neděle 7. října 2012

Günter tyto pravidel pro datování


Dale Gunter

Někdo nedávno mě e-mailem o radu:

Hledal jsem na tuto dívku asi tři měsíce a nakonec sebrala odvahu a požádat ji na rande. Byla jsem překvapená a vyděšená, když ona řekla ano! Četl jsem vaše sloupce a myslel "Tady je člověk, který má určitou představu o něžné pohlaví." Jak bys to chtěl na ni zapůsobil? "

Freddie

Vážení Fred,

Za prvé - jste na správném chlapa. I stalo se skvěle radí, a to zejména pokud jde o dámy. Drž se mě, mého zadrhla Stalker, a my vám z vašeho matky suterénu a do datování scény.

Nyní, pochopit, že ženy jsou různá zvířata, ale, věř mi, mám tento dolů k vědě.

Musíte hrát své karty právě ulovit tuto dámu. To je důležité. NIKDY navázat oční kontakt! Nechovejte se příliš zájem. Je to přesně to, co chce, abyste to. Bude nalákat vás s ní ženské lsti a jste ztraceni. I nadále pod kontrolou. Noste svůj iPod! Nic neřekne "Hard dostat" více, než jste uvedení v špunty, objevoval hudbu a utonutí ji.

Buďte tajemná. Když se vás zeptá o své minulosti, získat nepřítomný pohled v tvých očích a řekl: "Nechci o tom mluvit. Ztratili jsme spoustu dobrých lidí tam. "

Ženy milují záhady.

Jakmile se to na háku, nastavte to těžké! Pojďme se bavit o něčem velmi důležitém, co se přehlédnut většina mužů. FASHION. Nic křičí "Ladies muže" více než dobrý disco obleku. To slintá půvab.

Přiznejme si to. ... Pokud chcete říct, "Love Machine", můžete začít tím, že "Dance Machine." Dvojice groovy bílých kalhotách zvonu dna a černé tričko s motýlími límce vyzařuje sebevědomí a sexuální zdatné. Oslavte své úžasné mužnost a rozepínat ta košile na vaše válečná. Nezapomeňte "bling." Zlatý medailon velikost batolata hlavy bude dělat.

Jsme se přesunout na vůni člověka. Říká se, že čich je největší spoušť paměti. Chcete-li dát dámy něco na památku vás, vy ne? Old Spice nebo Brut Kolín nad Rýnem, jak nikdy nepodaří. Ne stříknout. Girls stříknout. Buď člověk! Odšroubujte horní a POUR. Ty absolutně nelze použít dost. Prodám dvě láhve a vetřete ho do jako mýdlo. Ženy budou omdlít v brázdě.

Další, spolehlivá doprava. Ženy mají rády muže, který respektuje své osvobozené způsoby. Když přijde čas na den - řekni jí, aby vás vyzvednout. Nechcete, aby ji vyzvedl ve vaší mámy auto Líbí se vám? Zkuste říká "Moje auto je v policii zabavit." Ty vyzařují všechny důležité poselství: "Jsem zlý chlapec."

Ženy milují špatné kluky.

Takže, jste v autě teď. Rozsviťte si zakouřit, neobtěžujte se zeptat. Nezapomeňte, že jste na starosti. Chicks kopat chlápci, které mají na starosti. Ukaž jí, že jsi pohodlně kolem ní; vzít si boty a ponožky, a třít nohy. Nic říká pohodlné jako krásné masáž. Buďte zdvořilí, nabízejí dělat její, taky. Především, být uctivý. Hoď všechny odpadky z okna, a aby její auto skutečný čistý.

Nyní, před odjezdem tvoje máma suterénu, rozhodnout, kam jít na den. Jistě, můžete si ji vzít na večeři a do kina, ale to vše bylo provedeno tisíckrát předtím. Ne! Snažíte se na ni zapůsobit. Pamatujte si, že ona je zvláštní a zaslouží si jen to nejlepší. Kam chceš jít? Myslíš, že člověk, myslím!

Dvě slova: kohout hašení.

Po noci kohouta bojů, bude vaše žena je vše podráždí a připravte se na tanec. Je na čase, abyste jí ukázal nějaké směšně dobré pohyby, které jste se naučili hrát "Dance Dance Revolution." Už pár drinků, opravdu slimák em dolů a na ni udělal dojem. Alkohol naprosto dělá lepší tanečník. Nezapomeňte flirt ... s jinými dámami. Ženy tajně milují konkurenci.

Nakonec, když se něco svou cestou, a věřte mi - budou, ona bude po vás. Ona nebude moci pomoct. Nezapomeňte, že je to dáma, a budete muset chránit své ženské přednosti. Ona se bude snažit hodit její svůdné paní chtíč na vás, ale nenechte se jí zálohy oslabit vás, jak to bude jen pošpinit její neposkvrněné obraz dokonalé zbožnosti a čistotě. Když se dá do svého mužného podstatě, bez ohledu na to, štětka ji! Pamatuj si ... jste docela úlovek, takže hrát těžké se dostat.

Můj přítel, jsem vám dal tajemství k úspěchu. Použijte je opatrně, v těch správných rukou, jsou žena dvoření zbraně. Pokud jde o zbytek z vás, kteří mohou potřebovat radu a směr ... řekni mi příteli, co je na vaší mysli?

Hogyan lehet a Pick Up egy ausztrál férfi