úterý 15. března 2011

Pokud jsem vás já nemůžu pochopit nebude reagovat


Jessica Downey

Na druhý den, jsem si uvědomil, že už je to chvíli, protože mám sdílenou jeden z úžasné opravdu špatné zprávy, které dostávám od kluků na online datování lokalit. Upřímně řečeno, je to právě docela někdy, protože jsem byl obdařen nějakou zábavu v mé schránky. No, jasně seznamování přes internet bohů (nebo kdo to je, že se rozhodne tento druh věcí), si to uvědomil a rozhodl se mi hodí kost.

Jsem přihlášen do svého účtu na OkCupid dnes a tento krásný zpráva byla na mě čeká:

UR krasavice jsem SPIRIT DEW back flip :-) WIT JOY POBYT sladká jako med - BIG UPS - tolik lásky

Teď si uvědomte, že jsem neměl změnit tuto zprávu tak jako tak. To je přesná zpráva, že na mě čekal. Věřte mi, jsem nemohl dělali tuto zprávu se, i když jsem se snažil.

Myslím, že jsem zvedl, že on se snaží mi říct, že jsem krásná, které, myslím, že bych měl cítit polichocen (ale jsem si jistá, že já ne). Jsem také docela jistý, že z něj dělá radost, proto použití slova radosti a úžasné smajlíka. Nicméně, nemám tušení, co některý ze zbytku to znamená. Opravdu, nevím.

Také jsem pochopit celou frázi "pobyt sladký jako med", ale jsem si jistá, že nejsem skákat radostí nad tímto tvrzením. Mám na mysli jak to frajer dokonce vím, že jsem sladká vlastně je? Naposledy jsem zkontroloval je krásná nemá nic společného s tím, že sladké. I když možná, že je jen snaží být milý. Ale já opravdu si nemyslím, že jsem vše pohodlně se nějaký náhodný chlápek s odkazem na mé "sladkost" jako něco, co vlastně chutná sladce. Není v pohodě kámo, opravdu není v pohodě.

Upřímně řečeno, jsem se snažil rozluštit celou "Já duch rosa zpět", fráze, ale vážně nemám tušení. A dovolte mi říct, musel jsem rozluštit spoustu bláznivých zpráv v mé dny, takže mám pocit, že by měly být vybaveny tak, aby zvládnout. Ale opravdu, nemám tušení. Může tam někdo pomoct?

Pokud jde o ukončení či Myslím, že podpis. Je "Big Ups" nějakou přezdívku? Pokud ano, to je nejhorší přezdívku vůbec. Myslím tím, že by ani nechat moji přátelé mi říkají, že mnohem méně používat to jako můj podpis na konci zprávy o seznamka (nebo podpis nikde opravdu). Dalo by se vlastně použít vaše jméno nebo peklo bych ani neručíme podpis.

Mám pocit, že by neměli být nuceni vysvětlit celý "tolik lásky" věc, ale protože on tam šel evidentially já. Minule jsem zkontroloval nejsme datování, takže upřímně slovo láska by neměl být používán v odkazu na nějaký druh pocitů ve své první zprávě. Pokud ovšem chcete, aby mi opravdu rádi díváte na fotbal nebo vaření italské jídlo o víkendech. I když opravdu, pokud jsem tvoje máma, sestra, teta, babička, nebo jiná osoba, která je ve spojení / velmi blízko k vám, pak jsem si jist, že tam je asi milion dalších uzavírací fráze. Tak zkuste jeden z nich. Možná zkusit něco jako "doufám, že slyším od vás brzy" nebo "jste opravdu úžasné Jess."

Zde je opravdu legrační část. Jen tak pro zábavu, já googled tento malý slovní spojení. Zřejmě je to trochu víc společného, ​​než jsem si myslel, která upřímně řečeno druh mi dělá starosti. Nejsem si jistý, jestli je to stejný chlapík, za použití tohoto výrazu všude, ale já jsem typ doufám, že to je. Možná je to text k písni, nebo tak něco.

Bez ohledu na to, že to není nejlepší způsob, jak prolomit ledy v seznamka. Takže, morální příběhu je zde: Nemůžete-li mít čas napsat zprávu, že budu skutečně rozumět pak nebudu mít čas na odpověď.

Treffit ja pariutumisen aikakaudella Web 2.0