středa 22. června 2011

Seznamka umožňuje Prakticky soudu vaše fantazie Mate


Pamatujte si Cloud Girlfriend, že tajemné startu jsme probrali, jejíž slogan zněl: "Nejlepší způsob, jak dostat přítelkyni, je už jedno"? No, je to nakonec vypuštěn, a máme zve.

Počáteční domýšlivost místa podle zakladatele Davida Fuhriman, bylo, že by zaměstnaly legie žen psát na stěnách muže jako "cloud přítelkyně," demonstrovat vole popularita všechny své kamarádky (která by zřejmě létat do žárlivý zuří přes digitální flirtování a chytit # SarcMark).

Aktuální iteraci těchto stránek je trochu jiný - co Fuhriman popisuje jako mix mezi Match.com a Second Life. Uživatelé Přihlásit se na Facebooku a vytvořit profil pomocí výběru atraktivních záběrů lidí (ne jejich vlastní uchopení). Oni pak vyplnit poměrně zjednodušující profil, který umožňuje si vybrat mezi těmito možnostmi jako "knih nebo filmů" (co když chcete oba?), "Lady Gaga nebo Lady Di?" (Pouze pro ženy - a není sexuální preference Volby) a "Sunday církví nebo v neděli fotbal" (pro šviháci - zřejmě je to církev, nebo sportu, nic mezi tím).

Po prohlédnutí spoustu fotografií falešných lidí a jejich doprovodné profily, můžete si vybrat někoho, kdo se konverzovat. "Musíme umožnit lidem, aby definovat jejich ideální já, najít své dokonalé přítelkyni nebo přítele a připojit se a pracovat, jako by tato osoba existovala," říká Fuhriman. "To může pomoci naučit se zvládat skutečný vztah, a oni si pak ho do reálného světa." Webu vydělává peníze tím, že prodává virtuální dárky a zboží.

Zatímco my obdivujeme Fuhriman záměry - doufá, že stránky budou budovat důvěru a zvyšovat sdílení a komunikace (on je také spoluzakladatelem 5000Hands dobrovolnické místo) - celá věc se zdá být trochu neintuitivní nám.

Pokud si vyberete fotografie, které nejsou, ve skutečnosti se může myšlenka být vnímán tak, že vypadá nezáleží. Ale pokud je to ve skutečnosti tomu tak, proč si vybrat fotku někoho mnohem atraktivnější, než ve skutečnosti při pohledu na skóre rande?

Slova "ideální" a "dokonalý", jsou nebezpečné, pokud se týkají datování a vztahy (jak zřídka je někdo jeden) - ve skutečnosti, nedávná studie z roku ukazuje, že ženy OKCupid stránek, které jsou rozporuplné (aka muže najít ani ošklivý nebo horké) Získejte více pozornosti. Proč? Vzhledem k tomu, že nechávají své osobnosti - spolu s tím, co by mohlo být vnímáno jako nedostatky - prosvítat.

Proč stavět všechny své naděje na fantazii, když jste mohli poznat zajímavější - i když vadná - reality?

Přesto, myslím, že můžeme opravdu Vykašli se na to úplně až jsme to zkusit. Cloud Girlfriend nám poskytl 500 pozvat kódy (použijte kód "Mashable") pro lidi, kteří chtějí připojit k webu. Zdá se, že ženy mohou připojit bez kódu, protože místo bylo původně na trh k mužům.