úterý 11. května 2010

Top 10 vyzvednutí Umělci z roku 2006 oznámil


Los Angeles, CA (PRWeb) 31.prosince 2006 - ArtOfApproaching.com, internet přední speciální internetové stránky k datování poradenství pro muže, dnes oznámila, na to je blog Top 10 vyzvednout Umělec roku 2006.

Na webových stránkách je webmaster, autor Joseph Matthews, bylo pořadí top vyzvednout Umělci za poslední čtyři roky.

"Než jsem začal oficiálně hodnocení lidí, tam bylo mnoho spekulací o tom, kdo byl skutečná řešení a kdo ne," řekl Matthews, o jeho rozhodnutí hodnost muže na jejich statečnost se ženami.

"Vy jste měli hodně chlapů běhá po říkal, jak dobře byli s ženami, ale já jsem vlastně začal jít ven a jejich řešení a vidět na vlastní oči, kdyby zboží. Někteří ano, někteří ne. Jsem chtěl poukázat na ty, kdo to udělal. "

Od té doby vydání New York Times Oblíbené knihy "The Game: Pronikání tajné společnosti vyzvednutí umělců," Došlo k velkému zájmu lidí o "Pick up artist fenoménem."

"Existuje spousta chlapů tam venku, kteří se snaží, aby se muži peníze, výuka, jak mají plnit ženám, které nemají absolutně žádnou obchodní tom," řekl Matthews. "Uvolnění Top 10 každý rok byl způsob, jak zdůraznit lidí kluci by měla věnovat pozornost."

Kritéria pro výrobu Top 10 seznamu liší. Za prvé, musí kandidáti setkali s Matthews, nebo někdo, že má důvěru, a viděl v akci s ženami osobně.

Za druhé, zvedni Umělci jsou odstupňovány na jejich vlastnosti a dovednosti. Nejenže je jejich schopnost získat ženu přitahuje k nim rychle vzít v úvahu, ale jejich inovaci, tvořivost a ochotu dát zpět do obce na velké tíží v žebříčku.

"Není to jen o tom, zda můžete dostat dívku s tebou spát," řekl Matthews. "Je to v případě, kdyby si přivezete nic nového na stůl. Pokud můžete pomoci muže na svobodě, aby improve jejich love životy v jeden zdravý způsob, jak že to přínosné not just pro ně, ale pro ženy také."

Z tohoto důvodu, neuvidíte žádné "sleazeballs" mezi Matthew se vybírá v tomto roce.

"Je to bude kontroverzní seznam letošního roku," vysvětlil Matthews o jeho hodnocení. "Máme nové číslo jedna, a to není, kdo by se dalo očekávat. Kromě toho, máme také mnoho nových tváří do seznamu - některé z nich mnozí nejsou přesvědčeni, by měly být zahrnuty, ale cítil jsem zavrtěl věci až dost být uznáno ".

Někteří lidé řadí tento rok bude známá čtenářům The Game. Některé z nich jsou čerstvé nové tváře. Jiní jsou staré stand-honičky, kteří chtějí dráp cestu vyšší v žebříčku.

V předchozích letech, kteří si vysoké hodnocení v Top 10 Matthews 'viděl své obchodní úsilí růst v následujícím roce. Číslo jedna vyzvednout Umělec v letech 2004 a 2005 - Neil Strauss, autor hry, kterou Matthews 'objevil, zatímco on byl ještě tajné a neznámé - šel na uvolnění kurzu v roce 2006, které se vyprodaly během několika hodin, síťoviny autor pádný sedm-postava zisk.

Erik Von Markovich, také známý jeho pick-up název "Mystery", pokračoval vidět jeho podnik z malé dílny služeb, multi-milión dolarů ročně průmyslu a současně vystupuje jednotně v top 3 z žebříčku.

"Já nevím, jestli pořadí vliv na podnikání, nebo obchodní ovlivňuje žebříčku," řekl Matthews. "Ale bez ohledu na to, je to skvělé expozice pro lidi, kteří jsou uvedeni. Ne všechny z nich nutit ostatní, aby money teaching, jak zlepšit jejich love životy, ale všechny z nich určitě get narazit na důvěryhodnosti, protože to. A to není neobvyklé vidět někoho podnik do obchodní arény poté, co byl uveden. "

První tři byl těsný závod v tomto roce. Název číslo jedna vyzvednout Umělec v tomto roce jde na muže s nick-jméno Swinggcat, pod--radar autor a datování trenér vychází z Los Angeles v Kalifornii, která se proslavila přes jeho neslavný schopnost dostat ženy mít sex s ním během několika málo hodin se s ním setkat - občas, zatímco jejich přátelé byli ve vedlejší místnosti.

Číslo dvě spot jede na bývalého šampióna Neil Strauss, následuje těsně za tím Markovich, který nedávno dokončil pilot pro televizní show na VH1 na základě jeho učení.

1. Swinggcat

Máme nové číslo jedna v tomto roce! A tato pocta patří Swinggcat, Puą který je žádný cizinec na začátek seznamu. Má důsledně velmi vysoce hodnoceny v top 10 za posledních pár let, a letos se konečně přestávky do # 1 spot, vypuzení minulosti mistr Neil Strauss, whoa € ™ s konstatoval, že čest, protože žebříčku začaly. To však neznamená, že Neilâ € ™ s skill jako pick up artist zhoršil, v žádném případě (ve skutečnosti, heâ € ™ s stejně dobré jako vždy!). Důvod pro náhlý skok na číslo jedna má co do činění s mnoha thingsâ € |

Swinggcatâ € ™ s hra byla důsledně stále lepší a lepší, a 2006 byl určitě jeho rok. Swinggcat bylo jít ven docela důsledně od roku začal, WEA € ™ re mluví jako 4 až 5 dní v týdnu. A častěji než ne, on táhne ženy zpět ležel.

Takže prevalence jeho svádění zdatnost Opravdu roste v roce 2006 - a to jak v klubu hry a den hru. Ve skutečnosti, Iâ € ™ d zajít až tak daleko, aby řekl, že heâ € ™ s přitáhl tolik mláďat od chůzi dolů 3. ulice promenády v Santa Monice, když se z nočních klubů v Los Angeles. Nejen to, ale důkazy o jeho tažení dívek daleko před jejich vlastní přátelé a bouchání je v blízkosti koupelny, zatímco přítel se ptá, kde jeho dívka šla ještě není docela standard pro běžné Swinggcat, kdo se zdá k dokonalosti umění â € œinstant silný attraction.â €

Ale více než jeho neuvěřitelné pick-up statečnost, a pravděpodobně největší důvod, proč má vyskočil na číslo jedna na místě v tomto roce, byla jeho inovaci a rozvoj vyzvednout dovedností. Ačkoliv Neil Strauss měl Annihilation Způsob, který byl určitě obrovský benchmark v roce 2006, Swinggcat vyvíjí velmi odlišné - ale o nic méně silné, způsob svádění a atrakcí. Na rozdíl od Neil, když Swinggcat drží tento systém hlavně pro sebe, i když heâ € ™ s sdílené několik svých nových myšlenek se mnou, a musím říct, že jsou docela fascinující.

Nejen to, ale Swinggcat také aktivně zapojila do Společenství v roce 2006, v odlišně non-komerční kapacity, což je další důvod, proč jsem se rozhodl zařadit ho # 1 v tomto roce. Tam, kde ostatní svádění guru tendenci poplatku za workshopů a seminářů, Swinggcat byla velmi dobrá, o setkání s místními pick-up umělce a vzít je ven na sarge. Hea € ™ s dokonce podporována pár kluků znám, přičemž je pod svá ochranná křídla a ukazuje, lana.

Všechny tyto faktory v kombinaci, aby Swinggcat na začátek seznamu. Překvapení, žádná pochybnost, některé - nikoli však někdo whoâ € ™ s vidět Swinggcat v akci minulý rok, pro jistotu.

2. Styl

Musel jsem přemýšlet dlouho a tvrdě o roli styl se bude hrát v tomto yearâ € ™ s Top 10. Jistě, technicky heâ € ™ s â € œout ze hry, â € ale od té doby jeho rozejít se svou přítelkyní, já vím, Neil byl až do své staré triky. To byl tvrdý oříšek, protože mám takový vysoký respekt k Neil a jeho schopnosti, a skutečnost, že Swinggcat a Mystery jsou oba tyto působivé PUA v jejich vlastní pravý, že tajemství měla být pravděpodobně v místě číslo dvě v tomto roce, ale Iâ € ™ d být líný při poskytování Neil něco méně než na druhém místě žebříčku pro jeden velmi velký reasonâ € |

Rok 2006 byl zcela určitě rok Annihilation metody. Neilâ € ™ s odhalující jeho speciální techniky pro štěstí 375 lidí bylo jednoznačně největší událostí komunity Puą v roce 2006 - a to nejen pro to, že on odhalil neuvěřitelné množství vyzvednutí znalosti, ale úspěch svého produktu může velmi i změna obchodního prostoru v komunitě jako celku.

Ale jako vždy, Style je jedním z nejlepších je, a pokud se usadí v roce 2007, Iâ € ™ m jistý heâ € ™ ll být na seznamu v příštím roce stejně. Heck, možná dokonce bude schopen kultivovat jeho # 1 místě!

3. Tajemství

Cítím se špatně kvůli tomu klesá Mystery na # 3 v tomto roce, pravděpodobně proto, že si zaslouží lepší kvůli jeho dovedností, ale tam bylo několik faktorů, které váží těžké na mé rozhodnutí. První z nich byl nedostatek inovací Mystery ukázal v tomto roce. Nebrat nic od Mystery Method, ale ita € ™ s naprosto stejné jako to bylo v loňském roce. Mystery také zkrátit na jeho dílny, a tak se wasnâ € ™ t, jak plodný jak on byl v předchozích letech. Ale to řekl, 2006 wasnâ € ™ ta bum rok pro muže. Jeho podnikání dostal obrovský, on vytvořil projekt Miami, pokračování nešťastný projekt Dům Hollywood, a on také zastřelil pilot pro VH1. A samozřejmě, Mystery je stále Mystery - okouzlující, vtipný, SAUVE, a šílené jako vždycky. Iâ € ™ m doufají, že vidět skvělé věci z něj v roce 2007, a možná, že může konečně být zařazen do # 1 spot on, všechna práva, si zaslouží.

4. Zan

Zan je zpět v seznamu v tomto roce, a pomsty, běží celou cestu zpět k # 4 na místě poté, co dostal jen čestné uznání v loňském roce. Měl jsem příležitost servítky a mluvit s Zan v roce 2006, a stejně jako dobré víno, ten chlap je stále lepší s věkem.

Zan vstoupila do oblasti komerčních svádění výuky s jeho Osvícený Seduction podnikání, a jeho filozofie o životě a lásce je rozhodně velmi silný vliv na mě osobně.

Zan už má 6-přítelkyně harem, ale heâ € ™ s až dvěma ženami ho opravdu miluje, ale že samozřejmě doesnâ € ™ t zastavit ho po jeho vášně, když se naskytne vhodná příležitost. Očekávat velké věci od Zan Man v roce 2007.

5. Sinn

Nakonec jsem dostal ke splnění Sinn v tomto roce. Nyní, tento ISNA € ™ t původní Sinn, z knihy The Game. Toto je nová Sinn, Mystery Methodâ € ™ s top instruktora. Když jsem se setkal chlap, byl jsem docela ohromen jeho důvěru chování, snadno se postoj, a kouzlo. On také má velmi silné interakce s ženami, z toho, co Iâ € ™ ve viděli. Není pochyb o tom, můžeme očekávat velké věci od této stoupající hvězda v budoucnosti, pokud by se někdy pokusit udeřit na jeho vlastní a inovace na poli existují.

6. Lance Mason

Také známý jako â € œSensei, â € Lance bylo trhání San Francisco scéna, když se neustále rozšiřuje své dílny společnosti Pick-Up 101. Ve skutečnosti, Iâ € ™ d jít tak daleko, že říkají, že PU101 je jedinou workshop obchodní tam, že může mohlo soutěžit s Mystery metody v této oblasti, a to v žádné malé roli kvůli Lance a jeho cesta na pomoc mužům získat lépe se ženami. Lance se také usilovně dodat nějaké kvalitní výrobky sdílet své myšlenky a nápady, aby na trhu v tomto roce. Zatímco on hasnâ € ™ t sdílené něco zcela průkopnický se světem, jeho styl je pěkný alternativa k uber-vědeckých aspektů Mystery Method, které se zdají vlády v tuto chvíli.

Ve zkratce: Lance je Puą sledovat.

7. David DeAngelo

Tento rok byl skutečnou léčbu, protože jsem se vlastně dostal k pověsit ven s Davidem D v Las Vegas na víkend, a vidět ho v akci na vlastní oči. Netřeba připomínat, že ten chlap zvedl novou striptérka každou noc. Jak by řekl Borat - NICE! I dona € ™ t myslíte, že někdo může argumentovat o vliv tohoto muže, který měl na společenství jako celek (ve skutečnosti, Iâ € ™ d argumentovat pouze osoba s širší odvolání Neil Strauss), a teď, Iâ € ™ ve dostala vidět jeho umění na vlastní oči, mohu upřímně říci, že patří na Top 10. Ten nemusí být tak plodný jako někoho, jako je Mystery, nebo jako oddaný jeho řemeslo jako někoho, jako je Swinggcat, ale člověk má zboží, pokud je to zapotřebí. Vidět jeho domýšlivý / zábavný styl v akci (a udržovat v polovině, to je ten, kdo ji!) Byl opravdu poučný. Myslím, že kdyby zaměřil více na dvojnásobek Seznamka tento rok, než jeho jiné obchodní podniky, heâ € ™ d být pravděpodobně vyšší, na seznamu.

8. Žonglér

Až od číslo 10 v loňském roce, Iâ € ™ d říci Žonglér je nyní oficiálně tady zůstat. Vzhledem k tomu, svůj velký comeback v roce 2005 s jeho vystoupení v The Game, zdá se, že skutečně zaměřený na budování jeho charisma umění podnikání v odvětví běžné. Lidé, kteří si workshop Žonglér přísahají chlap, a protože toto, on má velmi loajální fanoušky. Hea € ™ s rovněž zahrnuje více hlavního proudu médií, přičemž aktivnější úlohu ve společnosti se zdá, což je důvod pro jeho bouli v tomto roce.

9. Playboy LA

Zpět na seznam letošního roku je Playboy LA (kdo ironicky dost žije v New Yorku). Po známé Stephen chvíli, mohu dosvědčit jeho neuvěřitelné schopnosti jako pick up artist. Ve skutečnosti, on rád vtip, že heâ € ™ s â € œReal Život zaízení! Â € V roce 2006 Stephen část cesty s jeho kamarád Ceci Sickboy, a vyškrtnou na vlastní pěst. Nyní běží Ceci na vlastní pěst, a je řídícím, že společnost ve směru, který je speciálně unikátní k němu. Stephen zdá velmi věnované nejen zlepšení technologie Pick Up, ale inovovat ji a pomoci mužům realizovat lépe sebevědomí a více příležitostí se ženami. Iâ € ™ m opravdu nadšeni, vidět to, co Playboy je schopen vytáhnout ze v novém roce!

10. Mehow

Bylo to těžké rozhodnutí, aby Mehow na seznamu v tomto roce, pro řadu důvodů, v neposlední řadě je â € "Iâ € ™ ve nikdy nepotkal chlapa! (Obvykle velký faktor v získávání intravilánu), ale Iâ € ™ ve slyšel od dost lidí, kteří ho viděli v akci, že heâ € ™ s další velkou hvězdou ve Společenství, a heâ € ™ s agresivně namlouvání pozornost jak na web a média hlavního proudu. Iâ € ™ ve slyšel heâ € ™ s ne jen část projektu Miami, ale také část Mysteryâ € ™ s VH1 pilot (A kromě všeho toho, on se zdá k byli schopni kouzlo Mystery od jeho dlouho- Stálá vztah s jeho obchodním partnerem Nick Savoy!). Nejen to, ale on se zdá být vytváření soustředěného úsilí naučit jinými muži, jak to udělat lépe se ženami, nejen koryto nabízejí své vlastní dílny, ale zřejmě heâ € ™ s rovněž posta videa ze sebe sarging zdarma až na Youtube pro svět viděl, takže ostatní kluci mohli učit od příklad â € "a to vše se dostali mu trochu pozornosti. Samozřejmě, velký Nevýhodou Mehow je skutečnost, že se zdá být tím čistý Mystery metodu k extrému, a tento nedostatek vlastní styl a inovací by mohlo znamenat, heâ € ™ s â € jen œpretender na throneâ € z Mystery Způsob, ale Iâ € ™ ve slyšel od dost lidí, že ita € ™ s docela možné, že se mohl vypuknout na jeho vlastní a přijmout svět Puą v jedinečném směrem. Kdo ví? 2007 by mohl být rokem Mehow! Pouze čas ukáže, myslím.