úterý 23. října 2012

Seznamka Doggy Style


Podle Kelley Whitis

Vždycky jsem našel celou seznamka scénář být trochu domýšlivá. Všichni jsme dát na naše masku a prezentovat své nejlepší obraz na příslovečnou prvním rande. Po několika dalších dat, hovorů, textů a snad nějaké intimity, osoba za maskou se objeví, a v mžiku oka jakékoli, romantika zemře. Tato osoba se náhle je nikde v blízkosti osoby, jsme se poprvé setkali.

Co když místo toho, aby předstírala, že je někdo, nejsme, jsme nejen brát tyto masky off, jsme vyhodit, vzít ponaučení z našeho věrného přítele Fido a jen datum Doggy Style? Nenechte se příliš nadšeni sem, já nemluvím ložnice pozice.

Aspoň zatím ne.

Píšu to, když jsem sledovat moji dva psi běhat a hrát v mého kamaráda dvorku, dělat přátele se všemi okolí mláďat. Je to Doggy Disneyland tady, a oni jsou dychtiví pobíhat a hledat nové přátele, kontrola se navzájem vylučují, šňupání zadky. Pokud se jim líbí, co se vidět a cítit, že to dovádění po dvoře spolu - běhání, skákání, frkání, kňučení, štiplavý, slintání-swapping, radosti a skotačící. Jen bytost, která jsou opravdu a mít upřímný, skutečné spojení s jiným zvířetem.

Takže pokud to je celý smysl datování a vztahy - být sám sebou, najít někoho, kdo chcete skotačení kolem v poli s, mít připojení k a jen bavit - tady je pět tipů, kterými můžeme od Fido:

1. Butt Sniff test

Netvrdím, půjdeme kolem šňupání zadky tady. Jednoduše řečeno, jen být sám sebou. No předstírat. Žádné masky. No projekcí obrazů. Jen. Be. Ty. Budete se divit, kdo přichází do vašeho života, jakmile se začne zobrazovat své autentické já.

2. Hraní

Hry jsou dobré. Psí hry, ne lidé hry. Rozdíl mezi psy a lidmi je, že psi nemají nechat své ego vládnout jejich akce. Jsme uvíznou ve strachu, přemýšlel a žárlivost a nechte naše ego hrát ven malé hry, které si požadovanou akci. Není dobré hry hrát. Psi Líbí se mi spustit, honit veverky, chytit míče a skákat přes překážky. To jsou dobré hry. Vzpomeňte si na rozdíl a zapojit se do dobrá hra hrát pouze.

3. Štěkat Co máte na mysli a mysli to, co jste Bark

Jako lidé, často říkáme věci, si myslíme, že jiná osoba chce slyšet. To je pravděpodobně jedním z nejjednodušších tipů, ale jeden z nejjednodušších odchýlit od. Psi budou vrčet, pokud se jim nelíbí něco, kňučet v případě, že jsi zraněný a kůry v případě, že jsou šťastní, hlad, nebo je potřeba jít nočník. Jsou velmi explicitní a bezvadný jejich komunikaci. Jakmile se naučíme dělat totéž, najdeme tam je méně zmatek a nedorozumění ve všech našich vztazích.

4. Live v okamžiku

Aniž si to uvědomila, můžeme netrpělivě hledět do budoucnosti, nebo můžeme nechat naše minulost ovlivňovat naši současnost by zůstat přilepená se starými chování a omylů. Psi to taky ne. Žijí právě teď. V okamžiku, kdy. Dát to všechno, co jsem dostal. Full-parou vpřed. Když dáme naši plnou pozornost na to, co se děje právě v této chvíli, najdeme máme lepší vztahy, pracujeme lépe, odpočívat jednodušší a hrát těžší.

5. Vezměte na vodítku Off

Psi tráví tolik svého času prozatím na vodítku - jedná tak, jak chceme, aby jednaly. Po vypnutí vodítku, psa osobnost opravdu přijde k životu. Vidíme tolik pravidel pro datování - to, nedělej to, čekat na to - Pointa je, že jsme jednotlivci, a není tam žádný obecný pravidlo, kniha, která bude někdy nám všechny odpovědi. Takže vezměte si na vodítku off. Přestaň se chovat jako každý říká, že mají jednat, nečekejte, že se požadované výsledky po přečtení datování jak-na knihy a poslouchat raději svému vnitřnímu hlasu a uvidíte, co rezonuje s vámi. Když vše ostatní selže, viz Tip # 1.