neděle 2. května 2010

Seznamka Tipy pro práci se slepou Termíny


Když jdete na rande naslepo je to dobrý nápad, aby byl krátký. Jděte ven na kávu nebo nápoje, na co jdou na oběd. Pokud budete udržovat data krátkou pak bude menší tlak na vaše data. To vám umožní působnosti vzájemně bez nutnosti obávat o přiměřenosti, který by měl platit zákon zachování nebo dlouhý rozhovor.

V plánu jít na veřejném místě s lidmi kolem, ale ne příliš mnoho lidí nebo hlasitý. Tímto způsobem můžete být v bezpečí a mít dostatek soukromí pro rozhovor, aniž by kdokoliv hlas dostat přehlušilo. Samozřejmě, je to dobrý nápad, aby od své pravidelné hospůdky, takže si nemusíte chatovat se svými přáteli. Zaměření pouze na data, učit se o něm / ní a pomoci vám rozhodnout, zda druhý den stojí za to. Krátkou dobu na bezpečném ještě soukromé místo je ideální pro nevidomé datum.

Udržovat vyvážený postoj ve vaší konverzace. Nenechte se sarkastický nebo blahosklonným vůči ostatním. Vy nevíte, jaké jsou vaše data mohou, ale nemusí uráží. Plus vám bude zdát hrubé a neuctivé. Pokud jste chlap a sugestivní připomínky pak budou vaše data velmi nepříjemný a je nepravděpodobné, že byste ji vidět znovu. Je to také dobrý nápad, aby od kontroverzních názorů, jako jsou názory nebo organizované náboženství nebo státní politiky, pokud jste již diskutují takové věci online nebo něco takového, než splníte vaše rande naslepo.

Nejdůležitější tip na konverzaci etiketa je poslouchat vaše data. Ptejte se, aby to znělo zájem a seznámit se o vaše data. Příprava seznam otázek před rukou by mohl být dobrý nápad, aby konverzaci. Zeptejte se na dobu neurčitou otázky se dozvědět, co si váží, protože to pomůže pochopit jejich jádro. Například, co Vás nejvíce těšit? Nebo to, co vás vede vášnivý? Nebo proč se vám líbí vaše současné zaměstnání? Atd. Pokud se vám soustředit se na konkrétní otázky, jako ptát asi na léta strávená někde, nebo kolik dovolených on / ona má, pak je zde dostatečný prostor pro vaše date poskytnout informace o zájmy v jejich vlastních slov, takže můžete poznat jejich lepší.

Nezapomeňte základní slušnost za všech okolností. Mějte svůj mobilní telefon vypnout, pokud jste "on-volání" v tom případě dejte svůj den vědět, že budete ignorovat všechny výzvy, s výjimkou mimořádných událostí. Neočekávejte příliš od tohoto data. Je to rande naslepo, takže to bude pravděpodobně povede k ničemu, ale to by mohlo vést k vám dělat dobrý přítel, nebo dokonce splňující vztah. Nicméně, to je nejlepší jít ven, jen aby měli dobrý čas seznámení se s někým novým, a to je vše.

Můj poslední tip pro vaše rande naslepo je tento: Udělat si vlastní názor o své data. Pokud je váš přítel, je nastavení, které se na tomto rande naslepo, nemají klást otázky o své data. Váš přítel se názory mohly zaujatosti můžete v jednom směru nebo jiný. Nejlepší je připravit sebe a splní vaše data s čistým štítem, takže se můžete dostat do co si o něj. Vždy si přečtěte top Nejprodávanější o vztazích a datování, takže máte aktuální informace o psychologii opačného pohlaví, takže nemusíte sabotáž si na vadné předpokladů. Učte se datum a budete mít nejvíce zážitků a studia můžete.

Singles l�pe ve skupin�ch?