pátek 22. dubna 2011

Známky Jsi špatný Seznamka


Jsem špatný na závazku. Sakra, já sotva hláskovat. Nicméně, já vím, že jsem dobrý v datování. Nikdy jsem řekl, že jsem tě ráda, ale minulý týden jsem dal tři kluci moje číslo. Nechoď ke mně hledat řešení, aby váš vztah dilema, ale pokud chcete vědět, jak se připojit na daný dovolenou, jsem tvoje holka. Takže, pokud jste jediný a nejste si jisti, že opravdu víte, jak se prolíná, podívejte se na tento tvrdá láska test a zjistěte, zda jste lépe na nitěné knoflíky, než vaše semeno.

1. Můžete jít na Přeplněný Bar A ne potkat někoho

Horké zboží, vše, co musíme udělat, je úsměv na nějaký chlápek a on bude tát jako máslo. Bonusové body, pokud můžete skutečně dostat trest ven.

2. Funky Chicken

Pokud jste rozpačitý o způsobu, jakým si můžete zatančit, jste žádná legrace šroub. No, aspoň že to, co peeps, kteří sledují své trapné pohyby myslí. Pokud chcete udělat horizontální mambo, musíš začít tím, že nechá sám dostat dolů ve svislém směru. Důvěra je svůdnější než vysoké podpatky, spodní prádlo, a peníze.

3. Tak blízko, a přece tak daleko

Máte někdy jít do baru sám a aby vedle stud? Štěstí je na správném místě ve správný čas, a tak je stále 'er udělat. Pokud očekáváte pokles osud člověka do klína, nevidíte, kolik již přistáli kolem vás.

4. Don't Get Žárlivý, Get Even

Máte kamaráda, který dostane dvakrát tolik jako vy, a vy mi nerozumíte, jak? Pokud ano, začít používat ji jako wingwoman. A dělat si poznámky, pokud se vám líbí, co vidíte.

5. Mixin 'příjemné s užitečným

Jste ruku vaší karty, aby kluci, které chcete zavolat. Mám osobně, ve všech mých let jako tramp, nikdy měl chlap zavolejte mi po předání mu svou vizitku a já-rozdávali všech 250! Totéž platí i pro uvedení své číslo na ubrousek. Musíte se dívat na ně dát své údaje přímo v jejich telefonu. Jinak, budou se ztratí a vy-karta-navždy.

6. Jsi Bad Na rozpady

Pokud nemůžete nechat chlap nejste do, dobře, pak jste osadník, potopení v měkkém vztahu pohyblivé písky. Žádné termíny pro vás!

7. Jen Teasin '

Jsi vtipálek? Pokud vaše odpověď zní ne, děláte to špatně. Mozek je největší erotogenní zóny. Pokud nevíte, jak si s mužem mysli trochu, nikdy se jeho fantazie holka. A nemluvím o hraní her, mluvím o rovný-nahoru sexy pohotová odpověď.

8. Mrtvých na přístupu

Myslíte si, pozdravit s lidmi kolem vás každý den, stejně jako bezpečnostní stráže, vole, že vaše toasty bagetu, a pokladní dívka v drogerii? No, měli byste. To ne jen dělá přístupný na ně, ale i jiné sexy lidi kolem zjistíte, že jste přátelský, otevřený a snadno mluvit.

9. Hladké plachtění na přátelství

Už jste někdy ztratil přítele, protože oni byli rozdrcení na vás a soustružení vztah v něco vážnějšího selhal? Souhlasím s naší mysli člověka. Přátelé by měly spadat pro vás a naopak. Pokud nejsou, je něco shnilého ve státě schopnost romance. Hledat další self-realizace.

10. Společnost Člověk

Když už mluvíme o své mužské přátele, mohou být tyto platonický protějšky být lepidlo, které vás drží spolu, ale ne chodit s nimi po celou dobu. I když jsou homosexuální, jsou to c ** k-blokování vás.

11. Změna oblečení And Go

Ne vždy jít ven ve stejném oblečení, jdete do práce dovnitř Neříkám, že byste měl vypadat jako jiný druh práce pro dívky happy hour pití, ale musíte cítit sexy se podívat. A to je právě to nestane v tomto tlačítka-nahoru halenku a pohodlné kancelářské povaleče.

12. Calvin Klein Není jediná Vytváření Obsession

Na setkání s ním jste již spotřebovaných se divit, proč o tom mluví k vám. Má jen chci rychlý šroub? Nebo je to váš potenciální dítě táta? Bude vaše máma, jako je on? Sheesh, chill out. Za prvé, musíš ho poznat! Podívejte se, co on dělal předtím, než jdete na plácnutí na etiketě. Nepřestávejte být blázen pro lásku. Můžete si na to všechno později.

13. Jsi Bitter Betty

Pokud jste pronesl fráze jako "muži cucat," "Will tyto lidi někdy až vyrosteš?" A "já jsem tak nemocný mužů," dobře, vaše mantra je dost negativní. Je snadné se dostat vyčerpaný, ale obrátil se k rovný-nahoru šovinismu se nebude vykládat vám jeden z těch chlapů vás stereotyp a snižovat z frustrace. Váš postoj je jediná věc, šroubování vás.

14. Nebojte se dělat chyby

Měl bych opravdu jít ven s tím klukem? Ano, děvče, dej mu šanci! Pokud je to tečení, pochopi. A dovolte mi říct z vlastní zkušenosti vím, datování chlap na své oblíbené pizzerii znamená, že budete muset vyhnout se děje tam, pokud jste se rozešli. Slzu. Ale to není důvod, aby se chuti-test ho jako váš muž. Někdy budete muset riskovat. Nejhorším případě: Budete muset najít nové lahodné plátek.

15. Buďte Lady

To není o tom, zda budete spát s každým kluk, nebo ne, je to o tom, jak provádět sami. O nic lepší situace, než test nárazu do ex! S nimi zacházet a sám s respektem. Vždy slušně pozdravit, když vidíte sebe na veřejnosti, bez ohledu na to, co udělali (není-li riskovat své fyzické i-bytí). Zvlášť pokud máte data hodně, musíte být dobrý na to, aby milostivý východy nebo drama vás budou následovat všude a zničit vaši hru. Nyní, nemůžeme mít, že můžeme?

Règles de Rencontres