úterý 10. listopadu 2009

Online Dating Tips

Vášeň, trvalé vztahy, někdo sdílet dnů s tím, co většina mužů a žen nového tisíciletí přání. Lidstvo je společenské zvíře a osamělého života není to, co je na zemi pro. Sizzles na celuloid, láska na první pohled idylické slunce s hezkého muže a ženy, držíce se za ruce, není vždy to, co život nabízí. V každodenním životě "lásky a romantiky" jsou naprosto odlišné. Je květy založené na důvěře, přátelství a respektu.

Dluhopisů roste se společnými zájmy a radosti z toho druhého podniku. Zbavte se představy, že chybí ideál, nebo hospodáři milovník chlapec se zhmotní z mlhy. Ukončete čekání a vytvořit strategii pro nalezení ideální. Jestliže mají plné zuby "pravidelné trase" vyzkoušet online dating. Lidé, kteří se registrovali na datování lokalit nejsou všechny démony a Zlobři. Většina z nich jsou každodenní mužů a žen. Statistiky ukazují, že velké množství, jsou vzdělaní a profesionály. Takže přijmout rozhodnutí a navštivte online dating stránek. Zjistěte, jak fungují. Nezapomeňte zkontrolovat své pověření. Můžete si udělat úspěch on-line datování:

1. Vytvoření online profil, který je pravé já. Pro rychlé výsledky předložit lichotivé pěkné přírodní fotografie. Zjistěte si od přátel, jaké jsou vaše pozitivní rysy jsou a patří jim. Profil napsat, že projekty ve slovech pravé já.

2. Připravit podrobný seznam toho, co chcete v partnera. Co se vám líbí a co se vám nelíbí. Pokud vyplníte své požadavky správně, pak místo bude moci posílat zápasy, které nejsou náhodné výběry, ale blízko vašich požadavků. Vím, běžně používaných možností vyhledávání, jako je povolání, věk, místo, výška, fyzikální vlastnosti, horoscope / narození značky, a koníčky.

3. Naučte se, jak rozpoznat možné datum ak odstranění špatných. Ujistěte se, že budete dodržovat všechny "bezpečné datování" pravidla.

4. Jakmile budete mít short-uvedené několik možných dat a dopisoval si e-mailem, měli byste chat s několika daty pomocí chatovacích místností.

5. Být otevřený a komunikativní. Klíčem k úspěchu je pro sdělování myšlenek a pocitů jasně a zajímavým způsobem. Ale vyhnout se posedlosti minulých vztahů nebo děti. Pokud se rozhodnete pro data, aby vědomé úsilí, aby minulost za sebou.

6. Tisíce lidí tvrdí profilů. Takže, dozvědět se, jak vytvořit vaše zajímavé a odlišné. Pokud chcete možné termíny se dostat do kontaktu, musíte vytvořit zajímavé a osvěžující titulky, tvrdí, že fotografie nejsou tuctovou a napište profil, který není nuda-to musí sdělit nebo vyprávět!

Seznamka Mistakes You Must Vyvarujte

Používání staré fotografie
Self-prohlásil 'Fabio' look-použité-jako 15-letý obraz sebe nalákat ženy se s ním setkat. Myslím si, že jakmile tyto země splní 'starší' verze, že sám bych se okouzlit natolik, aby zůstal. Ne!

2. Vyprávění lež ... nebo dva.
Tito přijdou nejméně ve třech kategoriích - věk, jméno a povolání. Jsem si jistý, že je více, ale jen tři došlo v epizodě 1. (to jsem viděl). Hudebník (od chyba # 1) řekl, že v jeho 30, ale on byl vlastně v jeho 40. let. Nelze prostě slyšet rozhodčí? Steeee-rike 2! Nebo klasické linie z jedné z žen daters na výstavě: "Mé jméno je Jennifer není, to je Lisa." , Který byl následně ji odhalit, že je lékař - stejně jako ji teď zahanben datum.

3. Ptáte špatné otázky.
Cynthia, jeden z daters, byl trochu dolů po řetězu poněkud nepříjemné dny. Ptala se sama sebe outloud 'Proč jsem jediný?' Měl pocit, 'co se to se mnou?' k ní. Lepší otázka by byla - "Jak je třeba najít člověka, který zapadá do mého ideální vztah?" Nebo 'Co je další krok pro mě nejlepší v fi $ nding moje ideální kamarád?' Otázky, které se zaměřují na pozitivní, co můžete udělat, nebo být.

4. Rozbíjení e-mailem
Toto je pravděpodobně více etikety 'porušení', než chyba. Do šrotu s datem e-mailem. Zatímco kolega říkal, že to byl policajt-out, to bylo ještě netaktní.

Ac? bir bo?anma orta yerinde, bir duvar Brooklyn �ift evinde kadar gider

Pomaturitní studium - Jehla v kupce sena?

Panny Získejte volné vstupenky na New York Play

NEW YORK - Jak prokázat, že jste panna ve městě, který inspiroval "Sex and the City"?

Výrobce off-Broadway se dát pryč volné vstupenky na někoho, kdo může prokázat svou cudnost.

To vyvolává otázku: A jak se dá dokázat něco takového?

Ken Davenport, který vytvořil show "My First Time", si myslí, že má odpověď. Má najal hypnotizéra, aby dávaly lidi stojící ve frontě na volné vstupenky mimo centrum města divadla Manhattan.

90-minutové komedie, která se otevře ve čtvrtek v noci, je založen na deseti-starý web, který vyzývá lidi, aby se podělili o své příběhy anonymně, že přijdete o své panenství.

Copyright 2007 by The Associated Press.

Lady love šimpanzi zakázané ovoce

PILFERED ovoce drze vytáhl zpod zemědělce pohled může být ukradené tajemství lásky, alespoň u volně žijících samců šimpanzů a jejich choti, britští vědci říkají.

Volně žijících šimpanzů v ovoci západní Afriky špetku z místních farem zapůsobit paní šimpanzi, a zdá se vyplatí, říká dr Kimberley Hockings z University of Stirling na oddělení psychologie.

"Dospělý muž, který sdílí většinu této ženy se zabýval více consortships s ní a obdržela od ní čeledín více než ostatní dospělí muži, i alfa samce," řekl Hockings, jejíž studie se objeví ve veřejné knihovně v časopise Science PLoS One.

"Takovéto odvážné chování může být považováno za atraktivní rys," řekl Hockings.

Spolu s kolegy studoval plodin-nájezdy z volně žijícími muži šimpanzů v západoafrické vesnici Bossou v Republice Guinea. Studie je zaznamenán pouze příklad běžné sdílení rostlinných potravin tím, že šimpanzi, kteří nejsou ve spojení, tvrdí vědci.

Favorizoval ovoce bylo typicky papája, což je velký a snadno sdílet, ale pomeranče a ananasu také skóroval.

Hockings řekl mají žádoucí potravina může čerpat pozitivní pozornost na jednotlivce a pomoci při vytváření nebo cementu dospělý samec šimpanze vztahy.

Dospělí muži byli pravděpodobně sdílet tyto potraviny získané v exponovaných místech a za přítomnosti místních obyvatel.

"Oříznout-útočit dospělí samci mohou být reklamní statečnost z jiných skupin-členů," řekla.

Hockings řekl muži vykazovala známky jejich rizikovému chování bylo nervy-drásající, jak o tom svědčí hrubé sebe-škrábání, vzorec chování, která zahrnuje velké pohyby paží, která naznačuje, úzkost. Rough sebe-scratching byly hladiny více než čtyřikrát vyšší, když se dospělého muže čipy ukradl a snědl pěstovaných potravin v porovnání s divokým potravin. Přesto byly odcizeny potraviny sdíleny mnohem častěji než planě rostoucích rostlinných potravin.