neděle 7. srpna 2011

9 Věci šťastné páry Talk About


Jak Eleanor Roosevelt řekl, velké mozky hovořit o nápady, malé mysli mluvit o lidech. Co vy a vaše dalších významných mluvit? Pokud jste stále hit těžké věci, budete pravděpodobně šťastnější, než když budete trávit čas klábosili o své sousedy a spolupracovníky.

Nedávná studie publikovaná v Psychological Science uvádí, že lidé jsou šťastnější, když stráví více času smysl diskutovat o tématech, než se zabývat řečmi. Sedmdesát devět vysokoškoláci měli rozhovory zaznamenány a analyzovány výzkumných pracovníků, kteří rozlišoval mezi povídání o jídle nebo počasí a diskuse o filozofii, vzdělání, či náboženství. Subjekty, které ohlásil největší množství spokojenosti strávil jen 10 procent z jejich rozhovoru pro konverzaci, zatímco nejnešťastnější předměty držel 28,3 procent svého času mluvil v mělkém konci.

Mezi desítky věcných témat lidé diskutují, přišli jsme s devíti že věříme, že páry by měly vychutnat během srdce k srdci:

1. Trapné okamžiky. Nemůžete-li sdílet trapné, "American Pie", hodné momenty, ke kterým došlo po střední škole se svým partnerem, který může říct jim to? Nebojte se pustit na toto téma, pokud jste tak již neučinili. Neměli bychom být překvapeni, pokud jejich příběhy jsou mnohem děsivější než vaše.

2. Politické názory. Jak vnímáte novou zdravotní účet? Nemusíte souhlasit s sebou, ale musíte mít otevřenou mysl. Dobrý vztah umožňuje obě strany k diskusi o jejich vlastní filozofie, aniž by opozice osobně.

3. Obavy a nejistoty. Strachem, nemáme na mysli vaše fobie žížal. Mluvíme o věcech, které vás probudí s šedými vlasy. Co tě trápí? Co chcete zlepšit v sobě? Jaké jsou kostlivci ve skříni? V tom, že zranitelné, riskujete, že rozsudek, ale ještě důležitější je, šance, kterou se rozumí.

4. Dětství. Zeptejte se svého partnera, co on nebo ona byla jako v dětství. Řekla spřátelit snadno? Co je to za hry, on chtěl hrát? Měl problémy ve škole? Vzpomínky z dětství, aby pro zábavu rozhovory, ale také mohou půjčovat vhled do toho, jak svého hlavního efektu se stal člověk on nebo ona je dnes.

5. Minulých vztahů. To je citlivá jedno, protože nikdo nechce slyšet, osoba, se kterou se chrlit sonety o ex. K dispozici je samozřejmě rozdíl mezi touhou po (nebo je hořká více) minulostí a jen potvrzuje, co se stalo. S dostatečnou praxí, zkušený, šťastné páry, naučit se řešit, proč minulých vztahů skončila bez bezděčně srovnání jejich aktuální partner dávná láska.

6. Rodinného života. Znalost člověka výchova a vztahy s rodiči, je rozhodující pro pochopení jeho aktuální postoj k rodině. Pokud jste jen trochu uvažuje v budoucnu s touto osobou, mohlo by to pomoci se zeptat, jak dobře si spolu se svými rodiči. Proč se jí nelíbí její matka? Proč on je blíže k jeho sestry, než jeho bratři? Jak to zvládnout rodinné oslavy?

7. Aktuální události. Díky záplavě informací, je téměř nemožné zůstat up-to-data, co se děje kolem nás. Tady je místo, kde týmová práce vstupuje do hry: Poraďte se se svým partnerem o jeho zájmy, ať už ekonomické nebo regionální politiku, a uvidíme, jestli se nemůžete naučit jednu nebo dvě věci. Kdo ví, možná mu pomůže rozvíjet zájem v mezinárodních vztazích a Science News.

8. TV a filmy. Ve srovnání s politiky a osobní strach, možná se zdají být hodně mělké zábavy, ale diskuse o filmech, může se dostat do "hlubokého" Kategorie když se soustředíte na charakteru motivace a pozemky spíše než na, řekněme, roztomilé vedoucích subjektů.

9. Budoucnost. Mluvit o budoucnosti může být nervy drásající. Zatímco Netvrdíme, že byste měli tlak svého partnera do hovoří o plánech na manželství a děti, proto věříme, že byste měli vědět, své sny, cíle a touhy. Co je to, že pracuje na? Co pohání ji k úspěchu? Tam, kde to viděl sám sebe za pět let? Někdo, kdo touží po růstu a nebojí se neznáma, je jistě dostatečně pružné, aby vás zaslouží.

Kanadai Erősítőgépek Ban férfi