čtvrtek 19. dubna 2012

Spoluzakladatelem nových stránkách Seznamka říká Klíč je sociální


Di Huang, 24-rok-starý co-založil internetové stránky Seznamovací SoWink (www.sowink.com), která byla zahájena v prosinci.

Jaký je rozdíl mezi SoWink a další datování webové stránky? Shoda nebo eHarmony, jsou to tradiční datování lokalit, na základě dohazování systému. Snažíme se stýkat celý zážitek tím, že má uživatel angažmá v naší platformy. Máme spoustu sociálních prvků, na rozdíl od jiných seznamek, kde myšlenka na zprávu tam a zpět. První a nejdůležitější věc je, neděláme dlouhé profily, jako byste najít jinde.

Kdo je SoWink určen? Máme specifický demografický: 18 - až 35-rok-olds, VŠ a mladé profesionály. Co musíte udělat, ověření Facebook nebo mají dot-edu-mail k ověření. V první řadě to bude pro lidi, kteří jsou svobodní, hledají někoho k dnešnímu dni. Stránka není zaměřena na manželství, je to pro datování. Je to pro lidi, kteří jsou do oblasti a hledají přátele a chtějí poznat nové lidi.

Kde je SoWink k dispozici? Právě teď je to omezeno geolocations zaměřených na San Francisco Bay Area se rozšiřuje Davis a Santa Cruz. Rozšiřujeme místo pro umístění místo v soutěži na velkém měřítku okamžitě.