sobota 14. listopadu 2009

Zlatá pravidla pro úspěšné Online Dating

Dnes jsme uvolnění deset Zlatá pravidla pro on-line dating. Tento seznam byl sestaven v průběhu několika měsíců, která sestávala z revize a reagovat na tisíce profilů a e-maily, zákaznický servis. Začínali jsme s dlouhý seznam pravidel a snížil jej dolů na pravidla, která jsme klasifikován jako "Základy" pro úspěšné online dating. Pokud se budete držet těchto pravidel, budou vaše online dating zážitek být zábavný, snadný a rychlý proces. Každá z těchto pravidel se bude podrobněji popsána v budoucnu blogy, ale teď, zde je stručný přehled 10 zlatých pravidel pro úspěšnou on-line dating.

1. -Mohl být jako: To je mnohem jednodušší, než si myslíte a Klíč spočívá v udržování vašeho profilu jednoduché a shrnout. Váš profil maluje obraz o tom, kdo jste a co jste asi. Malování široký obraz (já jsem odcházející osoba, která má venku. Trávím svůj volný čas snowboarding, backpacking, turistika, plavání, jízdu na kole, atd..). Obydlí na jedné nebo dvou předmětů, může vést lidi k domněnce, že tu není moc jiná činnost děje ve vašem životě (já jsem inženýr a že je to moje povinnost vytvořit program, který spolupracuje s widgety, je to výrobce, a to inzerenty slouží k naplnění denní zprávy o výsledku rozboru ). Více aktivit, které můžete přidat na svůj profil, více motivační budete chtít, aby ostatní měli vás kontaktovat.

2. Je nadšený: Váš profil je váš první dojem. Držet tón vašeho profilu optimistické a pozitivní bude utřít na ostatní a povede k vyšší míry úspěšnosti. Porovnat dva příklady: I like the beach vs miluji pláže a najít čas, aby se tam stejně jako já jen možné. Říkáte, že totéž, kromě toho, že jeden je barevnější a popisný než ostatní.

3. Přidat obrázek: Nemůžeme dostatečně zdůraznit toto: Pokud nechcete sdílet fotografie, on-line dating pravděpodobně nebude pracovat pro vás. Přidat alespoň jeden obrázek a vybrat dobrý. Profily bez fotky jsou jen zřídka přezkoumává jiní a málokdy si odpovědi. Chtěli byste strávit čas odeslání zpráv nebo v reakci na zprávy, které sdílejí didnt obrázek? Většina registrovaných členů nahrát své fotky, protože jsou to vážně někoho najít.

4. Buďte upřímní: Fluffing profil může zdát jako skvělý způsob, jak lépe své šance na setkání singlů, ale to pouze tehdy, pokud hledáte velmi krátkodobé výsledky. Pravdou je, že pokud je nepoctivost objeven, bude to pravděpodobně rozbít žádné důvěry a důvěryhodnosti, která byla zřízena. Buď sám sebou, být čestný a nechat lidi, jako jste, kdo jste.

5. Vyčnívají: Odeslání jedné řadě zpráva může vypadat jako rychlý a snadný způsob, jak změřit singlů zájem, ale podle průzkumů veřejného mínění a zpětná vazba - členové nenávidět parníky. Máte-li zájem o spojení s někým, mít čas poslat zprávu, která umožňuje osobě, na druhé straně vím, že máte opravdu zájem o ně. Nejlepší způsob, jak dostat výsledky, je vyniknout.

6. INTERACT: Don't vyhýbat odesílání zpráv. Jste zde setkat s lidmi. Být aktivnější při zahájení kontaktu a nezapomeňte být sami sebou. Snažte se odeslat zprávy, které se čtou jako pokračuje, nedostatek v obsahu, či jsou kýčovité v přírodě. Zahájení kontaktu často.

7. Je open-smýšlející: Online dating je především o poznávání a setkání s novými lidmi. S velmi napjatý filtry mohou ublížit své šance na nalezení skutečného úspěchu. Pokud obdržíte zprávu, že Zaujme, odpověď. Nemáte co ztratit, a všechno získat.

8. Na vlastní úsudek: Online dating je určen k bezpečné prostředí, ale existují lidé, kteří se pokoušejí herní systém. Na vlastní úsudek, pokud jde o sdílení osobních údajů. Nebojte se klást nepříjemné otázky, a vzít tolik času, kolik potřebujete cítit pohodlně. Pokud někdo opravdu zajímá vás, budou rozumět.

9. Setkat se s lidmi: Výměna zpráv je skvělý způsob, jak prolomit ledy, ale chemie je stanovena v reálném životě scénářů. Věřte svým instinktům! Pokud máte pocit, připojení, neváhejte se setkat tváří v tvář. Pokud se rozhodnete k setkání s potenciálním zápas, nezapomeňte sejít na veřejném prostředí.

10. Buďte trpěliví: Online dating nějakou dobu trvá. Tak dlouho, jak budete postupovat tipy výše, si můžete být jistí, najít si zápas to stálo za to počkat.