neděle 8. května 2011

Pobavit a zároveň se snaží najít Mate


By: Gail Barsky

Jsem nadšeně výzvu vyzkoušet on-line datování. Forrest Gumpâ € ™ s mama, â € œalways řekl život je jako bonboniéra, nikdy nevíte, co youâ € ™ budeš geta €. Gail Barsky vždycky říká, â € œDating je numbersâ € ™ hry a musíte být jako dítě v cukroví € storeâ. Musíte přístup datování s dětskou zvědavostí. Seznamka nemusí sát.

Musíte pobavit a zároveň poznat sami sebe lépe, jak projít procesem eliminace najít kamaráda. Znovu připojte se, že vnitřní dítě, které kdysi tak vzrušený, zkoumání nových dobrodružství. Namísto pláče, když padají, jako by dítě pravděpodobně by, prostě vidět humor v datování zkušenosti. Neberte si odmítnutí osobně v časných stádiích datování.

Chcete-li být úspěšný, důvtipný Internet datumovka, musíte dodržovat těchto sedm tipů.

1. Než začnete den po svém rozvodu, musíte se spokojit se svým jediný život. Musíte vědět, že jeden život dává vám možnost re-zjistit, kdo jste a hledat nové příležitosti. Proč myslíte, že tolik vašich přátel vzal live zprostředkovaně přes vás? Oni někdy tajně přát, aby mohl být jeden, stejně jako vy. Všiml sis někdy, jak jsou ženatí lidé tolik zajímají se každý detail svého života datování? Mezitím si jeden přátelé jsou tak zaneprázdnění, přičemž jejich datování život příliš vážně.

2. Bavte se na vaše data, i když ISNA € ™ ta â € œMatchâ €. K němu přistupovat, jako kdyby jste v bonbónu příběh plný různých příchutí, velikostí, tvarů a podle chuti. Vzpomínáte si na zábavu, kterou zkoušet nové věci. Musíte přístup datování stejným způsobem. Ochutnat cukroví, dokud nenajdete vaše oblíbená příchuť. Nyní zavřete oči a obraz se v cukrárně jako dítě, kde si chtěli vyzkoušet všechny odrůdy, ale mámě řekl, â € Oeno, jste cana € ™ t mít všechny thema €. Ve skutečnosti, ona asi řekl, že byste mohli jen vybrat pár kousků čokolády. No teď jsi dospělý a nejsou tam žádné omezení, tak do toho pusťte a vzorek výběr.

3. Neomezujte se na určitý typ člověka, který vám bude zabývat pouze k dnešnímu dni. Nějak, když přijde na seznamování přes internet umělé kritérií je používán více často než ne. Jak mám vědět, že je to pravda? Je to proto, že platí různé normy pro lidi potkáte osobně. Vidíte, další vlastnosti, které nemůže vyjít v písemné profilu. Nesmíte typu obsazení vaše data pro vedoucí úlohu, než se začalo hrát.

4. Musíte post fotografii, pokud chcete maximalizovat vaše odpovědi. Pokud jste žena, muži potřebují vidět vizuální obraz, protože to je součástí toho, kým jsou, takže stačí přijmout, aniž by odsuzovat je. K dispozici budou mít spoustu času vidět â € œthe skutečné youâ €. A muži přestali používat výmluvy, že váš profesní život vám nedovolí, abyste mohl psát fotografii. Získat nad ním, nebo ne data on-line. Proč by se obě pohlaví ztrácet čas, aby zjistili, zda je počáteční fyzická přitažlivost?

Zlatým pravidlem pro ženy, je, pokud plánujete mít obrovské množství plastické chirurgie před prvním rande, po nedávné obrázek. Poslední fotka je méně než 2 roky. 95% času muž bude zlé, že jste mu zavádějící. To není způsob, jak začít jakékoli datování vztah.

5. Vaše on-line profilu musí být kreativní a zábavné show straně vaší osobnosti. Toto je váš první dojem. Pokud se budete obtěžovat ještě dát do profilu pak dávejte pozor na gramatické a pravopisné chyby. Jsem doslova viděl datování lokalit, které mají kontrolu pravopisu a on-line datumovka neobtěžoval využít nástroje. Pokud jsou strašné na pravopis, pak zkopírujte a vložte do svého prohlížeče profil, kde můžete dokončit kontrolu pravopisu. Pokud nemůžete najít čas na kouzlo slova správně ve vašem profilu pak chyběl prvek závazku k datu vážně.

6. Musíte vždy naslouchat své intuici. Pokud se po pár dat, víte, to není pro tebe vrátit k té cukrárně a vyberte jiný prospěch. Nejhorší, co můžete udělat, je věřit, že lidé se mění. Slibuji vám, že vás obtěžuji, co na začátku jen obtěžují vás více jak vztah pokračuje. Vaše instinktivní reakci na většině situací, pokud žijete vědomě je obvykle pravdu. Přestaňte dělat výmluvy nebo fantazie o tom, co doufáte dopadne ve vztahu.

7. Vždy buďte opatrní na své bezpečnosti setkání na veřejném místě pro vaše první rande. Neexistují žádné výjimky z tohoto pravidla. Nezajímá mě, jak dobře si myslíte, že víte, vaše data, protože jste e-mailem navzájem, nebo mluvil o době četné telefonu. Jedná se o falešný pocit bezpečí. Můžete mít pocit pohodlí, protože jste sdíleli své nejhlubší tajemství (což mimochodem je naprostá ztráta času), ale musíte ještě setkat na veřejném místě, takže můžete zhodnotit vaše data osobně.