čtvrtek 8. září 2011

Vztah začne před potkáte Her


Zítra budete probouzet s skvělý nápad.

Budete závod z postele, zapnout počítač a začít authoring důležitý dokument. Bude to podrobný popis paní Don Juan, žena, kterou se nakonec oženil, ale ještě nesetkal.

Pomocí své představivosti, bude uživateli v jejím věku, fyzické vlastnosti, vzdělání a profesní cíle. Budete popsat její osobnost, chování, zájmů, libosti a nelibosti. Ty se budou moci profilovat své životní zkušenosti a jak se jí zabýval nepřízní osudu.

Ještě důležitější je, budete popisovat své osobní nedostatky. (Pamatujte si, to není fantasy dívka, ta vaše budoucí manželka.) Budete detail chyby v její vzhled, osobnost a charakter. Budete také popisuje, jak v určité fázi svého života, poznala ty chyby a jak se dělal pozitivní úsilí, aby jejich minimalizaci.

A co je nejdůležitější, budete dát své vlastní ego a přání stranou, a popisují, co paní Don Juan vyžaduje a chce od vás. To bude nejtěžší část dokumentu psát, ale nebude kompletní, pokud to uděláte. Budete realisticky popsat vše, co chce od vás tak podrobně, jako když je popsáno vše, co od ní chce.

Po dokončení dokumentu, můžete vytisknout malou kopii a udržet si ji s sebou v peněžence. Tak, paní Don Juan vždy s vámi a vaší součástí.

Ty pak přijde k poznání, že vy dva se nikdy nesetkají, pokud se budete zlepšovat tak, aby se s ní setkat požadavků a přání, jak je uvedeno v poslední části dokumentu. Budete vyvíjet self-zlepšení režimu na základě dvou osvědčených reality faktory:

1) Ženy potřebují muže s důvěrou, řízení a Challenge.
2) Ženy chtějí muže s Vypadá to, peníze a moc.

První místo, kam si hlavu, aby se v tělocvičně. Při práci se, zažijete okamžité zlepšení držení těla, čímž se zvýší vaše sebevědomí. Čím lépe vypadající tělo přijde včas.

Po prvním tréninku, přejdete do sekce mužů v místním obchodě. Budete zásobili pár vlasů a pokožky produkty. Možná koupit nějaké Kolíně nad Rýnem. Když se vrátíte domů, zjistíte, že rostoucí hromadu účtů na vašem stole, takže vytáhnout staré šekovou knížku a odhodlání, aby se lépe starat o své finance a organizovat svůj čas. První fázi vašeho vztahu s paní Don Juan budou zahájeny.

Měsíců přejde a začnete vidět nějaké výsledky z vaší tvrdé práce. Vaše tělo bude více fit, budete mít přijala více čistý a elegantní vzhled a vaše finanční zlepšení sice vytvořil značné množství disponibilních příjmů.

Budete-li číst více knih, čímž se zlepší vaše celkové znalosti a slovní zásobu. Budete-li trávit více času v okruhu lidí, tedy učení sociálních dovedností a jak vyzařovat charisma. Ty již nebudou váhat ptát se ženy na její telefonní číslo domácího telefonu.

Zvýšení úrovně vašeho sebevědomí bude eliminovat strach z riskování. Budete si užívat v procesu neustále roste a zlepšuje. Už budete dělat to paní Don Juan. Budete se zlepšujete, pro sebe.

Více měsíců přejde a vy budete muset odstranit osobní nedostatky ve svém charakteru a nahradil je lepší, produktivnější návyky. Nebudete data tak často, jak své kamarády, ale pár schůzek si dál bude vždy zajímat se ženami, protože se už dávno naučili zobrazovat řízení a výzva vysíláním z poražených.

Budete v míru sám se sebou a je jen celkově šťastnější, tím více populární. Ty se u moci, a to nejen z osobních úspěchů, ale také na kvalitě vztahů budete mít vyvinuta s blízkými přáteli a rodinou.

Budete mít dokonalý muž. Budete mít splněny všechny požadavky paní Don Juan a touhy. Teprve poté se představí vám v těle.

Budete vytáhnout dokument z peněženky a být naprosto ohromeni. Bude skoro všechno, co jsi popsal ve svém profilu na ni dlouho dříve. Druhé fáze vašeho vztahu s ní pak začne.

Když jsou dva z vás vdaná a na svatební cestu, paní Don Juan často se odkazovat na chvíli viděla, že jste poprvé v okamžiku, kdy vztah začal pro ni. Bude říkají, že to byla "láska na první pohled". Nebude ležet, když říká, že. To bude jen její pohled na věci.

Ty ale budou vědět, že si prostě složila zkoušku fyzické přitažlivosti, když se potkala poprvé. Ale pro vás, vztah s ní začalo mnohem dříve. To se začalo, když se rozhodl stát se vším paní Don Juan požadavky a potřeby z manžela, bez ohledu na své vlastní ego.

My jako lidé mají tendenci si často myslí, že vztahy začít až poté, co jsme uhodila. To není pravda.

Vztah začne před vámi setkat se s ní.

237 Anledningar för Sex