středa 2. prosince 2009

Láska je pár opravdu dobrých džíny

Pro většinu žen, volba mezi sex a nový šatník je velmi jednoduchý - jdou na oblečení.

Ženy v průměru říkají, že by byli ochotni vzdát se sexu o 15 měsíců pro nové skříně plné oblečení, 2 procenta připraveni zdržet se sexu na tři roky výměnou za nové hadry, podle nového průzkumu asi 1000 žen 10 amerických měst.

-Šedesát jedna procent z oslovených žen, že to bude horší, přijít o svůj oblíbený kus oblečení, než vzdát se sexu za měsíc.

"Někteří lidé říkají, šaty, aby člověk, ale správné oblečení může dokonce nahradit ho" módní návrhářka, stylistka a televizní osobnost Carson Kressley z televizní reality show "Divný odhad rovného chlapa" uvedl v prohlášení doprovázející anketu.

Studie rovněž navrhl, aby oblečení nosí často lépe než vztahy.

Průměrná žena mezi 18 a 54 let pověsil na její oblíbený kus oblečení za 12 a půl roku, o rok déle, než když se konalo v její nejdelší vztah.

-Téměř tři čtvrtiny respondentů, nebo 70 procent, také řekl, že věří v lásku na první pohled, když to přišlo k nalezení perfektní kus oblečení, zatímco jen 54 procent žen byly jisti špinění pravého.

Téměř polovina žen, nebo 48 procent, kteří se účastní průzkumu spotřebitelské produkty gigant Unilever uvedlo, že jejich oblíbený kus oblečení je spolehlivější než jejich muž dává jim důvěru a za nimi cítit sexy.

Copyright © 2007 Reuters Limited.

??? ?? ?? ?? ???? ?? ????