sobota 9. ledna 2010

Teens jsou sání a lízání


NEW YORK (Reuters Health) - Během posledního desetiletí došlo k významnému nárůstu podílu teenagerů a mladých dospělých zapojení do orální sex a méně často, s anální styk, podle údajů z STD klinik v Baltimore, Maryland.

Zjištění není překvapující, že vše, Dr. Emily Erbelding z Johns Hopkins Bayview Medical Center v Baltimore řekl Reuters Health.

Vysvětlila, že "několik národních průzkumů provedených v poslední době naznačují, že orální sex může být chování, které dospívající děti jsou stále účastní in Například v roce 2002 národní průzkum rodinného růstu, většina mladých oznámilo, že orální sex a mnoho neměl pohlavní styk . "

Ona prezentovány současné studie zjištění úterý v Jacksonville na Floridě v roce 2006 národní konference Prevence STD sponzorovaný Centra pro kontrolu nemocí a prevenci.

Při zkoumání 1994 lékařských záznamech 2598 12 - až 25-letých a 2004 lékařských záznamů o 6438 osob stejného věku, kteří studují STD klinik v Baltimore, Erbelding a kolegové zjistili, že více než 10-leté období výskytu samostatně -hlášené orální sex v předchozích 90 dnech u mužů zdvojnásobil (z 16 procent na 32 procent) a více než dvojnásobně u žen (z 14 procent na 38 procent).

Tam byl také zvýšení rektální sexu mezi mladými ženami, "ale to bylo mnohem méně časté než orální sex," řekl Erbelding. U mladých žen je výskyt self-hlášených anální sex období vzrostl ze 3 procenta na 5,5 procenta.

Tam může být všeobecný pocit tam, že orální sex je bezpečnější než pohlavní styk, Erbelding řekl, a pak se pravděpodobně pro některá onemocnění.

Nicméně, Erbelding zdůraznil, že orální a anální sex může vést k přenosu pohlavně přenosných chorob, které nebude možné odhalit v moči. "Test moči se nebude vyzvednout kapavka nebo chlamydie, které by byly získány pomocí rektální nebo orální sex, s kapavkou je výraznější infekce u orálního sexu."

Proto se "lékaři musí stále ptát svých dospívajících a mladých dospělých pacientů o celou škálu sexuálního chování a vzdělávání mladých lidí obecně o tom, co relativní rizika jsou pro různé typy těchto nemocí pro různé sexuální chování," řekl Erbelding.

(Reuters Health)

Miss Storbritannien frataget titel