitější část celého procesu je přístup, protože to umožňuje "dát nohu do dveří." Nicméně, jiný než přístup, av některých případech ještě důležitější než přístup, je úzká.

Zde to, co průměrný non-DJ dělá: najde si dokonalou dívku, jde a mluví s ní (pokud se dostane tak daleko), a konečně žádá dívku, pokud chce na večeři.

Pokud byste měli udělat, což téměř každý dělá, pak se v tom místě, kde by ztratili kontrolu nad situací. Dali jste jí možnost propouštět vás. Špatný nápad.

Místo toho, předpokládejme, že jste mluvil s ní. Jste si vybrali až na některé pozitivní vibrace, a myslíte si, že by mohla mít zájem. Neptejte se jí, zda chce na večeři. Zatímco je upřímný, řekne jí: "Užíval jsem si náš rozhovor. Co kdybychom v ní později pokračovat v tomto týdnu. Byste raději na oběd nebo večeři?"

A neříkej, že něco v tomto bodě.

To je důležité, jak první člověk mluvit "ztrácí", i když to trvá celou minutu, stačí se podívat přímo na ni s důvěrou a upřímně, a pokud možno v očích dokud odpovědi. V 70% až 80% času, pokud jste si přečetli znamení právo, bude se volit jedno nebo druhé.

Gratulujeme, máte rande.

Si její číslo a zavolej si ji pár dní později, aby se opatření (a když jí zavolat na telefon, neptejte se: "Tak jsme ještě na oběd?" Místo toho říkají: "Já těšit na oběd. Chcete, abych k vyzvednutí vás, nebo byste se rádi setkali tam. "nebo" Máte raději mexické nebo čínské? ", získáte nápovědu.

Pokud z nějakého důvodu začne dělat námitky, když jste jí možnost mezi obědem a večeří na první setkání, Neztratit víru. Námitky jsou lidský způsob, jak říkat "mám zájem, ale zatím prodává." To je v pořádku, nenuťte ho.

Jen udržet krok s vaší konverzace, ukazuje jí, jak cool chlápka, jste, i když máte pocit, je správný čas se jí zeptat, "pojďme udělat něco společně za několik dní. Baví vás Bowling více či minigolf? Bowling, pak je to datum! Dejte mi vaše telefonní číslo a zavolám vám dokončit plány. "

Jak jste si možná všimli výše, jsem se jí zeptat na její telefonní číslo. I * * Řekl jí, aby mi to. S úctou Ano, ale já jsem se neptal. Proč?

Jednoduché, že lidé jsou od školy uvedených pokynů. Zeptáte-li se za její telefonní číslo, pak je šance, že by mohla ještě si to rozmyslela a bowling. Ale zdvořile řekne jí, aby vám její číslo, a tím, že má důvěru, aby plně očekávají, že se vám to, bude to mít jinou možnost, než právě tohle.

Jak vidíte, princip "Za předpokladu, že prodej" nejen prací při prodeji auta a stereo, ale když se ptal holek. V šesti roce používání to, že selhala jsem jen dvakrát.

Největší tip mohu nabídnout v jeho použití však je, že musíte mít přesvědčení, do očí a na tón vašeho hlasu, že přijme jednoho z vašich dvě možnosti. Jak se říká, "Ten, kdo váhá je ztracen."

No, doufám, že se tolik využít to jako já. A pokud Zpočátku to nefunguje jako očekávané ... To je v pořádku, jen musíte to cvičit ... Věřte mi, stojí to za to.