neděle 11. dubna 2010

Iced Mocha průvodce po trvalé lásce?


Až se příště budete chtít dostat své muže v Stvořeni pro lásku, příkop páchnoucí parfémy nebo kolínské vody a pečte ho dýňový koláč místo.

A pokud se vaše láska zájmu je žena, šupinatění několik dobrých a spoustu Candy v ústech je instant turn-on pro ni.

To jsou některé z překvapivé zjištění budou oznámena v nové knize, "Jaký je Váš Jídlo přihlásit? Jak se používání potravinářských klíče k nalezly trvalé lásky," napsal psychiatr Dr. Alan R. Hirsch.

Již téměř dvě desetiletí, Hirsch, neurologické ředitel vůni a chuť léčby a výzkumu nadace v Chicagu, nabízí užitečné rady o tom, jak vůni a chuť vliv aspektů našeho života, od tělesný pach a hubnutí na pohlaví.

Nyní Hirsch použil vědeckého výzkumu k řešení lásky a romantické kompatibilitu ve vztahu k naší oblíbené potraviny.

"Jídlo je Rorschach test osobnosti," říká Hirsch, kteří dokončili studii, ve které byly potraviny preference použity dešifrovat osobnostní typy a romantické kompatibility.

Více než 18.600 Chicago-rezidenty eurozóny podstoupil baterie společných psychologických testů, zda je jejich osobnostní typ. Poté byli účastníci dotazy týkající se jejich jídlo preference.

Výzkumní pracovníci zjistili souvislost mezi jídlem preferencí a osobnostních typů. Když výzkumníci zpochybnil manželů účastníků 'více než jeden rok, oni také byli schopní určit milovat zápasy a romantické kompatibility.

"Jsme opouští naši osobnost otisky prstů, celou dobu se vším, co děláme ze způsobu, jakým učesat vlasy, nebo styl obuvi jsme nosit do modelu automobilu jsme řídit," on říká. "Ale my jsme nikdy opravdu vyvinuli metodu dekódování těchto stop."

Kniha vypukne potravin, chutí a vůní, které jídel denně a dalších datování situacích, jako je setkání na kafe, led-krém a Happy Hour.

Krmení srdce a mysl jsou některé z těchto perel moudrosti:

Ambiciózní nezávislé typy jít pro "vážné" obiloviny, jako je Raisin Bran, zatímco jeden-den-v-a-čas lidi dostat na kluka věci, jako Lucky Charms.

Datum, kteří objednávky ledové Mocha je temperamentní, dramatický a svůdný, zatímco Chai latte napajedla může být zdůrazněno-out, výstřední a pesimistické.

Oblíbený sýr tvary jsou také řekne-příběh. Cube-milenci jsou detail-orientovaný perfekcionisty. Volný-rázný, extroverti, jako jsou sýry tvar hvězdy a měsíce. A krájené-typy jsou konkurenceschopné, přirozené vůdce.

Jídlo není jen jídlo, podle Hirsch. Když jíme, jsme plní emocionální potřeba, aby tečky osobnost. Advokáti se používá Hirsch je technik během poroty. Zaměstnavatelé pohovory uchazečů o zaměstnání v průběhu oběda byli známí použití vodítka, jakož i určit kompatibilitu.

Otázka: Jak jste přišel s myšlenkou tohoto výzkumu?

Hirsch: Zjistil jsem, že při léčbě pacientů, kteří ztratili své čich kvůli poranění hlavy. Po jejich nehody, ne jen dělal jejich jídlo preference změnit, ale jejich osobnosti změnila také. To bylo logické předpokládat, že obě byly propojeny nějakým způsobem. Odtud jsme provedli studii o tom, jak pachy mohou pomoci usnadnit hubnutí. Během této studie jsme zjistili, že ženy nutně potřeboval čokolády během různých etapách svého menstruačního cyklu, aby zarazil deprese. To se mi myslím: Je-li ženy dožadoval čokoládu, když byly mírně stlačeny, znamená to, že jiné druhy chutě jsou určující pro jejich osobnosti či nálady v dané době?

Otázka: Nebylo by tyto informace měly být trochu těžko stravitelná pro dnešní důvtipný datumovka?

A: Je skutečně dělá hodně smysl tomu, co víme o tom, jak funguje mozek. Část mozku, která se podílí spolu s jídlem preferencí (čichový lalok) je součástí limbického systému, "emocionální mozek", kde osobnost bydlí. Jídlo preference rozvíjet mezi dětství a stáří 7, který je zároveň osobnost se vyvíjí u člověka. To je to věrohodné, že potraviny preference a osobnost jsou propojeny nějakým způsobem.

Otázka: Proč by singleton potřeba tyto typy stopy při datování?

A: Když poprvé schází někdo na den, můžete dát svůj nejlepší směřovat dopředu. Můžete si myslet, že člověk, datování je dobrý člověk. Ale o tři měsíce později, si nevyhnutelně skončit říká si: "Kdo je to člověk?" Nikdo si nemůže donekonečna touto maskou věčně. V době, svému pravému já vyjde. Pomocí těchto různých osobnostních stopy, můžete získat lepší pocit, který tato osoba opravdu je.

Q: Jak se máme na paměti, co to znamená když vaše data objednávek nápoj s malinovou vodky, nebo pokud to bylo vlastně vzrušení-o azyl nebo čekanka, který dával přednost solidní čokoládovým zajíčkem přes duté čokolády zajíček?

A: Napsal jsem knihu a nemůžu pamatovat všechny buď. Pro mě, jsem musel zapamatovat pouze jeden ze dvou kvízů pro sociální zkušenosti jsem s největší pravděpodobností s lidmi, zatímco oni jedí jídlo lehkého jídla, zmrzlina nebo jíst pizzu. Lidé, kteří vyšli do barů chtít zapamatovat vodka preferencí, zatímco někdo, kdo by jeho data ven, aby Starbucks bude chtít zapamatovat kávy preferencí.

Q: Které preference a osobnost značky překvapilo vás nejvíc?

A: Například, mysleli jsme, že lidé, kteří raději vanilkovou zmrzlinou by svědčit o někoho, kdo byl bla a nevýrazné, nebo že někdo, kdo stejně jako chili by kořeněnější. Našli jsme přesný opak. Lidé, kteří rádi vanilkovou byly živé, energické a život života party. Chili-milovníci byl více introvertní. Naše PostDoc teorie bylo, že Možná, pokud již máte ve vaší osobnosti, nebudete ho hledat v potravinách. Možná to znamená, že vanilka milenec je již overstimulated, a tak jídlo stane stabilizátor, který pomáhá uklidnění.

Q: Takže když se jedná o sexuální vzrušení, krmení vaše holka hrst dobré a spoustou bude fungovat lépe než na sobě Armani Acqua di Gio je?

A: Zjistili jsme, že když jsme měřili vaginální prokrvení, Dobré a hojnosti a okurkou byla č. 1 vůni, která způsobila vzrušení. U mužů, byl trestní průtoku krve přiživují tím, levandule a dýňový koláč. Jsme přišli s několika teoriemi, ale nejlepší byla evoluční v přírodě. Naši předkové by se potulují kolem nezávisle v lese a shromažďují v místech potravin zabít. To když jsme měli největší šanci na nalezení partnera a procreating. Tam může být vybrat výhodu, má stále větší penisu a vaginální průtok krve v reakci na potraviny.

Denver Post

Seneste Craze - Home Sex Toy parter