středa 24. srpna 2011

Mimořádný dopad na Respekt


Vsadím se, že byste se divili v té či oné době - ​​jak je možné, že žena kartáče chlapa pokrok off, reaguje na jeho slova, nebo negativně, a pozornost se cynickým úšklebkem, zatímco u jiných časů to je zcela na něm.

Odpověď je poněkud jednoduchý, ale velmi důležité období - Respekt.

, Že musí mít nějaké úcty k vám, ABY toužím po vás a reagovat pozitivně na VÁS.

Můžete si, že jde dvěma způsoby:

1. Díky schopnosti (co dělat). 2. Přes svou osobnost (kdo jste).

Dovolte mi, abych komplikované ...

Už jste přemýšlel, proč jsou ženy přitahuje tolik barmanů. Je to proto, že jsou nejžhavější kluci v baru?

Ne! Je to proto, že si zaslouží největší respekt v tom baru. Prokáží, že jsou dovednosti - pracují a jsou tam pádný důvod. 99% procent všech ostatních kluků jsou jen visí ven a dívat se "nádherně" a uchýlit se k jiným znamená být atraktivní.

Co se o umělcích, nebo komedianti? Oni, lépe než kdokoliv jiný, demonstrovat jejich osobnosti do celého světa, a to je důvod, proč ženy chtějí je tak špatně.

Na druhou stranu, jděte něco provokativní, aby ženy v passer. Máte zaručeno, že se negativní pohled a drsné slovo v návratu ... Pokud máte štěstí, že není možné ignorovat ji.

Proč? Je to prostě proto, že nezískal žádný respekt a jste prokázal nedostatek respektu pro sebe tím, že prokáže, že jste nevěděli, jak na ni správně.

Zde je několik příklady z reálného života, jak se míra respektu dostanete dynamiku změn v dané situaci.

Máte-li přístup žena se sýrovou pick-up line, musíte ukázat, že nemáte schopnosti nebo osobnost, která by vás opravňují respektovat. Nemáte schopnosti přírodního konverzace, a nemáte osobnost toužit být originální a odlišná od ostatních.

Na druhou stranu, pokud něco říct ležérní a neutrální v přítomnosti ženy, které jsou relevantní pro situaci, i bez se objevit jako Přijíždíte-li do ní, mohla by jen reagovat velmi pozitivně ... proto, že respektuje vás, a ... ona respektuje skutečnost, že jste si respekt.

Jestli je inteligentní a sociálně bystrý, ona také uvědomuje, jak vzácné, jako kluci.

Když na den, pokud jste příliš ctižádostivý a dopředu, narazíte jak zoufale touží po sexu a lásky. To dokazuje svůj nedostatek dovedností v získávání žen a nedostatek síly v souladu kalhoty nahoru. Proč byste si nějakou úctu, že?

Naopak, pokud se budete chovat jako slaboch, být pasivní, souhlasit se vším, co říká a dělá vše, co chce v supplicative způsobem - nebudete dodržovat buď a pochopitelných důvodů.

Pamatujte, že pokud se respektuje vás, že s vámi.

Neberte mě špatně. Netvrdím, měli byste pracovat na vydělávají ženy respektování měsíc předtím, než dostane intimní s ní. Můžete získat potřebné respekt v několika málo okamžiků.

Váš genuinity, schopnost komunikovat s hrdostí, a přesvědčení, že to, co děláte, je správné, a vlastně je lichotivé pro ženy v tajnosti a způsobem, který zobrazí kreativita, získáte velký respekt během několika minut. To je částečně proto, že pár lidí ví, jak na to.

Půjdu ještě dál, a naznačují, že váš úsměv je vám mnohem více respektu než mrzutý, smutný, depresivní pohled. Váš oční kontakt a přístup získat respekt automaticky bez ohledu na to, co říkáte a co výsledek vaší komunikace bude.

Na druhou stranu, pokud se díváme, aniž by dělali něco, získáte postupně více neúcty, jak plyne čas, vaše komunikace váhají, obavy povaha a nedostatek dovedností (schopnost zahájit kontaktu) a nedostatek osobnosti (sebevědomí).

Takže, dopřejte si s respektem a ženy upozornění - konec konců, jste jeden z mála!


Halloween kostým Seznamka styl


Můžete milovat nebo nenávidět, ale vypadá to, že není stále kolem Halloween. Z cukroví kukuřice v kanceláři na kostýmech tykve v supermarketu, to je jeden svátek, který straší, nebo jiskry nás bez ohledu na to, jak staré máme.

Na rozdíl od dříve, šanci šaty nahoru nebo dolů, takže pro čisté zábavy pro dospělé, jak obchodníci očekávají zvýšení výdajů na kostýmy pro dospělého. Průzkum, které vnitrostátní maloobchodní federace se však domnívá, že Američané plánují utratit mnohem více na Halloween, než minule, a zhruba jednu miliardu dolarů bude vynaloženo na Koledu nebo Vám něco attire pro dospělé, a více než třetina respondentů Plán hodit nebo se zúčastnit party pro všechny blahoslaví předvečer.

Tento hypermoderní nadšení pro dovolenou, že jakmile se točí kolem postavy arašídové velikosti mohou být připsány na těžké časy, které i nadále mor naší realitě. Hra Oblékání je dobře načasovaný možnost pozastavit naši nedůvěru a bavit se na noc.

Můžete se rozhodnout pro jeden z letošních trendů oblečení nebo vytáhnout klasické jít do kostýmu z pod postele, jen být varováni, že to, co budete nosit na Halloween vysílá jemné zprávu, která může odradit ani nalákat na špatné typy postav.

Muži

Cowboy: nohama na zemi, ale Sly, robustní a sluncem políbil Maverick se lano ve dvou druzích dámy: rezervovaný, jemné nebo Belle divoké Trail sportovní sako. Při přehrávání kovboj je určitě zábavné a divoké dobrodružství na jednu noc, vím: většina žen nepovažuje tyto hochy vezme typu.

Superhrdina: mocichtivý villainesses se snaží kopat jejich drápy do vás tak být připraven skočit vysokých budov (nebo alespoň k výtahu, aby se do jejich bytu). Je snadné se dostat zmást tím, dámy v přestrojení, které do své super schopnosti boj s trestnou činností, prostě nekoušou na kryptonit nebo ztratíte všechny své síly.

Vampire: Ženy po celá staletí byli přitahováni k těmto zlověstný stvoření krev sající, ale nezapomeňte, že svět nadpřirozený je studený, tajemný vesmír a ty, kteří se z ní může hrát smrtící hru. Jedná se o typ párou první pohled atrakce, která je pravděpodobné, že smrtící!

King: objevil v Viva Las Vegas úbor je vázán na získání fanynky, ale moudří vědí, že věrní fanoušci často se promění v zoufalý následovníky. Pokud si nejste zájem o vztah, šaty jako uvolněný rocker a přeskočte pompézní zlatou, odstíny a boční popáleniny.

Ženy

Zdravotní sestra: Můžete se hezké oblečený v bílém, ale budete inklinovat k srdci nemocné a psychicky nemocných v tomto zdravé úbor. Jednoho večera, Florence Nightingale může cítit posílení, ale chlap, který vyžaduje neustálé terapie může rychle stát únavné.

Francouzské služky: černé a bílé krajkové šaty, je určitě vykouzlí obrazy z vás, sklonil se, aby prach měsících. Trik nebo impregnačního Pozor: hot lidi, kteří se hrnou k vám chtít hrát špinavou a noci čisté zábavy se může proměnit v jednu horkou kaši.

School Girl: nevinná dívka od vedle stále dosahuje nejlepších výsledků mezi nápadníky. Ale může se zelenou a námořnictvo uniformě, kolena vysoké ponožky a pigtaily lákat na lidi, kteří jsou stále uvízl ve třetí třídě. Nejlepší vyhýbat super mágů, rádoby akční figurka, nebo kdokoliv jiný, že se ukáže jako Pee Wee Herman.

Zlá čarodějnice: Je to jednoduché last minute get-up, ale není nic sladkého, nebo sexy žena v zelené barvy obličeje a nosu bradavice. Naughty se ne vždy sexy prohlášení, takže nechat koště ve své skříni a chytit, že Disney Princezna šaty.